Gebeliğe Hazırlık Gebelik haberimi bekliyorum:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sağlıkla gelsin inşallah bebeğiniz :)))

Merhabalar size birşey sorucam ben bu agın 6 sında adet oldum ve adetten sonra kanamam durmadı çok değil ama sürekli kanamam oldu kanamayla birlikte belde ve kasıklarda sancı başlayınca kan testi yaptırdım beta hcg 47 çıktı doktor şüpheli gebelik dedi 2 gün sonra kendim evde idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı böyle birşey yaşayıpta hamile olan var mı ? Bana yardımcı olur musunuz

Tebrik ederim canım inşsllsh biz de görürüz böyle sonuçları :) testin fotosunu da atar mısın örnek iyi oluyor :)
Sağol canım inş sizden de güzel habeler alırız Fotoğraf boyutundan dolayı yükleyememiştim canım şimdi yükledim

Teşekkür ederim senin de hayırlı olsun canım. Testi ne zaman tekrarlamayı düşünüyorsun?
yarın sabah planlıyorum, pazartesi de kan vermeyi düşünüyorum. Baştan cuma diye düşündüm ama pazartesi daha sağlam olur sanırım.

yarın sabah planlıyorum, pazartesi de kan vermeyi düşünüyorum. Baştan cuma diye düşündüm ama pazartesi daha sağlam olur sanırım.
Ben de 2 gün sonra yapayım diyorum ama kan tahlili düşünmüyorum. İlk hamileliğimde de aynı bu şekilde öğrenip 5.haftayı doldurup ilk muayeneye gitmiştim keseyi görmüştük. Öyle yapıcam yine.

Ben de 2 gün sonra yapayım diyorum ama kan tahlili düşünmüyorum. İlk hamileliğimde de aynı bu şekilde öğrenip 5.haftayı doldurup ilk muayeneye gitmiştim keseyi görmüştük. Öyle yapıcam yine.
Aslında doğru söylüyorsun sonuçta varsa vardır. Belki ben de öyle yaparım ama işte merak ediyorum çok.

Aslında doğru söylüyorsun sonuçta varsa vardır. Belki ben de öyle yaparım ama işte merak ediyorum çok.
Kan vermeyi de sevmiyorum ben psikolojik olarak kötü oluyorum biraz ondan biraz da zaten tüm hamilelik boyunca hastaneye git gel yapılıyo ondan öyle yapmıştım ben. İlk kontrolde doktor keseyi görünce ayrıntılı kan tahlili istiyor sonra da bitmiyor o tahliler

Ben de ignemin 9 cu gunumdeyim. Ara sira regl sancilari oluyor ve goguslerim agriyor. Baska bir belirtim yok. 4-5 gun sonra test yapmayi dusunuyorum. Cunki bende ignenin etkisi ta 16 ci gune kadar kaliyor(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…