Gebeliğe Hazırlık Gebelik haberimi bekliyorum:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım inşallah hamilesin. Çünkü burada ki gördüklerim hep öyle oldu. Hadi hayırlısı :))
Tam umutlanamıyorum canım çünkü ilk 5-10 dk da çıkmadı 3-4saat sonra ikinci çizgi çıktı canım inşallah öyledir o kadar çok istiyorum ki hepimiz inşallah hayırla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah

Aminn canım ya bizde bekliyoruz günümüzü olmayız inşallah. Biraz bekle sonra yine yaparsın. Geç döllenmede oluyor öyle diye duymuştum, ama nasip. :)

Aminn canım ya bizde bekliyoruz günümüzü olmayız inşallah. Biraz bekle sonra yine yaparsın. Geç döllenmede oluyor öyle diye duymuştum, ama nasip. :)
İnşallah yavrularımızı çok beklemeden gelirler canım Rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zormuş heleki düşük yapmak varken gitmesi çok daha zormuş Rabbim daha beteriyle sınamasın :)

Testi sabah kalkınca ilk tuvalette yaparsan betahcg nin en yoğun olduğu zamanmış. Ben de gündüz vakti yapmıştım dayanamayıp. 3-4 saat sonrası için test doğru sonuç vermez canım. İlk 10 dk önemli. Sabah kalkınca yap bakalım bi de

Tümden atlamadık aslında da, kullandığım uygulamada yüksek gebelik ihtimali olan günlerde olmadı :))
Ben genelde kabızlık sorunu çekerim, daha doğrusu tuvalete pek düzenli çıkabilen biri değilim.
Hayatımda hiç ishal olduğumu da hatırlamam bu nedenle.
Dün bir ishal oldum, Allahım iş yerinde tuvaletten çıkamıyorum, masamda oturamıyorum :)))
İzin almak zorunda kaldım öğleden sonra.
Sana takma dedim ya, İshal olunca hemen ona yordum :)
Ama ishal belirti değilmiş galiba.
Eşim de biraz takıntılı olsa daha nasıl olacağım kim bilir :)))
Zor ama düşünmemeye çalışalım, napalım :)

Ay biz ne fenayız ama ama napalım hem içgüdüler var hem de kadınlar için önemli bi durum :) Önemsiyoruz bişeyler olsun diye bekliyoruz. Bi ara ben de ishal oldum ama sanırım demir hapındandı Ben umudumu kaybettim gibi iki türlü testi de yaptım ilk syın günahı olmaz bişey çıkmadı bata 4 gün var adetim gecikmeden test yapmam artık

Buket ne alemdesin?
Bat 25 iydi galiba senin, çok az kaldıııı :)

Halen adete 1 gün var sabah erken gebelik testi yaptım daha pembe bi çizgi görüdm hemen kan testine koştuk 14.51 çıktı hamileymişim Çok saçma geliyor şuan inanamıyorum daha çok başındayız doktor ultrasona falan çok var 1 hafta sonra tekrar yap dedi.

Hissettiğim belirtileri uydurmuyomuşum demek

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım maşallah

Allah analı babalı büyütsün canim bende yeni evliyim henüz daha 1 haftalık evliyim inşallah bende senin gibi bebek sahibi olurum Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Hayırlısı olsun buketimin, sağlıkla doğsunlar inşallah. Ramazan bereketli olmuş hepimiz için

Yaaaa inanamıyorum!
Şaka gibiiiii!
Hiç ummuyordum ama bak gelmiş miniğin sana :)))
Ay çok heyecanlııı!
Öyle böyle değil hem deeee! :)

Nasıl oldu hemen kan verdin çıktı mı yani?? :)
İnanılmaz bir şey bu!

Çok garip Elifff ben de aynen böyle düşünüyorum çok garip ve heyecanlııı Adetime 4 gün kala sabırsızlıktan yapmaya başladım normal testlerde neredeyse hiç çıkmadı bişey, erken gebelik testlerinde zorla ışıkta hayali çizgiler görüyodum. Hamile değilim falan diyodum hatta. En son adete 1 gün kala yine erken testte daha pembe bişiler gördüm eşim de görünce hadi kan testi yaptıralım az da olsa çıkar dedik ve çıktı :) Daha çok az değer ama yükselcek inşallah... Bugün adet olmam gerekiyodu olmadım normal ucuz gebelik testinden yaptım artık daha görünür çıkıyor silik çizgi :)

Gerçekten çok mutlu olduuuummm!!! :)))
Sizin gibi çiftler anne baba olmalı bu ülkede.

Açıkçası ikimizin de olmaz diye umuyordum, hatta üzülmemen için takmayalım kafamıza minvalinde konuşuyordum:)
Ayy çok heyecanlı, değerlerini vs takipteyim.
İnşallah sağlıkla yükselsin.

Biz tarihleri değerlendiremedik malum :))
Bu sebeple belirti felan da sıfır :)
Artık akışında ne zaman olursa, hayırlısıyla tabi, peşindeyim :)

İnşallah canım çok sevindim böyle düşünmene kalpten hissettim :) Değerlendiremedik diye düşünme biliyosun malum arkadaşlar içerde bir süre yaşayabiliyor her an bir sürpriz yapabilir size yeter ki gelmek istesin Bu ay olmazsa da sen yine kontrollü bir şekilde alttan alttan üstüne düş

merhaba..bende hastande çalışıyorum dediğin gibi daha günüm geçmeden yaptırıyorum ve o gün mens oluyorum.çatlatma iğnesi yaptılar bu ay ama yine 9 gün kala yaptım 11.40 çıktı 2 gün sora bida yaptım 4 edüşmüştü. şuan adetime 2 gün var karın ağrım çok sanırım geliyor yine.

İcimizde catlatma ignesi olan var mi igne testte yanilgiya yol acabilirmis igneden sonra 10-12 en az beklensin deniliyormus benim 6.gun bitti igneden sonra

ben yaptırdım çatlatma iğnesi bi hata yaptım erken test yaptırdım hamileyim sandım bilgim yoktu.sonra bida yaptırdım düşmüştü.bilmiyorum düşünce tekrar yükselmez sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…