- 24 Nisan 2015
- 6.889
- 7.079
-
- Konu Sahibi eftelya2015
İlk defa haftasou bulantı şikayetı yasadım , onun harıcı su an ıyıyım ıstahsızlıgı saymazsak tabıhayırlı olsun :) bende ilk öğrendiğimde hiçbir belirti taşımıyordum ama 6.haftaya girdiğim günden beri bulantı,kusma,iştahsızlık,yorgunluk,uyku ne ararsan başladı :)
inşallah senin öyle olmaz. saglıklı sıhhatli kucagımıza alırız bebeklerimizi :)
erken yumurtlama olmuş olabilir ya da son adet tarihini yanlış hatırlıyor olabilirsin canım, bir hafta önden geriden gelmesi normal bir durum.S.a arkadaşlar Bende Normalde hesaplamama göre 4 hafta 3 günlük hamileyim ama cuma günü doktora gittiğimde Kan tahlilinden sonra Bthgc 778,4 cıktı doktor bana 4,5 haftalık hamilesin dedi pazartesi gel demişti gidemedim çarşamba gitceğim şimdide kandaki değere göre 5 haftalık hamileyim sizlerde böle bişey oldumu ayrıca tüm yeni anna adaylarııda tebrik ederim Allah isteyen herkese Nasip etsin İnşallah..
canım benım ılk ogrendıgımde ıkıncı cızgım cok sılıktı ve hcg degerım 102 idi, bence hamılesın su an.. kimyasal olsa zaten kanaman olurdu, bence bır doktora gıt emın olmak ıcın..Kizlar benim 1 eylul adet olmam gerekiyordu.31 inde hcg 91 cikti.gecen ay kimyasal gebelik gecirmistim.henuz adet olmadim tedirginim acikcasi iki kez idrar testi yaptim resimleri yuklu acaba bu ay da ayni seyi yasarmiyim henuz doktor gitme cesaret bulamadim sizce ayni sey olurmu
5. haftada keseyı gorursun canım ben 4+4 te ıken gordum nokta kadardı, sonra 5+5 te yenıden gıttım 11 mm olmuştu bır dahada gıtmedım, ıkı hafta sonra yenıden gıdecegım ınsallah bebegımı ve kalp atısını duyacagımBenim De eylülün 1inde adet olmam gerekiyordu ancak merakımdan duramadım tabii 31 ağustosta iki test yaptım ikisinde de ikinci çizgi belirdi.1 eylülde Dr a gittim çıkan değer 536, 37 pztsi ikinci muayenem var inşallah keseyi görebileceğiz
keseyı gormek ıcın cok erken degıl mı canım ? 3 haftalık mıssın cok mınık henuz kese olusmamıs olabılır...merhaba ben de test kan testi yaptırdım salı günü 720 çıktı cumartesi gel keseyi görebiliriz dedi telaşlı ve endişeliyim
canım benım ılk ogrendıgımde ıkıncı cızgım bcok sılıktı ve hcg degerım 102 idi, bence hamılesın su an.. kimyasal olsa zaten kanaman olurdu,
bence bır doktora gıt emın olmak ıcın..
5 yada 6 haftalık hamilesin sanırım hayırlı olsun bu arada Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bugün idrar testi yaptım pozitif cıktı sonra kan testi yaptım oda pozitif xıktı de gidicem ama şu an bir halt anlamadım bi baksanıza yaa yardımmm
2846 çıkmış kan değerin maşallah güzel :)Kızlar bugün idrar testi yaptım pozitif cıktı sonra kan testi yaptım oda pozitif xıktı de gidicem ama şu an bir halt anlamadım bi baksanıza yaa yardımmm