Hemen doktora görünün derim.Kızlar merhaba. Gebeliğimde 9+1deyim yanlız tam doldurduğum gün yani dün belirtilerim birden bıçak gibi kesildi. Göğüslerim yumuşadı ve ara ara kasıklarda batma oluyordu o kayboldu. Yattığımda karnımda şişkinlik hissediyordum o azaldı. Acaba bunlar kalbinin durduğuna işaret midir. Çok korkuyorum. En son doktora 6+4 doktora girmiştim herhangi Bi problem olmadığını söylemişti fakat ultrason aletinde Bi sıkıntı olduğundan kalp atışını hiç duyamadım.
Bence ciddi cünkü normal degil bu durum diye biliyorum ama sizi korkutmakta istemem .. bence acile gidin baktirin iciniz rahat etsin ihmale gelmez gebelikKızlar durum bu kadar ciddi mi ya. Aslında ben gebeliğimin başından beri hep evhamlı olduğum için dün bu konuyu açtığımda eşim kızdı artık bana. Ne yapacağımı bilmiyorum. İşyerindeyim ve yarını beklememem mi gerekir
Böyle Bi durum yaşayıp sağlıklı hamilelik geçiren yok mudur acaba
Önce sakin olun lütfen .içiniz rahat değilse Dr gidin ama çok şanslı olduğunuzu unutmayınKızlar merhaba. Gebeliğimde 9+1deyim yanlız tam doldurduğum gün yani dün belirtilerim birden bıçak gibi kesildi. Göğüslerim yumuşadı ve ara ara kasıklarda batma oluyordu o kayboldu. Yattığımda karnımda şişkinlik hissediyordum o azaldı. Acaba bunlar kalbinin durduğuna işaret midir. Çok korkuyorum. En son 6+4 doktora girmiştim herhangi Bi problem olmadığını söylemişti fakat ultrason aletinde Bi sıkıntı olduğundan kalp atışını hiç duyamadım.
canım valla bende doktora gitmeden 1 gün önce aynı şeyleri yaşadım. göğüslerim sanki indi yumuşadı vs gibi geldi . ama doktoruma gittiğimde hiçbir sıkıntı yoktu ve aslında göğüslerimde bir değişiklik olmadıgınıda farkettim doktordan gelince. yani bence içini ferah tutt bi anda belirtilerin kesilebilir kesilince illa kötü birşey demek olmayabilir. Ama rahat edemiyorsan akşam acile gidersin. yinede rahatlamaya çalış çünkü stres hiç iyi değilKızlar merhaba. Gebeliğimde 9+1deyim yanlız tam doldurduğum gün yani dün belirtilerim birden bıçak gibi kesildi. Göğüslerim yumuşadı ve ara ara kasıklarda batma oluyordu o kayboldu. Yattığımda karnımda şişkinlik hissediyordum o azaldı. Acaba bunlar kalbinin durduğuna işaret midir. Çok korkuyorum. En son 6+4 doktora girmiştim herhangi Bi problem olmadığını söylemişti fakat ultrason aletinde Bi sıkıntı olduğundan kalp atışını hiç duyamadım.
Benim de 12.hafta gibi göğüslerim yumuşadı, hassiyeti kayboldu çok korkmuştum ama bi sorun çıkmadı normalmiş. İnşallah sizin de öyledirKızlar merhaba. Gebeliğimde 9+1deyim yanlız tam doldurduğum gün yani dün belirtilerim birden bıçak gibi kesildi. Göğüslerim yumuşadı ve ara ara kasıklarda batma oluyordu o kayboldu. Yattığımda karnımda şişkinlik hissediyordum o azaldı. Acaba bunlar kalbinin durduğuna işaret midir. Çok korkuyorum. En son 6+4 doktora girmiştim herhangi Bi problem olmadığını söylemişti fakat ultrason aletinde Bi sıkıntı olduğundan kalp atışını hiç duyamadım.
9 haftadan sonra yavaş yavaş kesilir canım mide bulantısı kask ağrısı bendede kesilmişti bulantimda kasık ağrımda ama karnımda şişkinlik var sen gitinimi dokturaKızlar merhaba. Gebeliğimde 9+1deyim yanlız tam doldurduğum gün yani dün belirtilerim birden bıçak gibi kesildi. Göğüslerim yumuşadı ve ara ara kasıklarda batma oluyordu o kayboldu. Yattığımda karnımda şişkinlik hissediyordum o azaldı. Acaba bunlar kalbinin durduğuna işaret midir. Çok korkuyorum. En son 6+4 doktora girmiştim herhangi Bi problem olmadığını söylemişti fakat ultrason aletinde Bi sıkıntı olduğundan kalp atışını hiç duyamadım.
Gözün aydın canım, belirti yaşasak bir stres yaşamasak başka bir stres annelik tam bir delilik vallaKızlar şimdi doktordan geldim. Çok şükür Bi sıkıntı yok kalp atışını duydum :) hatta doktor hareketlerinin başladığını bile söyledi ultrasonda gösterdi ufak ufak oynuyor :) progestan yazdı sadece. 3 hafta sonra ikili test için gideceğim.
Saol canım benim gerçekten öyle. Kendimizi öyle programlamışız ki bi rahatsızlık yaşamasak bebeğe bişey oldu zannediyoruz halbuki keyfine bakmak lazım ama olmuyor işteGözün aydın canım, belirti yaşasak bir stres yaşamasak başka bir stres annelik tam bir delilik valla
Gözünaydınnn hiç korkama demeye gelıcektım :)Kızlar şimdi doktordan geldim. Çok şükür Bi sıkıntı yok kalp atışını duydum :) hatta doktor hareketlerinin başladığını bile söyledi ultrasonda gösterdi ufak ufak oynuyor :) progestan yazdı sadece. 3 hafta sonra ikili test için gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?