- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 39
-
- Konu Sahibi eftelya2015
Teşekkür ederim canım inş sağlıklıdırInsallah sağlıklıdır hayırli olsun
Profiline gir orda kişisel bilgilerinin arasında hamilelik seçeneği var oraya muhtemel doğum tarihini girerek yapıyorduk sanırım:)
Canım banada daha çok yeni dedi geçen hafta gitmiştim yarın yine gidicem yani çok net kesin hamilesin demedi evet rahim duvarın çok kalın hcg de de çıktı gebelik lehine bi durum bu haftaya gel bakalım dedikızlar hcg değeri daha düşük olanlara keseyı görelim demiş doktor ama benım adet gunum dundu ve degerım 311 cıktı doktor daha erken goremeyız dedı anlamadım ben
İnşallah sağlıklı bebislerimiz olur canımCanım banada daha çok yeni dedi geçen hafta gitmiştim yarın yine gidicem yani çok net kesin hamilesin demedi evet rahim duvarın çok kalın hcg de de çıktı gebelik lehine bi durum bu haftaya gel bakalım dedi
İnş canım yarın bakalım öğrencez gidişatımız nasılİnşallah sağlıklı bebislerimiz olur canım
Senin son adet tarihin neydi cnmİnş canım yarın bakalım öğrencez gidişatımız nasıl
Keseyi gormen için HCG nin en az 1600 olması lazım oda vajinal gözükür.HCG 4000 geçerse normal karından görülebilir.senin ki sekiz gün sonra rahat gorulurkızlar hcg değeri daha düşük olanlara keseyı görelim demiş doktor ama benım adet gunum dundu ve degerım 311 cıktı doktor daha erken goremeyız dedı anlamadım ben
Canim cok sagol peki adet günü yaptırmıştım ben testi sonuç düşük mu ?normal mi ?Keseyi gormen için HCG nin en az 1600 olması lazım oda vajinal gözükür.HCG 4000 geçerse normal karından görülebilir.senin ki sekiz gün sonra rahat gorulur
Benim sat 2 eylül canım seninki neSenin son adet tarihin neydi cnm
Benim de 15 eylül cnmBenim sat 2 eylül canım seninki ne
Merhaba kızlar
artık bende anne adayıyım sevincim içime sığmıyor ilk günler neler yapmalıyız neler yemeliyiz nelere dikkat etmeliyiz. yardımcı olabilir miyiz birbirimize
bu arada benim HCG 1054.5 pazartesi yaptırdım
Hayirli olsun canım bebişinYeme içme ilk zamanlar o kadar önemli değil seni rahatsız etmeyecek şeyler yemeye dikkat et.Bulantını arttirmayacak, gaz ve kabizlik yapmayacak seyler yersen rahat edersin. Sigara alkol kesinlikle kullanma. Çay kahve asitli şeyler içmemeye çalış. Süt ve süt ürünleri hamileliğin her döneminde cok önemli. Bi de bol bol su iç.
Ağır kaldırma, dolaba falan uzanirken dikkat et kendini zorlama hatta mümkünse uzanma. Cok uzun süre ayakta kalıp kendini yorma.Zaten istesen de kalamıyorsun hemen yorgunluk miskinlik çöküyor insanaEşin devreye girsin ev işlerinde.
Hormonlarımız değiştiği için cok fazla duygu değişimi yaşaman mümkün. Ne oluyor bana diye tasalanma.Mesela ben utanmasam reklamlara bile ağlayacağımEşine bu durumdan bahset ki adamcağız neyle karşılaşacağını bilsin
Insallah bulantısız kusmasız kolay bi hamilelik gecirirsin. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Yardımların için çok teşekkür ederim. şuan bulantı tiksinme falan yok inşallah da olmaz. eşim saolsun neredeyse ayağa kaldırmayacak benden daha heyecanlı :) hala doktora gitmedim geç mi kalıyorum acaba ? haftaya cuma gideceğim.
Rica ederim canım ne demek benim de ilk gebeligim burdan yardım aliyorum ben de:) sen yine de bi o zamana kadar vakit bulursan aile hekimine git danış ona folik asite başlaman gerekiyor.
yaklaşık 22 gündür folik asit kullanıyorum doktorum ile konuştum 3. aya kadar devam etmem gerektiğini söyledi. fakat benim en büyük problemim hangi hastane ile devam edeceğim. : (
O zaman doktora geç gitsen de sorun olmaz. Özel ve devlet hastanesi arasında mı kaldın?
özel hastane ve iyi bir doktor arıyorum yakın çevremde Samandıra da oturuyorum
Himm İstanbuldabyaşayan arkadaslar varsa yardimci olurlar. Bence sanslisin özel hastane secebiliyorsun burada özel hastane bile yok