Gebeliğe Hazırlık Gebelik haberimi bekliyorum:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar , hoşgeldin öncelikle. Dünden beri benim de inanılmaz göğüs ağrım var ama bu kadar çok olmuyordu acısı. İnanılmaz da ateşim yükseliyor ara ara, genel olarak da sıcağım. Sol kaşığımda batma ve aşırı bağırsak hareketlerim var şu an, yumurtlama tarihim 7 haziran idi, olduysa şu an 9 gün oldu ve demin yaptığım test çok da silik olsa pozitif. Hamile arkadaşım var şu an, onun da göğüs ağrısı var.

Evet parolaktin yüksek olduğunda normal zamanlarda da gebeliğe engel oluyor hormon baktırılırken bakılır ona da düşmesi için ilaç başlanır. İnşallah hayırlısı olsun hakkımızda hayırlı zamanda inş

Hoşbuldum. Evet gebelik sonrası yükselir çünkü süt salımı için yükselir göğüsler şişmeye başlar ama bir dönem sadece ilerleyen zamanlarda okadar olmaz. Silik çıkması erken gebelikten erken bakmış olmandan hamilesin muhtemelen hayırlı olsun inş beta baktır yarın ve daha sonra ilkiye katlanması gerektiği için 2 gün sonra tekrar baktır sağlıklı ilerleme varmı daha sonra 2 hafta sonra da usg ye git kalp atışını dinle inş

Her ay her belirtiyi hamileliğe yorup sonunda hamile olmadığını öğrenmek çok yıpratıcı. Bu ay da ümitlenmek istemiyorum ama yine kendimi dinliyorum.bata 4 gün var. Hayırlısı bakalım

Her ay her belirtiyi hamileliğe yorup sonunda hamile olmadığını öğrenmek çok yıpratıcı. Bu ay da ümitlenmek istemiyorum ama yine kendimi dinliyorum.bata 4 gün var. Hayırlısı bakalım
Dinlememek lazım aslında akışına bırakmak lazım ama yapamıyoruz artık psikolojik yaşıyoruz belirtileri.bu ay hiç takıntı yapmamıştım aslında ama yaklaştıkça bilinçaltımdan çıkmıyor

Ewt her ay ben de diyorum olmuyo işte boşver akışına bırak diye sonra kendimi belirti ararken buluyorum

Ben konu acamıyorum konu acma butonunu kaldrmıslar, ovalasyon testıyle hamıle kaldım suan dusuk tehlıkem var bu durumda ne yapmak lazım

Kızlar günaydın herkese, erken gebelik testi Yok evde, pazar olduğu için de eczaneler kapalı. Sabah yine normal test yaptım, koyulaştı sanki, sizce?

Buket :)
İnstagramdan da yazışmıştık zaten birgün bu konularda karşılaşacağımız hiç aklıma gelmezdi :)
Konunu takipteyim ben de :)
Biz şimdilik gün felan takip etmeden takılıyoruz bakalım :)
Zira benim bir hayli korkularım var, bilmiyorum hayırlısı ne zamansa o zaman olsun ne diyelim:)
Denemeye başlama ayımız kutlu mutlu olsun :)
Benim de bat 3 Temmuz.
İlk aydan olmaz herhalde bizim. Bi 6-7 ay bekleriz gibi geliyor :))

Mrb. Bat a 5 gün kaldı benim de bakalım hayırlısı olsun herkes için. Salı sabah test yapmayı düşünüyorum 3 gün kala. İlk hamileliğimde 4 gün kala hamilelik testinde öğrenmiştim

Kızlar benim ovulasyon testlerim bu şekilde .
12.gün pik oldu . Ojeyle kırmızıya boyadığim günlerde bieliktelik oldu.
Yani 11.gün gece ve 13.gün sabah saat 12 de birliktelik oldu.
12. Günü değerlendiremedik .
Bugünde tekrar test yaptım iyice silikleşmis.
Sizce günleri doğrumu ayarlamışım?
Yanlız bende pik olduğu gün yumurtalama akıntısı filan gelmedi bugün sabah çok az bir akıntı geldi sadece . Yardımcı olursanız çok sevinirim .

Eklentiler

• IMG_20180617_175636.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 118
Maggiore Hosgeldiiiin :) Hey gidi hey zayiflicsz evlencez derken simdi bebek hayaliyle burdayiz:) İnsallah hepimiz mutlu haberler alir buradan da paylasiriz belli olmaz ilk aydan tutuverir Allah’in isi:)

noram canim evet bugun daha gorunur gibi geldi bana cok mutlu oldum kendim icin de umutlandim:)

Merhabalar hosgeldin :) Bence yeterli ya kimisi o ay 1 gun birlikte oluyor icerde arkadaslar bi sure yasadigi icin oluveriyor :) 12.gun de olsa iyi olurmus ama yine de oncesi ve sonrasi olmus zaten yeterli bnce

Merhabalar hosgeldin :) Bence yeterli ya kimisi o ay 1 gun birlikte oluyor icerde arkadaslar bi sure yasadigi icin oluveriyor :) 12.gun de olsa iyi olurmus ama yine de oncesi ve sonrasi olmus zaten yeterli bnce
Kuzum ya 12. Gün annemler bendeydi o yüzden olmadı . İnşallah olur bakalım nasip . :)

Mrb. Bat a 5 gün kaldı benim de bakalım hayırlısı olsun herkes için. Salı sabah test yapmayı düşünüyorum 3 gün kala. İlk hamileliğimde 4 gün kala hamilelik testinde öğrenmiştim

Tecrubeli anne:) İnsallah vardir canim, ilkinde peki silik mi cikmisti 4 gun kala nasildi test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…