Gebeligini yeni ogrenenler ;)

Kızlar kilo alıp verme durumları nasıl. Bende kabızlık çok fazlalasti.bir kilo aldım gibi maalesef. Diyetisyenle devam etmeyi dusunuyorum

Kilo almadim sanirim henüz.normale göre artan bir istahim var.migde yanmasi ve bulanti ile basim dertte ama bebisim yapiyosa bunlari basimin üstüne hepsi :) kasik agrisi yasayan varmi benim gibi. Birde benim sari akintim var sizlerde durum nasil 6 ve 7. Haftadaki mercimekliler
Kızlar kilo alıp verme durumları nasıl. Bende kabızlık çok fazlalasti.bir kilo aldım gibi maalesef. Diyetisyenle devam etmeyi dusunuyorum

Amin insallah....

Bende de akıntı oluyor beyazımsı çok fazla değil yanlız. ama kasik agrim azaldi eskisine gore.iki HF önce çok yoğundu. Goguslerimin ustune halaa yatamiyorum. Bulantilarim ara ara oluyor.mide yanmam çok fazla.istahim cok artmadi özel istediğim bisey yok.kabızlık beni sisirdi valla.

Hayırlı olsun canım Allah ikizlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hiçbisey bebişlerden daha önemli değil yat dinlen bol bol

bende su an ıyıyım ama eksıme oldugunda cok sıkıntı yaısyorum, bırde yedıklerımden lezzet alamıyorum..

merhaba kızlar :) bende arife günü kan tahlili verdim 2937 çıktı ayın 5 inde de doktor randevumuz var bakalım hayırlısı...şu ana kadar bel ve kasık ağrılarımdan başka bir problem yok şükür.. randevumu devlet hastanesinden aldım sabah saatinde sormak istediğim aynı gün sonuç veriyolarmı bilgisi olan varmı?????

Cnm Hayirli olsun... ogleden sonra veriiyorlar sonucu ama ben hcg testlerini hemsireye Rica edip acil yazdiriyorum :)) bi saate cikiyor sende onu dene :)

devlet hastanelerinde cinsiyet söylemiyorlarmış doğru mu acaba arkadaşım söyledi çok şaşırdım. cinsiyeti kız olunca aldıranlar oluyormuş diye. ne acı...
bir de çok iyi olan iştahım arefe gününden beri mide bulantısıyla kesildi. öööğğğhh o kadar yemeği nasıl yemişim nasıl canım çekmiş düşüncesi bile mide bulandırıcı. 7/24 mide bulantım var. bir de yarın işe başlıyorum. hastaların ağız kokularıyla çoşmam inşallah

Yaa öyle istahim var istahim var dersen olacagi buu iste :) saka bi yana ayni durumdayim. Tek sansim kendimden raporlu olusum ve ise gitmeyisim yoksa mütrmadiyen kusucam orda burda kontrolun nezaman ben persembe gidicem kalp.pıtırtılarini duymaya mercimegin :)

devlet hastanelerinde cinsiyet söylemiyorlarmış doğru mu acaba arkadaşım söyledi çok şaşırdım. cinsiyeti kız olunca aldıranlar oluyormuş diye. ne acı...
bir de çok iyi olan iştahım arefe gününden beri mide bulantısıyla kesildi. öööğğğhh o kadar yemeği nasıl yemişim nasıl canım çekmiş düşüncesi bile mide bulandırıcı. 7/24 mide bulantım var. bir de yarın işe başlıyorum. hastaların ağız kokularıyla çoşmam inşallah [/QUOTE]
Bişey olmaz inşallah ben de yarın tekrar üniversiteye başlıyorum bakalım neler olacak. Tekrar o sıralara oturmanin heyecanı+bulantilar+halsizlik hadi hayirlisibu arada artik devlet hastanelerinde 4 boyutlu ultrason bile var cinsiyeti de söylerler diye düşünüyorum

Kizlar bugun melegimin kalp sesini duydum Cok sukurki saglikli Iyi... darisi sizlere ins. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin...
Bu arada devlet hastanesinde cinsiyet soylenmedigini yeni duydum...

Bende bugün duydum. Cok degisik bisey ama ben sabah koyu bir akintiyla karsilastim ve dr a neredeyse aglayarak gittim. Bakti herhangi bir sorun yok dedi.koyu kanamalar yerlestiginin belirtisiymis. Yinedr progestan a basladik 1 hafta icin. Cok az dinletti kalbini ama tren gibi :) cok güzel bisey

Pit pit pit pit :))

biz de dün keseyi gördük. devlet hastanesin gitmek durumunda kaldık aie hekimliğimi aldırmamıştım daha bulunduğum mahalleye. özl hastanedede kadındoğumcu yoktu. hiç ilgilenmediler. evde yptğımgeblik testi potifçıktı dedim ultraondan baktıla şükür ki kesey gördük ama kaç hafatalık ne nasıl ocak br şey denmedi...((

Cnm hangi sehirdesin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…