- 1 Haziran 2015
- 4.037
- 7.846
-
- Konu Sahibi eftelya2015
Hadi hayırlı olsun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinBende bugün gıttım kızlar ultrasona gecen hafta salı günü kan testi yaptırdım 475 lerde cıktı bugün gıttım keseyı gördü ve daha 4 haftalık dedi :):)
Afatmas sen kaç haftalıksın acaba?ben 5 haftalığım ve son 1 haftadır iştahım inanılmaz açık!canım sizde iştah arışı hatta şekerli şeylere artış çok oldu mu
Canim meraba kan degerlermiz aynj gibi bnim adetim 1 gun gecince beta hcg yaptrdm 158 cikti dha smra 3 gun snra yine yaptrdm 772 cikti dr normal ddi bnim merak ettgim senin kan tahlilin 778 ciktiktam kac gun sonra kese gordunuz onu bna bildirirsen sevinirim canim karindan ultorosonla ama smdiden tesekkurler..S.a arkadaşlar Bende Normalde hesaplamama göre 4 hafta 3 günlük hamileyim ama cuma günü doktora gittiğimde Kan tahlilinden sonra Bthgc 778,4 cıktı doktor bana 4,5 haftalık hamilesin dedi pazartesi gel demişti gidemedim çarşamba gitceğim şimdide kandaki değere göre 5 haftalık hamileyim sizlerde böle bişey oldumu ayrıca tüm yeni anna adaylarııda tebrik ederim Allah isteyen herkese Nasip etsin İnşallah..
canım benımkı gerı geliyor adete göre sanırım 7 haftalığım dr dediğine göreAfatmas sen kaç haftalıksın acaba?ben 5 haftalığım ve son 1 haftadır iştahım inanılmaz açık!
ay cnm hayırlı olsun allah annalı babalı büyütsün cnm ikiz içinde kısmet artk tatlımmrb. ben de yeni öğrenenlerdenim çok şükür. 5+1 iken yaptırdığım beta hcg değerim 9880 çıktı. ikiz olma ihtimali var mı sizde..ultrasonda tek kese göründü ama.
Mrb, hayırlısı olsun inş, bende dun ogrendim 5+3 ve degerim 1993.sizinki baya bi yüksekmiş belkide ikizdirmrb. ben de yeni öğrenenlerdenim çok şükür. 5+1 iken yaptırdığım beta hcg değerim 9880 çıktı. ikiz olma ihtimali var mı sizde..ultrasonda tek kese göründü ama.
Bence hemen kötüyü dusunme, gec dollenmeyse değerin dusuk cikmis olabilir.birkaç gün sonra tekrar baktirinca belli olur.banada crs günü dis gebelik olabilir dedi doktorum, cuma günü tekrar gel bakalim demisti, hic bi sorun cikmadi cok şükür.banada biraz erken konusup moralimi bozmustu.senin icinde erken olabilir , hemen moralini bozma.doktorlar sağolsun bazen hic düşünmeden konusuyolar.birazcik sabret inş herşey güzel olucaktir...Kızlar merhaba ben 24 ekimde kan testi yaptirmistim hamile oldugumu ogrendim 5kasimda doktora gittim ve düşük ihtimalin var dedi doktor gec döllenmede olabilir dedi...düşük ihtilami yasayanlar bende bu donemi atlatabilirmiyimki cok korkuyorum bebegime bisey olucak diye
adetiniz kaç gün geçtikten sonra öğrendiniz arkadaşlaer. benim iki gün geçti ama silik bile çıkmıyor idrardaMrb, hayırlısı olsun inş, bende dun ogrendim 5+3 ve degerim 1993.sizinki baya bi yüksekmiş belkide ikizdir
Ben adetimden 5 gun sonra idrar testi yaptim negatif cıktı, ben yinede dayanamadım ertesi gun klinikte test yaptim pozitif cıktı.idrarda hemen çıkmıyor olabilir ama kanda kesin çıkıyor..adetiniz kaç gün geçtikten sonra öğrendiniz arkadaşlaer. benim iki gün geçti ama silik bile çıkmıyor idrarda
çokkkk mutluyum:)))) en azından ümitvar olabilirm:))) ben hemen incir küründen dolayı kist mi oldu diye düşünmeye başladım çünkü:) gerçekten şu gurbet elde beni sevindirdiğiniz Allah da sizi sevindirsin inşaallah:))Ben adetimden 5 gun sonra idrar testi yaptim negatif cıktı, ben yinede dayanamadım ertesi gun klinikte test yaptim pozitif cıktı.idrarda hemen çıkmıyor olabilir ama kanda kesin çıkıyor..
:) Amiiinnn beni çok sevindirdi, inş sizide sevindirsin, pozitif sonucu görmeyi nasip etsin inş :) takmayın kafanıza , vakti zamanı geldiğinde inş aynı sevinci yasiycaksinizçokkkk mutluyum:)))) en azından ümitvar olabilirm:))) ben hemen incir küründen dolayı kist mi oldu diye düşünmeye başladım çünkü:) gerçekten şu gurbet elde beni sevindirdiğiniz Allah da sizi sevindirsin inşaallah:))