- 22 Ağustos 2010
- 660
- 504
-
- Konu Sahibi eftelya2015
Merhaba canım benim kan değerim 778,4 olduğunda ben ozaman ilk bthgc tahlil sonucumdu ozaman ben 4 haftalık hamileymiştim sonra 2 gün sonra yaptım kan testi ozamanda 4475 çıkmıştı doktor keseyi göremedi 4+3 günlük gebeliğimde ben 6 haftamda gittim görünmüştü kesede bebekte ama malesef ben bebeğimi 12. haftamda kaybettim kalbi durmuş sende muhtemelen 4 5 haftalık olabilirsin 1 hafta sonra gitmeni tavsye ederim doktora Hayırlı Olsun gebeliğinde Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .Canim meraba kan degerlermiz aynj gibi bnim adetim 1 gun gecince beta hcg yaptrdm 158 cikti dha smra 3 gun snra yine yaptrdm 772 cikti dr normal ddi bnim merak ettgim senin kan tahlilin 778 ciktiktam kac gun sonra kese gordunuz onu bna bildirirsen sevinirim canim karindan ultorosonla ama smdiden tesekkurler..
Selamun aleykum kardeşim. 15 kasım adet olmam gerekiyodu. 19unda kan testi yaptım 39.70 çıktı. 23 kasım sabahı düşük yaptım. Kimyasal gebelikmis. 2 ay korunun dedi doktor. Bi yanım istiyo bi yanım bekle diyo. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Ne yapılması gerekirKizlar benim 1 eylul adet olmam gerekiyordu.31 inde hcg 91 cikti.gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim.henuz adet olmadim tedirginim acikcasi iki kez idrar testi yaptim resimleri yuklu acaba bu ay da ayni seyi yasarmiyim henuz doktor gitme cesaret bulamadim sizce ayni sey olurmu
Canım öncelikle çok üzüldüm inan ama hayırlısı böyleymiş.bana doktor korunmamı söylememişti ertesi ayda hiç beklememe rağmen hamile kaldım bence düşünme çok fazla.tıbbi bi müdahale görmediğimiz için bence korunmana gerek yok tabi ekstra durumun varsa onu bilemem Rabbim hayırlısı nı versin :)Selamun aleykum kardeşim. 15 kasım adet olmam gerekiyodu. 19unda kan testi yaptım 39.70 çıktı. 23 kasım sabahı düşük yaptım. Kimyasal gebelikmis. 2 ay korunun dedi doktor. Bi yanım istiyo bi yanım bekle diyo. Ne yapmam gerektiğini bilemiyorum. Ne yapılması gerekir
Amiiiiiinnn. Evet kürtaj falan olmadı çok şükür. Yani korunmak şart değil diyosunCanım öncelikle çok üzüldüm inan ama hayırlısı böyleymiş.bana doktor korunmamı söylememişti ertesi ayda hiç beklememe rağmen hamile kaldım bence düşünme çok fazla.tıbbi bi müdahale görmediğimiz için bence korunmana gerek yok tabi ekstra durumun varsa onu bilemem Rabbim hayırlısı nı versin :)
Doktorum korunmamı söylememişti bana canım bencede mantıklı geldi bana ve ertesi ay mucizemiz geldi :)Amiiiiiinnn. Evet kürtaj falan olmadı çok şükür. Yani korunmak şart değil diyosun