-
- Konu Sahibi eftelya2015
Kaç gün geçmişti adetinKızlar bugün idrar testi yaptım pozitif cıktı sonra kan testi yaptım oda pozitif xıktı de gidicem ama şu an bir halt anlamadım bi baksanıza yaa yardımmm
Hayırlı uğurlu olsun.benim de iki gün geçti şuan.ben de 7-8 gün sonrasını bekliyorum.4-5 gün dr % 100 hamilesin ama bir hafta sonra gel keseye bakalım dedi
Hayırlı uğurlu olsun.benim de iki gün geçti şuan.ben de 7-8 gün sonrasını bekliyorum.
Sağlıklı sorunsuz bir gebelik yaşarız insallah
Hayırlı uğurlu olsun.benim de iki gün geçti şuan.ben de 7-8 gün sonrasını bekliyorum.
Sağlıklı sorunsuz bir gebelik yaşarız insallah
Evet bazen unutuyorum bile. İnsan günleri hızlıca geçmek istiyor merakla. HF yı iple cekiyorum inşallah güzel sonuç alirimİnşallah canım yaaa hayırlı olsun sanada cok tuhaf bi duygu yaaaa garibim
İnşallah canım yaaaa valla şimdi bende kartlara yazı yaDım gündüz çiçekciden kartlar aldım bebek resmi olan her birine anneanne oluyorsun dede oluyorsun hala oluyorsun dayı oluyorsun diye yazılar yazdım her birine teker teker vericemEvet bazen unutuyorum bile. İnsan günleri hızlıca geçmek istiyor merakla. HF yı iple cekiyorum inşallah güzel sonuç alirim
Bugun doktora gittim ve 5 haftalik hamile oldugumu soyledi. 2 hafta sonra kalp atislarini duyabiliriz dedi. Allah bebeklerimize saglikla kavusmayi nasip etsin
Ben de düşünmüştüm böyle sürpriz yapmayı.bir emzik aldım marketten eşimin gozunu kapattım ve bak sana ne aldım dedim :) tabi elinde bir emzik en minisinden. Annane babanneye direk soyledikİnşallah canım yaaaa valla şimdi bende kartlara yazı yaDım gündüz çiçekciden kartlar aldım bebek resmi olan her birine anneanne oluyorsun dede oluyorsun hala oluyorsun dayı oluyorsun diye yazılar yazdım her birine teker teker vericem
Canim baya koyu çıkmış maşallah hadi güzel haberleri bekliyoruzmerhaba kızlar benim de adetim 4-5 gün oldu geçeli pko vardı hiç ümitlenmemiştim bu sabah idrar testinden sonuç bu çıktı. öğleden sonra kan vermeye gidecem inşallah hayırlı haberlerle döneriiimm
Eki Görüntüle 1627433
inşallah canım sanada hayırlı olsun inşallah kucağımıza aldığımızıda görürüz:)Canim baya koyu çıkmış maşallah hadi güzel haberleri bekliyoruz
Canımcım keseyi gördük evet :) bidaha ki çarşamba ya bebeğimizi ve kalp atışlarını duymak için tekrar çağırdı insan her gidişinde başka birşey için stres yapıyor yahu.. ) :5. haftada keseyı gorursun canım ben 4+4 te ıken gordum nokta kadardı, sonra 5+5 te yenıden gıttım 11 mm olmuştu bır dahada gıtmedım, ıkı hafta sonra yenıden gıdecegım ınsallah bebegımı ve kalp atısını duyacagım
Ben de düşünmüştüm böyle sürpriz yapmayı.bir emzik aldım marketten eşimin gozunu kapattım ve bak sana ne aldım dedim :) tabi elinde bir emzik en minisinden. Annane babanneye direk soyledik