Tam umutlanamıyorum canım çünkü ilk 5-10 dk da çıkmadı 3-4saat sonra ikinci çizgi çıktı canım inşallah öyledir o kadar çok istiyorum ki hepimiz inşallah hayırla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallahCanım inşallah hamilesin. Çünkü burada ki gördüklerim hep öyle oldu. Hadi hayırlısı :))
Aminn canım ya bizde bekliyoruz günümüzü olmayız inşallah. Biraz bekle sonra yine yaparsın. Geç döllenmede oluyor öyle diye duymuştum, ama nasip. :)Tam umutlanamıyorum canım çünkü ilk 5-10 dk da çıkmadı 3-4saat sonra ikinci çizgi çıktı canım inşallah öyledir o kadar çok istiyorum ki hepimiz inşallah hayırla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
İnşallah yavrularımızı çok beklemeden gelirler canım Rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zormuş heleki düşük yapmak varken gitmesi çok daha zormuş Rabbim daha beteriyle sınamasın :)Aminn canım ya bizde bekliyoruz günümüzü olmayız inşallah. Biraz bekle sonra yine yaparsın. Geç döllenmede oluyor öyle diye duymuştum, ama nasip. :)
İnşallah canım. Allah esirgesin, bol dua edelim.İnşallah yavrularımızı çok beklemeden gelirler canım Rabbim kimseyi evlatla sınamasın çok zormuş heleki düşük yapmak varken gitmesi çok daha zormuş Rabbim daha beteriyle sınamasın :)
Testi sabah kalkınca ilk tuvalette yaparsan betahcg nin en yoğun olduğu zamanmış. Ben de gündüz vakti yapmıştım dayanamayıp. 3-4 saat sonrası için test doğru sonuç vermez canım. İlk 10 dk önemli. Sabah kalkınca yap bakalım bi deTam umutlanamıyorum canım çünkü ilk 5-10 dk da çıkmadı 3-4saat sonra ikinci çizgi çıktı canım inşallah öyledir o kadar çok istiyorum ki hepimiz inşallah hayırla sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah
Cok cok iyi yapmışsın, aslında yumurtlama gününü atlayarak önemli bi adım atmışsın, ben bi ara resmen eşimi çocuk için kullanıyo gibi hissettim canım istemiyodu ama gün önemli kaçırmıyım kafasındaydımBu ay bende olumlu bi sonuç yok sanırım, senin kafadan gidip önümüzdeki ay hiç dikkat etmicem denk gelirse artık :) İşime gücüme döncem kafamdan siliyorum bu konuyu :)
Tümden atlamadık aslında da, kullandığım uygulamada yüksek gebelik ihtimali olan günlerde olmadı :))
Ben genelde kabızlık sorunu çekerim, daha doğrusu tuvalete pek düzenli çıkabilen biri değilim.
Hayatımda hiç ishal olduğumu da hatırlamam bu nedenle.
Dün bir ishal oldum, Allahım iş yerinde tuvaletten çıkamıyorum, masamda oturamıyorum :)))
İzin almak zorunda kaldım öğleden sonra.
Sana takma dedim ya, İshal olunca hemen ona yordum :)
Ama ishal belirti değilmiş galiba.
Eşim de biraz takıntılı olsa daha nasıl olacağım kim bilir :)))
Zor ama düşünmemeye çalışalım, napalım :)
Buket ne alemdesin?
Bat 25 iydi galiba senin, çok az kaldıııı :)
Hayırlı olsun canım maşallahHalen adete 1 gün var sabah erken gebelik testi yaptım daha pembe bi çizgi görüdm hemen kan testine koştuk 14.51 çıktı hamileymişimÇok saçma geliyor şuan inanamıyorum daha çok başındayız doktor ultrasona falan çok var 1 hafta sonra tekrar yap dedi.
