Kizlar bende yeni ogrendim hamile oldgumu 1.5 ay önce dusuk yaptim hemencecik tekrar kaldim prolaktin yuksekti ilacla dusurdum simdi tam 4 haftaligim belirtim sol gogsum icten cok acidi uçları sizladi meme etrafindaki kahverengi alan genislio birde adet agrisi sag kasiga girio anlik keskin ve kisa insallah bu saglikli bir gebelik olcak bu arada ovulasyon testi ile hamile kaldim bilmeyen varsa oneririm.
Saol cnim isteyen herkese nasip olsun insallah.Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz :)))
Hayırlı olsun canım bat 22 haziran mıydı?Mrb anne adayları bata 4 gün kala test yaptım silik çizgiyi gördüm
Evet canım 22 haziran. Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inşHayırlı olsun canım bat 22 haziran mıydı?
Tebrik ederim canım inşsllsh biz de görürüz böyle sonuçları :) testin fotosunu da atar mısın örnek iyi oluyor :)Evet canım 22 haziran. Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inş
Sağol canım inş sizden de güzel habeler alırız Fotoğraf boyutundan dolayı yükleyememiştim canım şimdi yükledimTebrik ederim canım inşsllsh biz de görürüz böyle sonuçları :) testin fotosunu da atar mısın örnek iyi oluyor :)
Hayırlı olsun, benim de bat 4'üm dündü, aynı böyle çıktı. Bakalım benim de bat perşembe.Test böyle çıktı
Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun canım. Testi ne zaman tekrarlamayı düşünüyorsun?Hayırlı olsun, benim de bat 4'üm dündü, aynı böyle çıktı. Bakalım benim de bat perşembe.
yarın sabah planlıyorum, pazartesi de kan vermeyi düşünüyorum. Baştan cuma diye düşündüm ama pazartesi daha sağlam olur sanırım.Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun canım. Testi ne zaman tekrarlamayı düşünüyorsun?
Ben de 2 gün sonra yapayım diyorum ama kan tahlili düşünmüyorum. İlk hamileliğimde de aynı bu şekilde öğrenip 5.haftayı doldurup ilk muayeneye gitmiştim keseyi görmüştük. Öyle yapıcam yine.yarın sabah planlıyorum, pazartesi de kan vermeyi düşünüyorum. Baştan cuma diye düşündüm ama pazartesi daha sağlam olur sanırım.
Aslında doğru söylüyorsun sonuçta varsa vardır. Belki ben de öyle yaparım ama işte merak ediyorum çok.Ben de 2 gün sonra yapayım diyorum ama kan tahlili düşünmüyorum. İlk hamileliğimde de aynı bu şekilde öğrenip 5.haftayı doldurup ilk muayeneye gitmiştim keseyi görmüştük. Öyle yapıcam yine.
Kan vermeyi de sevmiyorum ben psikolojik olarak kötü oluyorum biraz ondan biraz da zaten tüm hamilelik boyunca hastaneye git gel yapılıyo ondan öyle yapmıştım ben. İlk kontrolde doktor keseyi görünce ayrıntılı kan tahlili istiyor sonra da bitmiyor o tahlilerAslında doğru söylüyorsun sonuçta varsa vardır. Belki ben de öyle yaparım ama işte merak ediyorum çok.
Ben de varım..
İğnemin 10. günündeyim..
Çarşambadan itibaren test yapmayı düşünüyrum cumaya kadar..
Test böyle çıktı
Benimde 22 haziran yapsam çıkar mı ki belirtin varmıydı peki varsa nelerdi ? Amin bu arada :)Evet canım 22 haziran. Teşekkür ederim darısı isteyen herkesin başına inş