- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
-
- Konu Sahibi eftelya2015
Mrn kızlar yardım lazımayon 7snden sonra betam az artmaya basladı 7si 666 9u 879 11inde 1180 cıktı keseyide gorduk henuz 3 haftalıj minnacıktı doktorum saglıksız gebelık olablr dedi salı gunu bida bakcak tedbir olark yarın 2. Bi doktra gtcem boyle olupta bebegi tutunan var mı?
Saol cnm dua edincanım benim sakın bozma morelini asla bol bol su iç ve içini ferah tut
Benim de tiroid problemin var ilaç alıyorum sen de alıyor musun ilacStres yapmayın kızlar bol bol dua edelim içimizi ferah tutalım...bende dr gittim 5 hafta beş günlük dedi dr iki gün önce ama daha canlanmamış haftaya canlanır inşallah dedi biraz canım sıkıldı cünkü benimde korkularım var troid hastasıyım ve gebelik cok riskli oluyo o yüzden bende içimi ferah tutmaya calısıyorum
Benim de tiroid problemin var ilaç alıyorum sen de alıyor musun ilac
Bugun bebegımı gordum, kalp atısını dınledım , cok tuhaftı, duygusala bagladım hala da kendıme gelemedım ..
Ben de iki yıldır ilaç kullanıyorum gebelik öncesi arttırdı dozunu ilacın tekrar baktiricam.sınırda tutmaya çalışıyoruz ama gebelik de çok etkiliyor hormonları.benim ultrasonumda yarın.kalp atışlarını duymana sevindim inşallah Allah tamamına erdirir sağlıkla kucağımiza alırız hepberaberSekiz senedir ilaç kullanıyorım canım değerlerim hep yüksek cıkıyo son iki üç aydır iyi cıkıyodu dün değil evvelsi gün yaptırdım dr istedi yüksek cıktı 17 lere fırlamış bebek canlanmayabilir düşük tehlikesi olabilir dedi dünden beri inanılmaz morelim bozuldu bugün gittik endokrinoloji bölümüne troid ilacımın dozajını arttırdı bebeğim canlanmaya başlamış vok korktum canlı değil idue kalp atışlarımı azda olsa duydum nasıl sevindim cok değişik bi durum yaaa... Denin değerlerin yüksekmi düşükmü
artık her kontrolde daha da buyuyecekBende bugün duydum cok garip bi duygu yaaa
Ben de iki yıldır ilaç kullanıyorum gebelik öncesi arttırdı dozunu ilacın tekrar baktiricam.sınırda tutmaya çalışıyoruz ama gebelik de çok etkiliyor hormonları.benim ultrasonumda yarın.kalp atışlarını duymana sevindim inşallah Allah tamamına erdirir sağlıkla kucağımiza alırız hepberaber
artık her kontrolde daha da buyuyeceksize test falan yaptılar mı? doktorum benden 4 tup kan ve ıdrar kulturu ıstedı, cuma tahlıllerım cıkacak, kontrole gıdecegım yenıden. folık asıt kullanıyordum ( folbıol gunde 1 adet) onu bıraktırdı, gynoferon demir hapına başlattı ( gunde 1 adet aç karnına), tahlıl sonucuma gore demir hapını gunde 2 ye de çıkartabileceğini söyledi.
2 kg almışım 2 aylık donemde o nedenle vıtamın vermedı ekstra..
cuma gunku kontrolumden sonra artık ayda bır gıdecegım, ılk gıdısımde de ıkılı testı yapacak.
Ben de dün gittim keseyi gördük çok şükür kalp atımı için haftaya gidicem inşallahAmin canım benim aminnnn şimdi tam kaç aylık senin ki
Bende bugun tahlıl sonuclarımı gostermeye gıdecegım..Evet canım test yaptılar idrar testi kan falan aldılar bide folikasit verdi folio içiyorum benimde ilacımın dozunu arttırdı troid için 150 lik içiyorum hafta içi hafta sonu 100 lük her ay kan vericem endokrinoloji dr bilgi vericem umarım herşey yolunda gider