Gebelik belirtilerim kesildi

Saol canım benim gerçekten öyle. Kendimizi öyle programlamışız ki bi rahatsızlık yaşamasak bebeğe bişey oldu zannediyoruz halbuki keyfine bakmak lazım ama olmuyor işte ☺☺
Annelik işte bir şey olacak diye aklı çıkıyor insanin.
25haftalik hamileyim bazen cok sakin oluyor hareketsiz bazen tek başına içerde horon tepiyor sanki. Durgun olduğu zamanlar da deli oluyorum hareketli olduğu zamanlar da bazen canımı acıtıyor gerdiriyor karnımı az dur kızım diyorum sonra vaz gecip tepin annem tepin yeter ki sağlıklı ol diyorum tam bir deliyim galiba

Gözünüz aydın benim hamileliğimin başlarında hiçbir belirti yoktu bulantı kusma aşerme hiçbiri yoktu, zamanla koku hassasiyetim oldu sadece, ayrıca defalarca evham yapıp ağladım neden hareket etmedi neden tekmelemedi falan diye aklınızda bulunsun sağlık ocakları da kalp atışına bakıyor, benim eşim artık alışmıştı randevuma çok varsa ve ben evhamlandıysam hemen kalp atışı için sağlık ocağına gidiyorduk

Herşey için çok teşekkür ederim gerçekten içimi çok rahatlattınız. Yanlız benim kayıtlı bulunduğum sağlık ocağında ultrason cihazı yok sanırım çünkü ilkinde gebelik kaydı oluşturmak için tekrar doktora git öyle gel demişlerdi kalp atışını duymadığımı söyleyince

naptın seni merak etim gitinmi doktura

Gözünüz aydin cok sevindim gercekten :)
Bizde bugün kalp atisini duyduk minigimin cok Sükür Muhtesem birsey bu ya Allah herkese yasatsin.

Gözünüz aydin cok sevindim gercekten :)
Bizde bugün kalp atisini duyduk minigimin cok Sükür Muhtesem birsey bu ya Allah herkese yasatsin.
Teşekkür ederim bende senin adına çok sevindim gerçekten mucize gibi. Doktordan geldiğimden beri aklıma getirip saf saf gülümsüyorum evin içinde

Evet canım ilk hamileliğim. Öncesinde de 1 kimyasal gebeliğim oldu ama.
evet canım benimde ilk hamileliğinde 9 6 günlükken kalbi durmuştu ıkincisinde her doktura gittiğimde korkara gidiyorum tabi herşey Allahtan Allahtan umudunu kesmiceksin verende o alanda Allahim inşallah yavrumuzu hepimiz sağlıkla kuçağımıza alalaım

selam kızlar ben 13+5 günlük hamileyim goslerimde hasaslık karnımda şişlik kayboldu kasıklarımda ağrıda yok çok korkuyorum sabah karnımda sol tarafında portakal gibi şişlik oluştu sonra dağaldı çok korkıyorum karnımda büyümüyor bu haftalarda boyle olmak normalmi aklıma kotu şeyler geliyor daha önce 9 haftalık gebeliğimi kalbi durmuştu bilgisi olan keçap yaza bilirmi

Ben de aynı sorunu yaşayan biri olarak önceki mesajlarımda zaten yazmıştım çok korktum fakat korkularım yersiz çıkmıştı. Gerçekten böyle benimde göğüs şişliği birden azaldı ve yumuşadı ama bebeğim sağlıklı çok şükür. Kendine stres yapma derim ben.

sağol canım yarın inşallah hastaneye gidecem İnşallah iyiy haberler alırım rahatlarım kaç gündür bunun sitresini yaşiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…