Gebeligini yeni ogrenenler ;)

Merhaba kızlar.ben de geçen hafta idrar testi ile öğrendim.adetten ucgun önce değerim 90 geldi. İki gün sonrası 300 geldi.son uç gundur de kan baktirmadim. Dr kan bakmaya gerek yok HF ya ultrason yaparız dedi.bir hafta sonrasını bekliyorum insallah

4-5 gün dr % 100 hamilesin ama bir hafta sonra gel keseye bakalım dedi

Hayırlı uğurlu olsun.benim de iki gün geçti şuan.ben de 7-8 gün sonrasını bekliyorum.
Sağlıklı sorunsuz bir gebelik yaşarız insallah
Hayırlı uğurlu olsun.benim de iki gün geçti şuan.ben de 7-8 gün sonrasını bekliyorum.
Sağlıklı sorunsuz bir gebelik yaşarız insallah

İnşallah canım yaaa hayırlı olsun sanada cok tuhaf bi duygu yaaaa garibim

Evet bazen unutuyorum bile. İnsan günleri hızlıca geçmek istiyor merakla. HF yı iple cekiyorum inşallah güzel sonuç alirim
İnşallah canım yaaaa valla şimdi bende kartlara yazı yaDım gündüz çiçekciden kartlar aldım bebek resmi olan her birine anneanne oluyorsun dede oluyorsun hala oluyorsun dayı oluyorsun diye yazılar yazdım her birine teker teker vericem

Ben de düşünmüştüm böyle sürpriz yapmayı.bir emzik aldım marketten eşimin gozunu kapattım ve bak sana ne aldım dedim :) tabi elinde bir emzik en minisinden. Annane babanneye direk soyledik

merhaba kızlar benim de adetim 4-5 gün oldu geçeli pko vardı hiç ümitlenmemiştim bu sabah idrar testinden sonuç bu çıktı. öğleden sonra kan vermeye gidecem inşallah hayırlı haberlerle döneriiimm

Benim de ikinci degerim300 çıktı.bir daha yaptırmadim.ben de salı gidicem kese için.inş güzel haberlerle doneriz

Canımcım keseyi gördük evet :) bidaha ki çarşamba ya bebeğimizi ve kalp atışlarını duymak için tekrar çağırdı insan her gidişinde başka birşey için stres yapıyor yahu.. ) :

Mrn kızlar yardım lazım ayon 7snden sonra betam az artmaya basladı 7si 666 9u 879 11inde 1180 cıktı keseyide gorduk henuz 3 haftalıj minnacıktı doktorum saglıksız gebelık olablr dedi salı gunu bida bakcak tedbir olark yarın 2. Bi doktra gtcem boyle olupta bebegi tutunan var mı?

Ben de düşünmüştüm böyle sürpriz yapmayı.bir emzik aldım marketten eşimin gozunu kapattım ve bak sana ne aldım dedim :) tabi elinde bir emzik en minisinden. Annane babanneye direk soyledik

ay ne güzel yaaaaa bide ben cameraya çektim güzel anı kalıcak çok şaşırdılar sevindiler:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…