Gebeligini yeni ogrenenler ;)

BENİM ADETİMİN 21. GÜNÜ PROGESTERONUM 8.75 ÇIKTI POLİKİSTİKOVERDİM KÜÇÜLMÜŞ YOK DENECEK KADAR
DR ÇOK GÜZEL DEDİ ULTRASYONLADA BAKTI 3-4 GÜN SONRA BAK YUMURTAN ÇATLAMIŞ BU CATLAYAN YUMURTA DİYE ULTRASYONDAN BANA DA GÖSTERDİ PROGESTERON TESTİ YAPTIRDIĞIN SIRALAR İLİŞKİYE GİRDİYSENIZ TUTMUS OLMA IHTIMALİ ÇOK YUKSEK DEDİ 26.10.2015 TARİHİNDE BAKTIRMISTIM PROGESTERONA BU AYKİ ADETİM 06.11.2015 TARİHİNDE OLMASI LAZIM YANI BILEMEDİM DAHA VAR OLDUYSA BILE DR DEDİĞİ GİBİ O TESTİ YAPTIRDIĞIM SIRALAR DAHA BİR HAFTA OLDU ADETİME 2-3 GÜN VAR BİLEMEDİM
SİZCEEEEE DR GÖRMÜŞMÜDÜR BİŞE YADA İHTİMAL DAHILINDE Mİ KONUSMUSTUR

Canim meraba kan degerlermiz aynj gibi bnim adetim 1 gun gecince beta hcg yaptrdm 158 cikti dha smra 3 gun snra yine yaptrdm 772 cikti dr normal ddi bnim merak ettgim senin kan tahlilin 778 ciktiktam kac gun sonra kese gordunuz onu bna bildirirsen sevinirim canim karindan ultorosonla ama smdiden tesekkurler..

TOKLU ŞEKERİ ÖLÇTÜM
154 ÇIKTI ÖNCEKİ GEBELIĞIMDE YUKSEK OLDUĞU ÇİN ŞEKER YUKLEMESI YAPILMADAN ÖLÇTÜM

selam kızlar ben de bu hafta ögrendim hamile oldumu cok mutluyum haftaya salı günü görenecekim kac haftalık oldumu =)

mrb. ben de yeni öğrenenlerdenim çok şükür. 5+1 iken yaptırdığım beta hcg değerim 9880 çıktı. ikiz olma ihtimali var mı sizde..ultrasonda tek kese göründü ama.

Ben de kesin olarak kan testiyle salı günü öğrendim haftaya jinekolaga gidip kalp atışlarını dinlicez inşallah 13 aylık bir bebeğim var ikincisi yolda allah isteyen herkese nasip etsin

Kızlar merhaba ben 24 ekimde kan testi yaptirmistim hamile oldugumu ogrendim 5kasimda doktora gittim ve düşük ihtimalin var dedi doktor gec döllenmede olabilir dedi...düşük ihtilami yasayanlar bende bu donemi atlatabilirmiyimki cok korkuyorum bebegime bisey olucak diye

Bence hemen kötüyü dusunme, gec dollenmeyse değerin dusuk cikmis olabilir.birkaç gün sonra tekrar baktirinca belli olur.banada crs günü dis gebelik olabilir dedi doktorum, cuma günü tekrar gel bakalim demisti, hic bi sorun cikmadi cok şükür.banada biraz erken konusup moralimi bozmustu.senin icinde erken olabilir , hemen moralini bozma.doktorlar sağolsun bazen hic düşünmeden konusuyolar.birazcik sabret inş herşey güzel olucaktir...

adetiniz kaç gün geçtikten sonra öğrendiniz arkadaşlaer. benim iki gün geçti ama silik bile çıkmıyor idrarda
Ben adetimden 5 gun sonra idrar testi yaptim negatif cıktı, ben yinede dayanamadım ertesi gun klinikte test yaptim pozitif cıktı.idrarda hemen çıkmıyor olabilir ama kanda kesin çıkıyor..

Ben adetimden 5 gun sonra idrar testi yaptim negatif cıktı, ben yinede dayanamadım ertesi gun klinikte test yaptim pozitif cıktı.idrarda hemen çıkmıyor olabilir ama kanda kesin çıkıyor..
çokkkk mutluyum:)))) en azından ümitvar olabilirm:))) ben hemen incir küründen dolayı kist mi oldu diye düşünmeye başladım çünkü:) gerçekten şu gurbet elde beni sevindirdiğiniz Allah da sizi sevindirsin inşaallah:))

:) Amiiinnn beni çok sevindirdi, inş sizide sevindirsin, pozitif sonucu görmeyi nasip etsin inş :) takmayın kafanıza , vakti zamanı geldiğinde inş aynı sevinci yasiycaksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…