- 24 Nisan 2015
- 6.889
- 7.079
-
- Konu Sahibi eftelya2015
Ben ozelde randevu ucreti haric 25 tl verdim ... Kan aliyolar ve ultrasonla bakip ense kalinligini olcuyorlar kalinlik 3 mm alrinda olmasi lazim, ayrica nazal kemike yani burun kemigine bakiyorlar olusmus mu diye....Merhaba.ben de yaklaşık sekiz dokuz gün sonra ikili test için gidicem.doktor ense kalınlığına bakıyor ve kan istiyor.sonucu beş altı gün sonra cikiyor!muş.ben de ozele gidiyorum ama test ücretini bilmiyorum
ozellerde hastanede hastaneye fark edıyo ama bu testı devletın karsıladıgını o nedenle fıyatının dusuk oldugunu soylemıslerdı bana hastanede... sonuclarda 7 gun ıcınde cıkıyor, benımkı cıkmıs bugun kontrole gıdecegım..ooo , o halde benim aldığım fiyat biraz uçmuş
merhaba kızlar. aranızda ikili test yaptıran var mı? benim iki hafta sonrasına randevum var. nerede ne kadara yaptırdınız süreç nasıl , ayyy çok heyecanlıyım .napıyoruz şimdi :)
testlerimiz tertemiz çıktı çok şükür
ama hala cinsiyeti öğrenemedik ... 3 hafta sonraya kontrolumuz var bakalım gösterecek mi ?
valla paso yatar pozısyonda pek bır edeplı cıktı gostermıyo orasınıHadi gözün aydın3 hafta sonra kesin öğrenirsin cinsiyeti:)
valla paso yatar pozısyonda pek bır edeplı cıktı gostermıyo orasını
benımkıne o da etkı etmıyorBenimki de gecen hafta oyleydi ultrason görüntüleri kaydedilecek diye surekli yatiyordu en sonunda doktor karnima minik minik vurup hadi uyan evde uyursun deyince biraz kalkti dans ettiama cinsiyeti daha kesin degil doktorlardan biri kiz biri erkek dedi
benımkıne o da etkı etmıyorkeyfıne duskun olacak galıba benım doktorum da ıkılı tarama ıcın gıttıgımde %51 erkek dedı ama net konusmadı sımdıde gostermıyor netlesse de bırseyler alsak yavas yavas
tek doktor en ıyısı kafa karısıklıgını onluyorAy evet yaa hala bisey alamadim bebisimesadece gecenlerde cok sevimli bi sandalet ve patik gördüm onu aldim unisex oldugu icin. Bana ozeldeki doktorum %70kız dedi. Cok şaşırdım ama ertesi gün devlet hastanesinde erkek olabilir dedi.
MERHABAAAA SANIRIM BENDE VARIM CUMA GUNU BAKILACAK
tek doktor en ıyısı kafa karısıklıgını onluyor
Benım doktorum GATA mezunu, uzun sure askerıye hastanelerınde çalışmıs , bır sure adı duyulmus kalıtelı özel hastanelerde....ben de ikili test için 1600 tl sigorta indirimiyle 700 tl fiyat aldımmuayene de 400 veriyorum ayyy doğumu söylemeye dilim bile varamaz. eşimi ikna edemiyorum hastane değiştirmek için ki GATA ya gitme şansım var orada da çok iyi doktorlar ve ortam varmış. ama 3. tüp bebek tedavisiyle ilk hamileliğim olduğu için eşim aynı doktor devam etsin diye çok sıkıyor beni.
ben doktorumdan memnunum valla bazen soru soracagım dıye sacmaladıgım bıle oluyor sabırlı cevaplıyor herseyı, ayrıntıya ınıyor, hıcbırseyı atlamıyor , ve benı rahatlatıyor, emın olmadan da hıcbırsey hakkında yorum yapmıyor..Aslında öyle de mecburen gidiorum:) Devlet hastanesindeki doktorum iyi doğumu orda yapacagim ama ozeldeki doktorum cok güzel ilgileniyor uzun uzun sohbet etme şansım oluyor. O yüzden 2 doktor