Gebeliğe Hazırlık Gebelik haberimi bekliyorum:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok kararsızım :KK43: Çatlatma iğnemin 9.günü sabah test yapayım öylesine diyorum normal kaset test var elimde. Erken gebeliklerin kargosu ulaşmadı henüz.

Henüz o malum 12-14 iğnenin vücuttan ayılma süresi dolmadı aslında olumlu yada olumsuz aldığım sonuç pek belirleyiic olmayacak benim için. Pozitif yada silik çıkarsa
iğnenin etkisi devam ediyor olabilir. Negatif çıkarsa da iğne atılmış ama geç döllenme olmuş olabilir. Durduk yere iğne oldum işe yaramış olsa bari inşallah.

Bu ay regl olursam diğer aylar hiç uğraşmıcam kafamı böyle yormıcam :-)Akışına bırakmak en güzeli.... İlk aydan pes ettim hahaha:KK24::KK24::KK24:

Buket bence test yapma, bekle biraz.
Bilmiyorum, iğne işlerini hele hiç bilmiyorum ama oldukça erken bence.

Ben de takar gibi oldum kafaya :)
Takvimden ilişkileri vs işaretleyip yazıyordum, tam da yumurtlama gününe gelmiştik.
Ona söylememiştim işte yumurtlama günü bugün, takvime işaretliyorum vs diye ama eşim dedi ki; sanki çocuk için ilişki istiyorsun gibi hissediyorum :))
Yok ne alakası var felan deyip trip attım :))
Ama haklıydı, içimden yapma gözünü seveyim dedim kendime :)))
Tam tersi yumurtlama günü geldi geçti, ilişki olmadı :))
Tamamen akışına bıraktık, gebelik testi, ovulasyon testi vs de almamıştım.
Bilmiyorum belki 6-7 ay sonra üzerine düşebilirim ama.
Kısmet :))

İnşallah ilk aydan olsun da aratmasın minnak sizi:anneadayı:
Yürekten isterim!:KK68:

İnş canım Allah gönlüne göre versin... idrar rengi evet koyu ve kokusunda değişme oluyor.
Ben bunaldım artık ya bütün belirtiler Yok oldu test yaptım tek çizgi her zamanki gibi çok bunaldım valla evin içinde napacağımı şaşırdım beceremiyoruz demek ki offf

Kızlar..
Eğer kesinleşirse sanırım ben de gebe kalabilenlerden olucam..
İğnenin 12. günü bugün yaptığım testte hayalet pembe çizgiyi gördüm..
Dün bildiğiniz bembeyaz negatifti.
Bugün silik de olsa çıktı.
2018-06-20-12-09-01-225.jpg

Ben bunaldım artık ya bütün belirtiler Yok oldu test yaptım tek çizgi her zamanki gibi çok bunaldım valla evin içinde napacağımı şaşırdım beceremiyoruz demek ki offf
Canım dur bakalım adet günün bi gelsin. Burda çok gördüm geç döllenme vs sebeplerden dolayı adet öncesi öğrenemeyen oluyor. Bazılarımız şuan var gibi öğreniyoruz ama Allah bilir kiminde kimyasal gebelik boş gebelik oluyor ne bileyim kalp atışı olmayıp kürtaj oluyor biz bilemiyoruz ne yaşayacağımızı. Sen moralini bozmadan bekle lütfen. Allah herkese hayırlısını versin

Kan vermeyi de sevmiyorum ben psikolojik olarak kötü oluyorum biraz ondan biraz da zaten tüm hamilelik boyunca hastaneye git gel yapılıyo ondan öyle yapmıştım ben. İlk kontrolde doktor keseyi görünce ayrıntılı kan tahlili istiyor sonra da bitmiyor o tahliler
Ben de dün peçeteyle sildikten sonra lekelenme oldu çok hafif kahve, pembe. Korktum, doktora gittim,yerleşme kanamasıdır dedi ve test yaptım 135 çıktı beta-hcg (dün adetime 2 gün kaldı). yarın bir daha yaptırıcam bakalım 2 katına çıkacak mı diye.