Hissettiğim belirtileri uydurmuyomuşum demek
Hayırlı olsun canım maşallah
Allah analı babalı büyütsün canim bende yeni evliyim henüz daha 1 haftalık evliyim inşallah bende senin gibi bebek sahibi olurum Rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba kızlarBirgün buralara böyle bir konu açacağımı hiç düşünemezdim bu da oldu inşallah sonu da güzel olur
Bugün döngümün 20.günü bata 9 gün var. Bebek denememizin ilk ayı henüz, çok kafamıza takmayıp akışına bırakalım diyorduk. Ama insan heyecanlanıyor neticede bişey planlayıp deneniyorsa ihtimal düşük olsa da imkan var
Geçen yıl myom ameliyatı oldum düzenli kontrole gidiyorum hep, yumurta takibi hiç yapmadık ama geçen ay kist oluşmuştu sonra kayboldu. Adetlerim düzenli. Bu ay döngünün 15.günü her ihtimale karşı çatlatma iğnesi vuruldum günlerimizi olabildiğince değerlendirdik.
Şimdi beklemedeyim hafta içi erken gebelik testi yapmayı planlıyorum. Kendimde belirti arayıp üzülmek istemiyorum ama alt karnımda sertlik ve kramplar gerginlik hissediyorum . Uyku hali var onun dışında bişey yok göğüsler falan normal adet öncesi sertleşirdi yumuşaklar. Karnım şiş gazlı gibi, ameliyattan sonra hep şişkinliğim de var ama ikisini ayırt edebiliyorum. Uyku hali ramazandan çıktık vücut afalladı normaldir desek, bence bu kadar çabuk olmaz olduysa eğer daha rahme yeni yerleşiyordur zaten.
Allah yüzümüzü güldürsün inşallahTestlerimi buradan paylaşıp deneyimli arkadaşlardan yorum alıcam Benim gibi bekleyenler var ise buyrun beraber bekleyelim
GÜNCELLEME :) 24.06.2018 adete 1 kala HAMİLEYİMAllah tamamına erdirirse inşallah şuan daha 4 hafta dolmadı bile kanda değerim 14.51 çıktı
Allah analı babalı büyütsün canim bende yeni evliyim henüz daha 1 haftalık evliyim inşallah bende senin gibi bebek sahibi olurum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Halen adete 1 gün var sabah erken gebelik testi yaptım daha pembe bi çizgi görüdm hemen kan testine koştuk 14.51 çıktı hamileymişimÇok saçma geliyor şuan inanamıyorum daha çok başındayız doktor ultrasona falan çok var 1 hafta sonra tekrar yap dedi.
Hissettiğim belirtileri uydurmuyomuşum demek
Yaaaa inanamıyorum!
Şaka gibiiiii!
Hiç ummuyordum ama bak gelmiş miniğin sana :)))
Ay çok heyecanlııı!
Öyle böyle değil hem deeee! :)
Nasıl oldu hemen kan verdin çıktı mı yani?? :)
İnanılmaz bir şey bu!
Çok garip Elifff ben de aynen böyle düşünüyorum çok garip ve heyecanlıııAdetime 4 gün kala sabırsızlıktan yapmaya başladım normal testlerde neredeyse hiç çıkmadı bişey, erken gebelik testlerinde zorla ışıkta hayali çizgiler görüyodum. Hamile değilim falan diyodum hatta. En son adete 1 gün kala yine erken testte daha pembe bişiler gördüm eşim de görünce hadi kan testi yaptıralım az da olsa çıkar dedik ve çıktı :) Daha çok az değer ama yükselcek inşallah... Bugün adet olmam gerekiyodu olmadım normal ucuz gebelik testinden yaptım artık daha görünür çıkıyor silik çizgi :)
Gerçekten çok mutlu olduuuummm!!! :)))
Sizin gibi çiftler anne baba olmalı bu ülkede.
Açıkçası ikimizin de olmaz diye umuyordum, hatta üzülmemen için takmayalım kafamıza minvalinde konuşuyordum:)
Ayy çok heyecanlı, değerlerini vs takipteyim.
İnşallah sağlıkla yükselsin.
Biz tarihleri değerlendiremedik malum :))
Bu sebeple belirti felan da sıfır :)
Artık akışında ne zaman olursa, hayırlısıyla tabi, peşindeyim :)
Hele ben geçen ay 10 gün vardı resmen baktırdım ama çok erken başladı belirtiler şüphelendim arkadaş aklıma girdi. Ben hastanede çalışıyorum bide elimin altında hemen baktırıyorum. Bende bu ay öle yapcam ne zaman baktırsam aynı gün mens oluyorum
İcimizde catlatma ignesi olan var mi igne testte yanilgiya yol acabilirmis igneden sonra 10-12 en az beklensin deniliyormus benim 6.gun bitti igneden sonra