Gebeliğe Hazırlık Gebelik haberimi bekliyorum:)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepsinde isteyerek olmasi mumkun degil bence sahsen ben hepsinde isteyerek yasamiyorum biraz amac hedef gorev aski baskin geliyor
İşte bizim kadın Doğum uzmanı o psikolojiyle olmanın doğru olmadığını söyledi isteyerek olması daha doğru olurmuş ama dediğin gibi her zaman olmuyo amaç farklı

Benim de 6 gün kaldı. Bu ay çok beklemiyorum ama yine de tamamen de çıkaramıyorum tabi aklımdan. Bazı belirtiler var gibi. Alt karın ağrısı, göğüs ağrıları, sık idrara çıkma. Ama hepsi regl belirtisi de olabilir. Eğer bu ay da olmazsa 3 ay dinlenme süresi verecek doktorum. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

Merhabalar hosgeldin :) Bence yeterli ya kimisi o ay 1 gun birlikte oluyor icerde arkadaslar bi sure yasadigi icin oluveriyor :) 12.gun de olsa iyi olurmus ama yine de oncesi ve sonrasi olmus zaten yeterli bnce
benimde 5 gün var adete hatta 2-3 gün erken oluyorum dersem 3 günüm falan var ilk kez bu sabah kasık ağrım oldu ama kısa süreliğine göğüsler dolgun ve dokununca ağrılı başka da bişe yok

Normalde erken de olsa gidip kan testi verirdim. Bu ay gecikene kadar gitmeyeceğim
Hele ben geçen ay 10 gün vardı resmen baktırdım ama çok erken başladı belirtiler şüphelendim arkadaş aklıma girdi. Ben hastanede çalışıyorum bide elimin altında hemen baktırıyorum. Bende bu ay öle yapcam ne zaman baktırsam aynı gün mens oluyorum

Ben de hastanede olsam zirt pirt baktirirdim heralde:) Benim ilk ay oldugu icin hem cok istiyorum merak ediyorum olcak gibi geliyo hem de olmicak gibi :) carsamba yapcagim testlere gore teyit etmek icin kan verebilirim hemen :) bu siteye girmeseydim hic erkenden cikabilcegini bilmezdim adetimin gecikmesini beklerdim :)

İcimizde catlatma ignesi olan var mi igne testte yanilgiya yol acabilirmis igneden sonra 10-12 en az beklensin deniliyormus benim 6.gun bitti igneden sonra

Bence sen yinede öyle bil :)) çünkü negatifi görmek üzücü oluyor geçmesini bekle

Tecrubeli anne:) İnsallah vardir canim, ilkinde peki silik mi cikmisti 4 gun kala nasildi test
İnş Allah tüm isteyenlerin yüzünü güldürsün. 4 gün kala silik gördüm 2 gün kala tekrarladığımda oldukça belirgindi. 2016 şubat annesiyim umarım 2019 mart annesi de olurum arayı çok açmadan kızımın bi kardeşi olsun istiyorum kısmet

Mrb. Bat a 5 gün kaldı benim de bakalım hayırlısı olsun herkes için. Salı sabah test yapmayı düşünüyorum 3 gün kala. İlk hamileliğimde 4 gün kala hamilelik testinde öğrenmiştim
Bir de benim kasıkta batma hissim vardı yoğun bi şekilde tek belirtim buydu gebelik testinde durumum kesinleşince 5.haftayı doldurmayı bekledim ilk kontrolümde keseyi gördüm. Yine öyle yapıcam eğer testlerde pozitif çıkarsa. Şimdi de sol kasıkta batma var

Ah ya o batma bende de var Acaba hep oluyordu da farketmiyor muydum yada gaz mı hep ikilemdeyim :) ama his bayaa alt karında gaz masalah heryere vuran bişey oralarda olmaz :)

Ah ya o batma bende de var Acaba hep oluyordu da farketmiyor muydum yada gaz mı hep ikilemdeyim :) ama his bayaa alt karında gaz masalah heryere vuran bişey oralarda olmaz :)
Sürekli mi bendeki hiç azalmıyor hep orda. Dediğin gibi alt kısımlarda gaz gibi de değil farklı yine de emin olamıyor insan.

Ben de 10 gün kala başladım geçen ay. 2 kere kan testi verdim 2 kere evde yaptım çıkmadı. Adetim geçildikten sonra da acaba geç mi döllendi diye tekrar yaptırdım. Sonuç hüsran. Kendimi yıprattım. Bu ay hiç umursamadım yumurtalarım bile daha fazla büyüdü. Demek ki kendi stresimle baskılıyorum. Bu ay da olmazsa oluruna bırakacağım. Gelmek istediği zaman gelsin, şimdiden belli pek nazlı olacak benimki :)

Kizlar bende yeni ogrendim hamile oldgumu 1.5 ay önce dusuk yaptim hemencecik tekrar kaldim prolaktin yuksekti ilacla dusurdum simdi tam 4 haftaligim belirtim sol gogsum icten cok acidi uçları sizladi meme etrafindaki kahverengi alan genislio birde adet agrisi sag kasiga girio anlik keskin ve kisa insallah bu saglikli bir gebelik olcak bu arada ovulasyon testi ile hamile kaldim bilmeyen varsa oneririm.

İcimizde catlatma ignesi olan var mi igne testte yanilgiya yol acabilirmis igneden sonra 10-12 en az beklensin deniliyormus benim 6.gun bitti igneden sonra
3 kere yaptirdim canim, ta 16 ci gune kadar 2 ci cizgi cikti, 17 ci gunumde regl oldum(( sen 12 ci gunden itibaren test yap eger ki her gun koyulasiyorsa 2ci cizgi demek ki hamilesin. Insallah hayirlisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…