İnşallah canım çok sevindim böyle düşünmene kalpten hissettim :) Değerlendiremedik diye düşünme biliyosun malum arkadaşlariçerde bir süre yaşayabiliyor her an bir sürpriz yapabilir size yeter ki gelmek istesin Bu ay olmazsa da sen yine kontrollü bir şekilde alttan alttan üstüne düş
MerhabaHanımlar bende bu ay umutlu olanlardanim insallah hepimiz icin hayirlisi olurBenimde gündüzleri bazen uykum geliyor ve halsizlik var. bat 7 gün kala dayanamadim aksamdan idrar testi yaptim tabiki sonuç negatif.yarin bat 2 olacak sabah ilk işim hemen test yapmak olacak.bakalim artık hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Malesef hiç bir fikrim yok daha önce de hiç kullanmadimMerhabaHanımlar bende bu ay umutlu olanlardanim insallah hepimiz icin hayirlisi olur
ben ovulasyon testi yaptım
Ilki 16.gun
Ikincisi 13.gun diğer günler silik çıktı
Acaba yumurtlama hangi gün olmuş ilk kez bu bu testi kullaniyorum
Bilen çıkar umarımMalesef hiç bir fikrim yok daha önce de hiç kullanmadim
Evet yaşıyorlarmış ilginç :)
Ben yumurtlama günümün telefon programından önce olduğunu düşünüyorum zaten :)
Hayırlısı bakalım :))
Üzerine düşecem de tam o cesareti bulamıyorum kendimde, ilişki sonrası ya hamile isem napacağım ben yapabilecek miyim paniğine kapılıyorum:))
Allahım inşallah bi cesaret atılsak şu işe olacak aslında :))
Neyse akışında nolacaksa olsun bakalım :)
Merhabalar benim de bat 8 gun. Hemen uyuyayim uyanayim yarin olsun istiyorum gunler hizla gecsinnnn..... test yapmadan dayanmak cok zorr ve bende yorgunluk disinda hicbir belirti yok. Onun da havalardan oldugunu dusunuyormm
Doğru söylüyorsun, gerçek bir belirti farketmediğim takdirde zaten adet günü veya bir sonraki gününde test yaparım o da hiç şaşmadığı için olur.Kafam bulansın moralim bozulsun istemiyorum boşu boşunaSon 1-2 güne kadar dayan en azından yoksa kafa çok bulanıyor benim adetimden 4 gün geçti çift koyu çizgiyi ancak göreceğim hala tam değil :)
Her hamilelik birbirinden apayrı olurmuş derler doktorlar, sizin bat ne zaman?Benim 2 oğlum var Allah nasip ederse bu 3.cocuk olacak diğer ikisinde erken belirtilerim vardı ama şimdi pek belirtim yok gibi buda beni biraz tedirgin ediyor acaba yokmu diye
Benim yarın adet olmam gerekiyor ama ne hamilelik belirtisi var nede adet olacakmış gibi bir belirttm var ben adet oncesi 1 hafta öncesinden sancilanmaya başlardım gogus ağrısından dokunamazdim ama şimdi hiç bir belirti yokHer hamilelik birbirinden apayrı olurmuş derler doktorlar, sizin bat ne zaman?
Her adet dönemi bile birbirinden farklı oluyor. Benim de bazen göğüslerim şiş olur dokunamam yürürken acır nerdeyse, aşırı yerim ve sıcak basar bazen de hiçbir belirti olmaz sadece biraz karın ağrısı ve adet oluveririm. insanız vücudumuz makine değil şimdi her belirtiyi hamileliğe yoruyor bir haldeyiz ya bu sefer de terslik mi var acaba diyor insan benim de bat önümüzdeki perş 5 temmuz. Adetin hiç şaşmıyorsa test yapabilirsn benc yarınBenim yarın adet olmam gerekiyor ama ne hamilelik belirtisi var nede adet olacakmış gibi bir belirttm var ben adet oncesi 1 hafta öncesinden sancilanmaya başlardım gogus ağrısından dokunamazdim ama şimdi hiç bir belirti yok
Doğru söylüyorsun, gerçek bir belirti farketmediğim takdirde zaten adet günü veya bir sonraki gününde test yaparım o da hiç şaşmadığı için olur.Kafam bulansın moralim bozulsun istemiyorum boşu boşunaPeki sende belirtiler var mıydı? İlk testini ne zaman yaptın ve adetin düzenli miydi çok soru sordum ama kusura bkma meraklıyım azıcık
Ay hangimiz meraklı değiliz ki son 10 gündür bu siteyle yatıp kalkıyorumBen 28 günde bir düzenli adet oluyorum. Adete 4 gün kala test yapmaya başladım önce predictor early ile, sonra normal ucuz testlere geçtim falan. Adetten 1 gün önce predictorda daha belirgin bi çizgi gördüm ama asla net değil yine hayalilerden sadece biraz daha pembe Hemen kan testine gittik 14,51 çıktı. Bugün adetimim geciktiği 5. gün hala ucuz testlerde iki koyu çizgiyi göremedim sanırım tam 1 haftalık gecikmeyi bulması gerekiyor. Bir de geç yumurtladım gibi bir tahminim de var O nedenle geç yükselmeye başladı 2 günde bir kan tahlili yaptırıyorum şimdilik iyi gidiyoruz 14-56-130 bakalım yarın ne olacak
Belirti konusunda kasık ağrım vardı yumurtlama haftamda yani döngünün 3. haftası, sonrası 4.hafta yani adetten 1 hafta önce neredeyse hiç kalmadı bişey ve dedim ben hamile değilim aha olmadı bu ay :) Sonra yine dayanamayıp meraktan test yapmıştım 4 gün kala. Göğüslerimde hiç hareket falan yoktu. Şimdi adet gecikmesiyle beraber 4-5 gündür kasık bel ağrım başladı göğüslerim de hassas ama aşırı değil :)
Darısı da sana inşallah tez zamanda