- 13 Ocak 2009
- 1.094
- 543
- 46
- Konu Sahibi eftelya2015
canım sizde iştah arışı hatta şekerli şeylere artış çok oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende tam tersi oldu canım :) normalde tatlı hastası ben pudingsiz yaşayamayan ben tek bir çikolata dahi yiyemez hatta kokusuna bile tahammül edemez oldum :)canım sizde iştah arışı hatta şekerli şeylere artış çok oldu mu
canım sizde iştah arışı hatta şekerli şeylere artış çok oldu mu
3 ay 2 kılo cok normal ayda bır kılo ideal kilo alımı olarak kabul edılıyor.. ama sız yınede ogunlerınıze dıkkat edın, bırde kan hapı kullanıyorsanız o da ıstah acıyor ...Benim istah aldi basini gidiyor 3 ayda 2 kilo aldim sonumu hayal edemiyorum ben tatlıyi severim ama daha cok ekşi ve tuzlu seyler hoşuma gidiyor.
3 ay 2 kılo cok normal ayda bır kılo ideal kilo alımı olarak kabul edılıyor.. ama sız yınede ogunlerınıze dıkkat edın, bırde kan hapı kullanıyorsanız o da ıstah acıyor ...
geceleri çıkan karın gaz ve şişkinlikten ötürüdür demir hapı iştah açıyor, ben 1,5 ay kullandım demir hapını ama kan degerlerım ıyı oldugundan ve talasemı tasıyıcısı oldugum ıcın (fazla demir yuklemesının bana faydası olmuyormuş) sımdı sadece vıtamın ve folık asıt alıyorum.Folik asidi birakip multivitamin ve demir hapina basladim belki de o yüzdendir. Sanki 5 aylık hamile gibi karnım cikiyor geceleri daha da artıyor
geceleri çıkan karın gaz ve şişkinlikten ötürüdür demir hapı iştah açıyor, ben 1,5 ay kullandım demir hapını ama kan degerlerım ıyı oldugundan ve talasemı tasıyıcısı oldugum ıcın (fazla demir yuklemesının bana faydası olmuyormuş) sımdı sadece vıtamın ve folık asıt alıyorum.
bende su an 15. haftaya gırdım toplamda 2,5-3 kg arası aldım.
benım gaz sorunum hep vardı gastiritm var , her yemek sonrası 5 aylık oluyodum, ılk 3 ay gebelıktede çok şişkinlik yaşadım ama şu an geçti, gazım hala var ama bir şekilde dışarı atıyorumEvet ya o gaz işi cok problem karnım geriliyor resmen yeni vücuduma alışmak zor olacak sanki :)her bünyeye göre değişiyor ilaçlar neyse bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilolar verilir nasıl olsa dogumdan sonra diyetle sporla gider hepsi
benım gaz sorunum hep vardı gastiritm var , her yemek sonrası 5 aylık oluyodum, ılk 3 ay gebelıktede çok şişkinlik yaşadım ama şu an geçti, gazım hala var ama bir şekilde dışarı atıyorum
valla ben hedef belirledim kendime 10 kg maksımum almam lazım. onun için sağlıklı besleniyorum.
çünkü sporla aram yok ve yemek konusunda hayatımda diyet yapmadım-yapamam da fazla kilo alırsam kalır bende artık yaşta 30 u geçti o nedenle hamileyim ne bulursam yiyeyim modunda takılmıyorum
benım allahtan yapım kılo almaya pek musaıt degıl, doktorumda aynı seyı soyledı ama gebelıkte hormonlar degıstıgı ıcın her an her sey olabılıyorO zaman iradeni takdir ediyorumBenim istahim acik ama senin gibiyim ne bulursam yiyeyim demiyorum. Bir de benim yapim kilo almaya musait azicik yesem kilo olarak geri dönüyor bana
Ben de vitamin kullanıyorum aynen akşam fena sisiyorum beş aylık gibi :)Folik asidi birakip multivitamin ve demir hapina basladim belki de o yüzdendir. Sanki 5 aylık hamile gibi karnım cikiyor geceleri daha da artıyor
Alisacagiz sanirim bu duruma bundan sonra tontiş göbüşlerimiz olacakBen de vitamin kullanıyorum aynen akşam fena sisiyorum beş aylık gibi :)
Kizlar moralim cok bozuk pazar gunu beta degerim 206 cikmisti ve hamile oldugmu ogrenmistim bugun tekrar tahlil yaptim bu sefer degerim 149 dusmus ve doktorun dedigi sen yeni gebesin dusmesi normal 2 hafta sonra gel bebegi ultrasonla gorucez sizce degerin dusmesi kotuye isaretmi