Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Canim cok tesekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.

Benim bat 18 Hazirandi. Ben 25 günde bir regli oluyorum. Testi 19 Haziran sabahi ilk idrarla dijital bir hamilelik testiyle yaptim.
Ayy ne guzelll yaa... Bnde sabahı bekliyorum test için ama karnm sancılanmaya başladı. İnş bnde hanileyimdir yaaa. Neler oldu belirti olarak canm... Bide allahm sağlıkla kucagına almayı nasip etsin

merhaba arkadaşlar benim de sabah ve akşam mide bulantısı kusma çok fena oluyor gün içinde iyiyim ama akşam ve sabah beni mahvediyor bir şey yemeğe korkuyorum inşallah geçer bu günler canım da bir şey istemiyor tek sevdiğim şey su içmek :)

a
Bugun mide bulantısı ve kusmayla basladim güne halen cok kotuyum
Allah yardmcınız olsn...bugun Sabahın köründe kalkıp test yapıp ve negatif sonuç bi insan olarak soyluyorum kesinlikle kıymetini bilin lutfen... Tabiki zordur ama bi gün hamile kalırsam her dakikayı çok iyi değerlendiricem mide bulntılarını bile takmıcam inşallah... Allah sabır versin tez zamanda geçirdi bulantılarınızı... Sizler gibi olmak isteyen çok kişi var Allah hepimizede nasip etsin sizlerinde bebeğini sağlıkla almayı nasip etsn inş

amin canım allah sana da nasip etsin. reglin yeni gectyse bi hfta snra yine test yap bnde öyle olmustu. önce negatifti sonraki hafta pozitif oldu cok sükür.

İnanılmaz bi şekilde belirtilerin hepsinin beynmn bana oyunu olduğunu hissediyorum ama bi ihtimal diyorum. Son paramı teste vercek kadar umutlanıyorum... İnş hasta olmam ama karn ağrım fazlalaştı malesef adet gorucem yine heralde

belli olmaz canım sen uzan dinlen hiçbi iş yapma

Hanımlar birşey sorucam ben kusarken artık genzime kaçıyor burnumdan da akıyordu biraz yansa da geçiyordu ama bugün ki kusmalarımdan sonra biraz kanamalar gelmeye başladı tahriş mi dersiniz yoksa başka sorun mu vardır

Bende de oyle oluyor dr bisey olmaz bogazin tahris oluyo demisti gecermis hemen

Boğazım değil canım burnum için boğazımdan önceden oluyordu artık olmuyor

arkadaşlar merhaba aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı ne yaptınız karnım çok şişti bu aralar kasık ağrılarım da azaldı 8. hafadayım sizler neler yaşıyorsunuz

arkadaşlar merhaba aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı ne yaptınız karnım çok şişti bu aralar kasık ağrılarım da azaldı 8. hafadayım sizler neler yaşıyorsunuz
ben yaşıyodum 8-9. haftalarda sonra kendiliğinden geçti çok fazlaysa doktruna danışarak ilaç kullan ama benim doktrum tavsiye etmemişti ilacı

ben yaşıyodum 8-9. haftalarda sonra kendiliğinden geçti çok fazlaysa doktruna danışarak ilaç kullan ama benim doktrum tavsiye etmemişti ilacı
canım idare ediyorum da karnım çok şişti Rabbim bebeklerimizi inşallah sağlıkla doğmasını nasip etsin 3 ayı geçirseydim biraz rahatlayacaktım doktor 1 ay daha dikkat et kendine dedi hayırlısı bakalım kasık ağrıların ne zaman azalmaya başladı canım her şeyden endişeleniyorum kafama takılıyor ya elimde değil

geçen haftaya kadar kasık agrılarım vardı bu hafta 11. haftadayım canm benim de şimdi mide de yanma ve gaz problemi başladı inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız

geçen haftaya kadar kasık agrılarım vardı bu hafta 11. haftadayım canm benim de şimdi mide de yanma ve gaz problemi başladı inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız
canım mide yanması ben de şuan da da oluyor kasıkların ara ara mı ağrıyordu benim de ara ara oluyordu bugün hiç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…