Gebeligini yeni ogrenenler ;)

özel hastane ve iyi bir doktor arıyorum yakın çevremde Samandıra da oturuyorum :KK43:
Canım yakınız seninle ben Sultanbeyli de saygı ya gidiyorum şükran türk e mükemmel bi doktor kesinlikle tavsiye ederim internetten araştırıp bulmuştum iyikide bulmuşum randevuları cok hastası cok fazla hatta hiç randevu saatimde giremedim muayneye ama beklemeye değer inan :)

kızlar ben hamile olduğumu öğrenmekle öğrenememek arasında kaldım herkes hamilesin diyo ama doktordan duymadan tatmin olmıcam :KK70: dünkasıklarım ağrıdı çok şiddetli acile gittim idrar yolu enfeksiyonu varmış ve hcg değerimde 9.32 çıktı. hamile olabilirsin kadın doğum uzmanına git hemen dedi enfeksiyon için de ilaç vermedi hamile olabilirim diye :/ şimdi ben hamilemiyim sevineyim mi yoksa değilim net bişe söylemedi üzüleyim mi karmaşık duygular içindeyim ://
Adet tarihin en azından bi hafta geçsin öyle git doktora derim canım ama bu süredede hamile oldugunu düşünerek dikkatli hareket et umarım gönlüne göre olur :)

Canım yakınız seninle ben Sultanbeyli de saygı ya gidiyorum şükran türk e mükemmel bi doktor kesinlikle tavsiye ederim internetten araştırıp bulmuştum iyikide bulmuşum randevuları cok hastası cok fazla hatta hiç randevu saatimde giremedim muayneye ama beklemeye değer inan :)
Canim esimiz kuzeninin esi sukran hanimda dogum yapti. O da memnun fakat normal dogum icin ugrasmiyorlar ve Sultanbeyli ye gitmek istemiyorum. :*

Canim esimiz kuzeninin esi sukran hanimda dogum yapti. O da memnun fakat normal dogum icin ugrasmiyorlar ve Sultanbeyli ye gitmek istemiyorum. :*
Şükran hanım normal doğumdan yana canım o yüzden tercih ettim ama sen bilirsin tabikide :) birde via hospital a gidebilirsin oradaki doktorlarıda çok övüyolar açıkcası ama bilemiyorum tabi :)

Adet tarihin en azından bi hafta geçsin öyle git doktora derim canım ama bu süredede hamile oldugunu düşünerek dikkatli hareket et umarım gönlüne göre olur :)
Normalde adet tarihim yarın canım yarın gidicem ama galiba en azından değer yükselmiş mi ona baktırırım 2 günde 2 katına çıkıyomuş ya yarın 2 gün olacak test yaptıralı değer yükselirse içim rahatlar biraz daha

Normalde adet tarihim yarın canım yarın gidicem ama galiba en azından değer yükselmiş mi ona baktırırım 2 günde 2 katına çıkıyomuş ya yarın 2 gün olacak test yaptıralı değer yükselirse içim rahatlar biraz daha
Yaaa bende hamile olmak istiyorum

İnşallah canım neden olmasın ki :) Allah gönlüne göre versin inşallah ama sana tavsiyem kasma kendini yumurtlama zamanına dikkat et ama ilişki amacın sadece bebek olmasın o zaman inan oluyo :)
Benim genelde öyle oluyor bebek için :))

selam kızalr bende 3 haftalı khamileyim pzartesi öğrendim kanda beta 1024.52 çıktı ve pazartesi keseyi görücem inşallah:) olmaz dedığım ustune düşmediğim ay oldu 13. ayımızda tutturduk umarım benımle kalır sağlıklıdır.

selam kızalr bende 3 haftalı khamileyim pzartesi öğrendim kanda beta 1024.52 çıktı ve pazartesi keseyi görücem inşallah:) olmaz dedığım ustune düşmediğim ay oldu 13. ayımızda tutturduk umarım benımle kalır sağlıklıdır.
Hayırlısı olsun canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:KK200:

Zaten ne zaman üstüne düşmeyip rahat olursan o zaman oluyor bu sıpacıklar:emir_bebek:hadi hayırlı olsun Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bi bebiş olsun

merhaba kızlar. aranızda ikili test yaptıran var mı? benim iki hafta sonrasına randevum var. nerede ne kadara yaptırdınız süreç nasıl , ayyy çok heyecanlıyım .napıyoruz şimdi :)

merhaba kızlar. aranızda ikili test yaptıran var mı? benim iki hafta sonrasına randevum var. nerede ne kadara yaptırdınız süreç nasıl , ayyy çok heyecanlıyım .napıyoruz şimdi :)
Merhaba.ben de yaklaşık sekiz dokuz gün sonra ikili test için gidicem.doktor ense kalınlığına bakıyor ve kan istiyor.sonucu beş altı gün sonra cikiyor!muş.ben de ozele gidiyorum ama test ücretini bilmiyorum

X