Gebeligini yeni ogrenenler ;)

Selam kizlar bende 6hafta 5 gunluk hamileyim... hemde ikiz :))) fakat kanamam oluyor ara ara Doktor yat hep dedi suan tetikteyiz dua edin banada... Rabbim hepimizin bebeklerini kucagimiza almayi nasip etsin... bende bayram sonu kalp atisi icin gitcem ins.
Masallah allahim esirgesin insallah allah kucagina kucaklarimiza almayi nasip eder bende iki kez dusuk yaptigimdan surekli elim yuregimde geziyorm rabbime sigin ve emanet et allahim korur insallah tum bebisleri ve anneleri

Masallah allahim esirgesin insallah allah kucagina kucaklarimiza almayi nasip eder bende iki kez dusuk yaptigimdan surekli elim yuregimde geziyorm rabbime sigin ve emanet et allahim korur insallah tum bebisleri ve anneleri
Kacinci haftada ve Nasil olmustu cnm dusugun?? Bende Cok korktum Cok agladim ins. Bisey olmazz... hepimize hayirli olsun

Kacinci haftada ve Nasil olmustu cnm dusugun?? Bende Cok korktum Cok agladim ins. Bisey olmazz... hepimize hayirli olsun
Benmkiler kese gorunmeden kahve leke gelmeye basladi degerim dususe gecmis canm kimyasal yani allah korusun bebeklerimizi cnim

Benmkiler kese gorunmeden kahve leke gelmeye basladi degerim dususe gecmis canm kimyasal yani allah korusun bebeklerimizi cnim
Hee anladim... ben keseleri gordum hatta kalp atislarinida gordum isik yanip sonuyordu ama sesini dinlemedik alttan bakmak istemedi Bayram sonu gitcez.. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip eder insallah

Hee anladim... ben keseleri gordum hatta kalp atislarinida gordum isik yanip sonuyordu ama sesini dinlemedik alttan bakmak istemedi Bayram sonu gitcez.. Rabbim hayirlisiyla kucagimiza almamizi nasip eder insallah
Canim degerin kacken kese kalp atisi duyuldu canim

Merhaba kizlar. Bende 7 eylülde ögrendim. 6 eylülde ovulasyon testi yaptim iki cizgi vardi.7 sinde de normal test yaptim silik.cikti adetime 3 gün vardi. 226.04 degerim cikti.hemen dr a gittik bisey görünmedi dogal olarak. 4 haftalik dedi
Bu sali gittim keseyi gördük 35 günlük dedi sanirim 40 gün oldu artik.

Merhaba kizlar. Bende 7 eylülde ögrendim. 6 eylülde ovulasyon testi yaptim iki cizgi vardi.7 sinde de normal test yaptim silik.cikti adetime 3 gün vardi. 226.04 degerim cikti.hemen dr a gittik bisey görünmedi dogal olarak. 4 haftalik dedi
Bu sali gittim keseyi gördük 35 günlük dedi sanirim 40 gün oldu artik.

canım seninle aynı gündeyiz :) sen neler hissediyorsun nasıl gidiyor hamilelik :)

canım seninle aynı gündeyiz :) sen neler hissediyorsun nasıl gidiyor hamilelik :)

Volkan konak gibi :) yorguunn aksiii naleett :KK66: şaka bi yana bulantilarim basladi. Ö dememe kalmiyor :) ama bir diger yandan sık sık acikiyorum. Kendime bu ay sonuna kadar rapor verdim is güc yok. Sonra iyi hissedersem calisicam (kendi isim o yüzden rahatim) bende durumlar bu. Ya senin durumlar?

ben de sadece iştah iştah iştah var.. bayağı iştah var :) iştah olduğunu söylemiş miydim :) bir de çok uyuyorum hep yatıyorum.

Evet o durumlar bendede mevcut aynen. Sık sık acikiyorum. Ama yediklerimide cikariyorum. Koca efendi naz yaptigimi ve Abarttigimi zannediyor.hah bide cok pis alinganim adama sürekli beni sevmiyosan Ben tek basima bakarim yavruma diyorum istemsizce. Hatta şoka girmis adama israrla bu bebegi istemiyomusun yoksa diyip duruyorum ki mümkün degil cocugu benden cok o istedi ama sanirim kabullenemedi henüz ve baba olma fikrine inanamiyor galiba :) neyse alicicaz. Seninle iletisimde kalalim bari paylasicak 7 ayimiz var daha :)

Selamlar ,

5. 6. Haftada olanlar belki ve bacak ağrısı yaşadınız mi ? Havalarda soğudu iyice sızlıyor. Off

Kizlar demir hapina basladigimdan beri istahim acildi ama mide yanmasi cok oluyor gastritimi tetikledi agir yagli seyler aninda etki yapio ilacta aliyorum ama gecmiyor kusunca biraz rahatliyom ama bir cozum bulamadim hala.....
Sizdede eksime yanma oluyor mu?

Kizlar demir hapina basladigimdan beri istahim acildi ama mide yanmasi cok oluyor gastritimi tetikledi agir yagli seyler aninda etki yapio ilacta aliyorum ama gecmiyor kusunca biraz rahatliyom ama bir cozum bulamadim hala.....
Bendede yanma oluyor malesef. Ve bulaniyor devamli. Arada ishalde yapiyor ve diskiyi siyaha cevirdi. Ben korkup dr a sordum kan ilacindanmis

Ben de imom adında bir hap kullanıyorum.içinde folik asit demir ve omega var.sanırım bende refluyu arttıran da bu ilaç.ara ara bulantılarım geliyor yanmayla birlikte çok şükür kendimi tutabiliyorum (şimdilik belki de)

X