Gebeligini yeni ogrenenler ;)

Ben de bir buçuk kilo aldım. Ben de tatlıyı çok severdim önceden şimdi çok ilgimi çekmiyor çikolata hiç yemiyorum.benim de biraz tuzluya yakın seyler istiyo. Aciya bayiliyorum. tavuk yemiyorum tiksindim .ben genel olarak etten uzaklastim balık ve kırmızı eti zorla yiyorum sebze istiyorum.yoğurt vazgeçilmezim. Hergun haslanmis yumurta yiyorum küçük kutu süt iciyorum.

Ben geçen haftalarda süt içiyordum sık sık ama sütle kahvaltı yaptığım bi gün ilk defa kustum o yüzden simdi hic icmek istemiyorum. Yoğurt yiyorum her gün mutlaka. Ben de sanki taze fasulyeden tiksindim ya:KK43: oysa cok severdim. Et yemeğini pisirmek hamilelikten önce de zordu cig ete tavuga baliga dokunamam eldivenle doğrayıp pisirirdim ama şimdi tam bir işkenceye dönüstü benim icin. Mecburiyetten yiyorum eşim yardımcı oluyor pisirmeye

Benim istah aldi basini gidiyor :kk77:3 ayda 2 kilo aldim sonumu hayal edemiyorum:KK17: ben tatlıyi severim ama daha cok ekşi ve tuzlu seyler hoşuma gidiyor.
3 ay 2 kılo cok normal ayda bır kılo ideal kilo alımı olarak kabul edılıyor.. ama sız yınede ogunlerınıze dıkkat edın, bırde kan hapı kullanıyorsanız o da ıstah acıyor ...

3 ay 2 kılo cok normal ayda bır kılo ideal kilo alımı olarak kabul edılıyor.. ama sız yınede ogunlerınıze dıkkat edın, bırde kan hapı kullanıyorsanız o da ıstah acıyor ...

Folik asidi birakip multivitamin ve demir hapina basladim belki de o yüzdendir. Sanki 5 aylık hamile gibi karnım cikiyor :anneadayı:geceleri daha da artıyor:oops:

Folik asidi birakip multivitamin ve demir hapina basladim belki de o yüzdendir. Sanki 5 aylık hamile gibi karnım cikiyor :anneadayı:geceleri daha da artıyor:oops:
geceleri çıkan karın gaz ve şişkinlikten ötürüdür :KK66: demir hapı iştah açıyor, ben 1,5 ay kullandım demir hapını ama kan degerlerım ıyı oldugundan ve talasemı tasıyıcısı oldugum ıcın (fazla demir yuklemesının bana faydası olmuyormuş) sımdı sadece vıtamın ve folık asıt alıyorum.
bende su an 15. haftaya gırdım toplamda 2,5-3 kg arası aldım.

geceleri çıkan karın gaz ve şişkinlikten ötürüdür :KK66: demir hapı iştah açıyor, ben 1,5 ay kullandım demir hapını ama kan degerlerım ıyı oldugundan ve talasemı tasıyıcısı oldugum ıcın (fazla demir yuklemesının bana faydası olmuyormuş) sımdı sadece vıtamın ve folık asıt alıyorum.
bende su an 15. haftaya gırdım toplamda 2,5-3 kg arası aldım.

Evet ya o gaz işi cok problem karnım geriliyor resmen yeni vücuduma alışmak zor olacak sanki :)her bünyeye göre değişiyor ilaçlar neyse bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilolar verilir nasıl olsa dogumdan sonra diyetle sporla gider hepsi:KK6:

Evet ya o gaz işi cok problem karnım geriliyor resmen yeni vücuduma alışmak zor olacak sanki :)her bünyeye göre değişiyor ilaçlar neyse bebişlerimiz sağlıklı olsun da kilolar verilir nasıl olsa dogumdan sonra diyetle sporla gider hepsi:KK6:
benım gaz sorunum hep vardı gastiritm var , her yemek sonrası 5 aylık oluyodum, ılk 3 ay gebelıktede çok şişkinlik yaşadım ama şu an geçti, gazım hala var ama bir şekilde dışarı atıyorum :KK70:
valla ben hedef belirledim kendime 10 kg maksımum almam lazım. onun için sağlıklı besleniyorum.
çünkü sporla aram yok ve yemek konusunda hayatımda diyet yapmadım-yapamam da :KK70: fazla kilo alırsam kalır bende artık yaşta 30 u geçti o nedenle hamileyim ne bulursam yiyeyim modunda takılmıyorum :KK70:

benım gaz sorunum hep vardı gastiritm var , her yemek sonrası 5 aylık oluyodum, ılk 3 ay gebelıktede çok şişkinlik yaşadım ama şu an geçti, gazım hala var ama bir şekilde dışarı atıyorum :KK70:
valla ben hedef belirledim kendime 10 kg maksımum almam lazım. onun için sağlıklı besleniyorum.
çünkü sporla aram yok ve yemek konusunda hayatımda diyet yapmadım-yapamam da :KK70: fazla kilo alırsam kalır bende artık yaşta 30 u geçti o nedenle hamileyim ne bulursam yiyeyim modunda takılmıyorum :KK70:

O zaman iradeni takdir ediyorum:KK9:Benim istahim acik ama senin gibiyim ne bulursam yiyeyim demiyorum. Bir de benim yapim kilo almaya musait:mad: azicik yesem kilo olarak geri dönüyor bana

O zaman iradeni takdir ediyorum:KK9:Benim istahim acik ama senin gibiyim ne bulursam yiyeyim demiyorum. Bir de benim yapim kilo almaya musait:mad: azicik yesem kilo olarak geri dönüyor bana
benım allahtan yapım kılo almaya pek musaıt degıl, doktorumda aynı seyı soyledı ama gebelıkte hormonlar degıstıgı ıcın her an her sey olabılıyor :KK66:

Kızlar ya bu gaz sorunu için ne yapıyorsunuz? Karnım aksamları davul gibi şişiyor doğal yollardan bişi olduğu yok:oops:ne yesem ne içsem ya da hiç bişey yiyip içmesem mi:KK51:

Kizlar moralim cok bozuk pazar gunu beta degerim 206 cikmisti ve hamile oldugmu ogrenmistim bugun tekrar tahlil yaptim bu sefer degerim 149 dusmus ve doktorun dedigi sen yeni gebesin dusmesi normal 2 hafta sonra gel bebegi ultrasonla gorucez sizce degerin dusmesi kotuye isaretmi :KK43:

Kizlar moralim cok bozuk pazar gunu beta degerim 206 cikmisti ve hamile oldugmu ogrenmistim bugun tekrar tahlil yaptim bu sefer degerim 149 dusmus ve doktorun dedigi sen yeni gebesin dusmesi normal 2 hafta sonra gel bebegi ultrasonla gorucez sizce degerin dusmesi kotuye isaretmi :KK43:

Bu konuda bi bilgim yok ama doktorun öyle dediyse umarım öyledir. Senin ve bebeğin için en hayırlısı neyse o olsun.Yapacağın tek şey muayeneye kadar kendine dikkat etmek. Ağır kaldırma, yorma kendini, stresten uzak dur.

Doktorun olumsuz konuşmamışş ki bencedevyeni olduğu için bnmde daha çok yeni hatta kan test sonucumu yarın alıcam ayrı sorunu bı sonraki testte bnde yasayblirim hayırlısı dıyelimmm üzulmeee bu kadar erken

X