Canım dur bakalım adet günün bi gelsin. Burda çok gördüm geç döllenme vs sebeplerden dolayı adet öncesi öğrenemeyen oluyor. Bazılarımız şuan var gibi öğreniyoruz ama Allah bilir kiminde kimyasal gebelik boş gebelik oluyor ne bileyim kalp atışı olmayıp kürtaj oluyor biz bilemiyoruz ne yaşayacağımızı. Sen moralini bozmadan bekle lütfen. Allah herkese hayırlısını versin
Amin canım bilmiyorum gerçekten be yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım yarına ya da bu akşama gelir zaten

Ben de dün peçeteyle sildikten sonra lekelenme oldu çok hafif kahve, pembe. Korktum, doktora gittim,yerleşme kanamasıdır dedi ve test yaptım 135 çıktı beta-hcg (dün adetime 2 gün kaldı). yarın bir daha yaptırıcam bakalım 2 katına çıkacak mı diye.
Tam da aynı sebepten forumda araştırma yapıyordum ben de. Az önce peçeyle silince bende de açık pembe leke geldi sulu kan gibi. Adete 2 gün var. Birkaç gün kala normalmiş diye okudum yerleşme kanamasıymış.

Tam da aynı sebepten forumda araştırma yapıyordum ben de. Az önce peçeyle silince bende de açık pembe leke geldi sulu kan gibi. Adete 2 gün var. Birkaç gün kala normalmiş diye okudum yerleşme kanamasıymış.
Aynen canım bende de dün oldu, peçeteye silince geldi. Yerleşme kanamasıymış o. Dün arkadaşım korkuttu beni biraz, düşük olabilir filan diye. Ondan doktora gittim.

Aynen canım bende de dün oldu, peçeteye silince geldi. Yerleşme kanamasıymış o. Dün arkadaşım korkuttu beni biraz, düşük olabilir filan diye. Ondan doktora gittim.
Benim ilk hamileliğimde hiç olmamıştı o yüzden ben de endişelendim ama okuyunca rahatladım. İnş öyledir doktora da gitmedim daha ben

Merhaba kızlar banada yardımcı olur musunuz? Şuanda adetime 10 gün var dayanamayıp kan testi yaptırdım bugün betaHCG 2 çıktı biliyorum çok erken ama dayanamadim kan pıhtılaşması var bu yüzden eğer varsa gebelik bir an önce kan sulandırıcıya başlamalıyım.2 ay üst üste dusugum oldu bu yüzden erken davrandim. Yükselirmi acaba bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

Buket bence test yapma, bekle biraz.
Bilmiyorum, iğne işlerini hele hiç bilmiyorum ama oldukça erken bence.

Ben de takar gibi oldum kafaya :)
Takvimden ilişkileri vs işaretleyip yazıyordum, tam da yumurtlama gününe gelmiştik.
Ona söylememiştim işte yumurtlama günü bugün, takvime işaretliyorum vs diye ama eşim dedi ki; sanki çocuk için ilişki istiyorsun gibi hissediyorum :))
Yok ne alakası var felan deyip trip attım :))
Ama haklıydı, içimden yapma gözünü seveyim dedim kendime :)))
Tam tersi yumurtlama günü geldi geçti, ilişki olmadı :))
Tamamen akışına bıraktık, gebelik testi, ovulasyon testi vs de almamıştım.
Bilmiyorum belki 6-7 ay sonra üzerine düşebilirim ama.
Kısmet :))

İnşallah ilk aydan olsun da aratmasın minnak sizi:anneadayı:
Yürekten isterim!:KK68:

Cok cok iyi yapmışsın, aslında yumurtlama gününü atlayarak önemli bi adım atmışsın, ben bi ara resmen eşimi çocuk için kullanıyo gibi hissettim canım istemiyodu ama gün önemli kaçırmıyım kafasındaydım:KK43: Bu ay bende olumlu bi sonuç yok sanırım, senin kafadan gidip önümüzdeki ay hiç dikkat etmicem denk gelirse artık :) İşime gücüme döncem kafamdan siliyorum bu konuyu :)

Canım ya bi şey sorcam benim test akşama doğru silik çizgi çıktı yanlış görmüyorsam çok silik bi şekilde daha önce hiç o ikinci çizgi belirmemişti olabilir mi ki ya umutlandım yine uslanmıyorum :eek:

Canım ya bi şey sorcam benim test akşama doğru silik çizgi çıktı yanlış görmüyorsam çok silik bi şekilde daha önce hiç o ikinci çizgi belirmemişti olabilir mi ki ya umutlandım yine uslanmıyorum :eek:
Canım inşallah hamilesin. Çünkü burada ki gördüklerim hep öyle oldu. Hadi hayırlısı :))

X