Gebelik belirtilerim kesildi

Engnlfr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
50
13
38
29
Kızlar merhaba. Gebeliğimde 9+1deyim yanlız tam doldurduğum gün yani dün belirtilerim birden bıçak gibi kesildi. Göğüslerim yumuşadı ve ara ara kasıklarda batma oluyordu o kayboldu. Yattığımda karnımda şişkinlik hissediyordum o azaldı. Acaba bunlar kalbinin durduğuna işaret midir. Çok korkuyorum. En son 6+4 doktora girmiştim herhangi Bi problem olmadığını söylemişti fakat ultrason aletinde Bi sıkıntı olduğundan kalp atışını hiç duyamadım.

Son düzenleme:
Hemen doktora görünün derim.

Maalesef ki çalışıyorum gitmem mümkün değil şu an içim içimi yiyor. Kalp atışını duyabilmek için 2 hafta önceden yarına randevu almıştım. Yarın gideceğim ama yarına kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum

Kızlar durum bu kadar ciddi mi ya . Aslında ben gebeliğimin başından beri hep evhamlı olduğum için dün bu konuyu açtığımda eşim kızdı artık bana. Ne yapacağımı bilmiyorum. İşyerindeyim ve yarını beklememem mi gerekir

Bence ciddi cünkü normal degil bu durum diye biliyorum ama sizi korkutmakta istemem .. bence acile gidin baktirin iciniz rahat etsin ihmale gelmez gebelik

Böyle Bi durum yaşayıp sağlıklı hamilelik geçiren yok mudur acaba

Canım hiç belirti yaşamayan var mesela ben. Ama belirtileri yoğun bi şekilde yaşarken birden yok olması bir soruna işaret bence. Akşam sancım var bahanesiyle git bir acile bebeğini gör. Ne olur ne olmaz için rahat etsin

Önce sakin olun lütfen .içiniz rahat değilse Dr gidin ama çok şanslı olduğunuzu unutmayın

canım valla bende doktora gitmeden 1 gün önce aynı şeyleri yaşadım. göğüslerim sanki indi yumuşadı vs gibi geldi . ama doktoruma gittiğimde hiçbir sıkıntı yoktu ve aslında göğüslerimde bir değişiklik olmadıgınıda farkettim doktordan gelince. yani bence içini ferah tutt bi anda belirtilerin kesilebilir kesilince illa kötü birşey demek olmayabilir. Ama rahat edemiyorsan akşam acile gidersin. yinede rahatlamaya çalış çünkü stres hiç iyi değil

Ben dr 15.haftamda birden kesilmişti şişlik ve göğüs hassasiyeti hamile değil gibiydim resmen hafta sonuna denk geldi birde şansıma. Içim icimi yiyordu eşim de birsey yoktur korkma diyordu ama anne yüreği öyle olmuyor işte.
Cuma akşam korka korka dua ettim ki Allahim iyi ya da kötü bana bir işaret ver bebegim iyi mi kötü mü diye yattim uyudum, sabah eşim ek iş yapmaya gidecekti kendi kendimi yiyordum yine acile mi gitsem ne yapsam diye. Yatakta elimde telefon kafami dağıtmak kötü düşünmemek icin video açtım izlerken birden karnimda sağ tarafta portakal kadar bir şişlik oluştu aklım çıktı ne oluyor diye ovaladım biraz o bölgeyi ve yavaş yavaş çekilme oldu başka tarafa geçti bu sefer. Rabbim duama en güzel işareti verdi meleğim bana "buradayim annecim, korkma iyiyim ben" diyerek. Nasıl ağlamıştım anlatamam o anı ve duyguyu.
Sen de lütfen öncelikle kalbini ferah tutmaya çalış kötü düşünüp kötüyü çağırma. Çok tedirgin oluyorsan bir acile git baksınlar. Inşallah Allah'ın izni ile herşey yolunda gidecek arkadasim.

Herşey için teşekkür ederim sanırım yarın doktor randevusunu bekleyeceğim acile gitmek yerine. İnşallah kötü birşey yoktur. Sonucu yazıcam buraya

Canim korkma. Kusanlarda bir gun uyaniyor ve bicak gibi kesildi diyolar. Ben de stresleniyorum ama vucut da alisiyor sonucta. Benim de son randevudan once gogus agrim kesilmisti korkarak gitmistim ama cok sukur iyi bebegim. Yeni dogum yapan arkadasima sordum arada belirtilerim kayboluyo diye. Ben de cok yasadim sirf ostresten ikinci cocugu kafamdan sildim attim dedi.

Benim de 12.hafta gibi göğüslerim yumuşadı, hassiyeti kayboldu çok korkmuştum ama bi sorun çıkmadı normalmiş. İnşallah sizin de öyledir

9 haftadan sonra yavaş yavaş kesilir canım mide bulantısı kask ağrısı bendede kesilmişti bulantimda kasık ağrımda ama karnımda şişkinlik var sen gitinimi doktura

Kızlar şimdi doktordan geldim. Çok şükür Bi sıkıntı yok kalp atışını duydum :) hatta doktor hareketlerinin başladığını bile söyledi ultrasonda gösterdi ufak ufak oynuyor :) progestan yazdı sadece. 3 hafta sonra ikili test için gideceğim.

Gözün aydın canım, belirti yaşasak bir stres yaşamasak başka bir stres annelik tam bir delilik valla

Gözün aydın canım, belirti yaşasak bir stres yaşamasak başka bir stres annelik tam bir delilik valla
Saol canım benim gerçekten öyle. Kendimizi öyle programlamışız ki bi rahatsızlık yaşamasak bebeğe bişey oldu zannediyoruz halbuki keyfine bakmak lazım ama olmuyor işte

Gözünaydınnn hiç korkama demeye gelıcektım :)
Benımde çok ağır geçmişti 3 aylık dönemım ama bazı gunler o kadar ıyı oluyordum kı hamıele değilim gibi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…