Annelik işte bir şey olacak diye aklı çıkıyor insanin.Saol canım benim gerçekten öyle. Kendimizi öyle programlamışız ki bi rahatsızlık yaşamasak bebeğe bişey oldu zannediyoruz halbuki keyfine bakmak lazım ama olmuyor işte ☺☺
Gözünüz aydınKızlar şimdi doktordan geldim. Çok şükür Bi sıkıntı yok kalp atışını duydum :) hatta doktor hareketlerinin başladığını bile söyledi ultrasonda gösterdi ufak ufak oynuyor :) progestan yazdı sadece. 3 hafta sonra ikili test için gideceğim.
naptın seni merak etim gitinmi dokturaKızlar merhaba. Gebeliğimde 9+1deyim yanlız tam doldurduğum gün yani dün belirtilerim birden bıçak gibi kesildi. Göğüslerim yumuşadı ve ara ara kasıklarda batma oluyordu o kayboldu. Yattığımda karnımda şişkinlik hissediyordum o azaldı. Acaba bunlar kalbinin durduğuna işaret midir. Çok korkuyorum. En son 6+4 doktora girmiştim herhangi Bi problem olmadığını söylemişti fakat ultrason aletinde Bi sıkıntı olduğundan kalp atışını hiç duyamadım.
Gittim canım çok şükür bir sıkıntı yok kalbi atıyor hareket bile ediyor daha şimdiden keratanaptın seni merak etim gitinmi doktura
sevindim canım ilkmihamilelikGittim canım çok şükür bir sıkıntı yok kalbi atıyor hareket bile ediyor daha şimdiden kerata
Evet canım ilk hamileliğim. Öncesinde de 1 kimyasal gebeliğim oldu ama.sevindim canım ilkmihamilelik
Teşekkür ederim bende senin adına çok sevindim gerçekten mucize gibi. Doktordan geldiğimden beri aklıma getirip saf saf gülümsüyorum evin içindeGözünüz aydin cok sevindim gercekten :)
Bizde bugün kalp atisini duyduk minigimin cok Sükür Muhtesem birsey bu ya Allah herkese yasatsin.
evet canım benimde ilk hamileliğinde 9 6 günlükken kalbi durmuştu ıkincisinde her doktura gittiğimde korkara gidiyorum tabi herşey Allahtan Allahtan umudunu kesmiceksin verende o alanda Allahim inşallah yavrumuzu hepimiz sağlıkla kuçağımıza alalaımEvet canım ilk hamileliğim. Öncesinde de 1 kimyasal gebeliğim oldu ama.
sağol canım yarın inşallah hastaneye gidecem İnşallah iyiy haberler alırım rahatlarım kaç gündür bunun sitresini yaşiyorumBen de aynı sorunu yaşayan biri olarak önceki mesajlarımda zaten yazmıştım çok korktum fakat korkularım yersiz çıkmıştı. Gerçekten böyle benimde göğüs şişliği birden azaldı ve yumuşadı ama bebeğim sağlıklı çok şükür. Kendine stres yapma derim ben.
Sonuçları yaz canım merak ettimsağol canım yarın inşallah hastaneye gidecem İnşallah iyiy haberler alırım rahatlarım kaç gündür bunun sitresini yaşiyorum
yazarım inşallahSonuçları yaz canım merak ettim
bi sıkıntı yokmuş canım çok şukurSonuçları yaz canım merak ettim
Çok sevindim canım :)bi sıkıntı yokmuş canım çok şukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?