• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Merhaba ,tüpbebekle 9.gün hamile olduğumu öğrendim yalnız iki gün sonra değerim düştü,bugün 13.günüm değerim tekrar arttı.böyle bişey duyan bilen varmı bu arada 2embriyo koyulmuştu.değerlerim şöyle 54-18-34. Sizce sağlıklı gelişebilirmi

kahverengi akintiya ole alismisim ki bugun hic olmadi.. olmamasindan bile bisey arar oldum. anormalmiki normalmi ki
bebegimin kalp atisini duymadan rahat edemicem sanirim

kızlar ben de bugün doktordan geldim. kese içinde ufacık hareketli bir şey göründü doktor bunun iyi olduğunu söyledi. ama çok küçük olduğu için kalp sesi duyulmadı. vajinal baksak duyulabilir ama gerek yok dedi. bir de benim kesem öyle yuvarlak değil ince uzun birşey. doktor da kesen yuvarlar değil dedi ben de yani diyince sorun yok dedi. çıkarken de progeston ile coraspin verdi düşük yapmayı engellemek için. şimdi bira araştırınca hep kanması olanlara falan verilmiş benim hiçbir şeyim yok. acaba bana niye verdi. birşey gördü de söylemiyor mu kafama taktım çok.

kızlar sizce hamilemiyim aşırı bel ve kasık ağrım var normalmi
eğer
Tebrik ederim canım bende doktordan yeni geldim bende hamismisim. :KK200: doktor keseyi görmeden çok sewinmeyin dedi ama değerim güzelmiş çok şükür. Tek sıkıntı mesane deki ağrı şimdi. Bol bol yatak istirahati werdi salı ya kadar
tebrik ederim rabbim sıkıntısız bir şekilde tamamına erdirsin inşallah

Kızlar doktor bana folik asit ve demir hapindan başka bişey vermedi normal mii

Adetime 4 gün kala 59 hcg değeri ile öğrendim. Kontrole gitmemin sebebi fazla kasık ağrım vardı. 2 gün sonra değer 126 oldu doktorum kese gözükmüyor haftaya gel dedi. Ufak bir lekelenme yaşadım progestan ve vitamin yazdı onu kullanıyorum. Kese ne zaman gözükür acaba?

Adetime 4 gün kala 59 hcg değeri ile öğrendim. Kontrole gitmemin sebebi fazla kasık ağrım vardı. 2 gün sonra değer 126 oldu doktorum kese gözükmüyor haftaya gel dedi. Ufak bir lekelenme yaşadım progestan ve vitamin yazdı onu kullanıyorum. Kese ne zaman gözükür acaba?
ben 6. haftada gördüm 7. hafta kalp atışını duydum canım

Merhabalar aranıza yeni katıldım ve 3 saat önce elimde çift çizgi çıkmış bir testle karşılaştığımdan beri aklım yerinde değil eşim başka alemde gibisin diyor nerden bilsin onca aydır istediği miniğinin artık bizimle olduğunu..Bugün itibariyle 6 günlük gecikmem var ve 6 aydır deniyorduk heray bir heyecan bir bekleyiş ve sonu hep negatif hiç unutmam bigün yağmur fırtına ve ben o halde sırılsıklam olup kan sonucumu almaya gittiğimde betanın <10 sonucunu aldığımdaki hislerimi anlatamam herneyse bu ayda olmazsa artık yeter doktara gidelim demiştik ama çok şükür misafirimiz bizi yormadı:) Belirtilerime gelince sadece göğüslerim okadar şiştiki anlatamam onun dışında şuana kadar yorgunluk başdönmesi bulantı falan yaşamadım ki benim her adetim neredeyse sancılı başlar kimi zaman kusmalar yaşardım ayrıca hafif takıntılı bir bayan olmama rağmen gayet normal seyrinde şuan herşey..Şimdi eşime nasıl bir sürpriz yapmalıyım diye düşünerek hepinize hoşçakalın diyorum..

Merhabalar aranıza yeni katıldım ve 3 saat önce elimde çift çizgi çıkmış bir testle karşılaştığımdan beri aklım yerinde değil eşim başka alemde gibisin diyor nerden bilsin onca aydır istediği miniğinin artık bizimle olduğunu..Bugün itibariyle 6 günlük gecikmem var ve 6 aydır deniyorduk heray bir heyecan bir bekleyiş ve sonu hep negatif hiç unutmam bigün yağmur fırtına ve ben o halde sırılsıklam olup kan sonucumu almaya gittiğimde betanın <10 sonucunu aldığımdaki hislerimi anlatamam herneyse bu ayda olmazsa artık yeter doktara gidelim demiştik ama çok şükür misafirimiz bizi yormadı:) Belirtilerime gelince sadece göğüslerim okadar şiştiki anlatamam onun dışında şuana kadar yorgunluk başdönmesi bulantı falan yaşamadım ki benim her adetim neredeyse sancılı başlar kimi zaman kusmalar yaşardım ayrıca hafif takıntılı bir bayan olmama rağmen gayet normal seyrinde şuan herşey..Şimdi eşime nasıl bir sürpriz yapmalıyım diye düşünerek hepinize hoşçakalın diyorum..
hayırlısı olsun ne güzel ilkinde bende sürpriz için çok düşünmüştüm üçüncü olunca sürpriz mürpriz unutup söyliverdim valla

kızlar bende bu hamileliğimde kahverngi akıntım vardı bi kaç gündür geçti dün gene kırmızı bi akıntı geldi bundan öncekilede böyle bişe olmadı yerleşme kanamasıdır umarım dün doktordaydım keseyi kalp atışını gördüm ama bu lekeler beni çok korkutuyo

Nasıl güzel bi andır şimdi senn için allahm banada nasip etsin perşembe günü adet olucaktım olmadm daha bekliyorum pazartesiyi test için ağrım var karnmda belimde adet olmuşmdur diye tuvalete gidiyorum ama yok bişi bide ayağım usuyunce hemen karnma vuruyo resmen... Bakalm hayırlısı inşallah... En son böyle olduğumda kist çıktı 6 cm ve 2 cm ama bakalm şimdi umarm bebektr... Allah senn bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Bence güzel bi yemekle birlite bi kutu içersine mektup yaz tüm duygularını utanmadan çekinmeden herşeyi tüm hissettiklerini yaz bnce... Hediye gibi ver ve mektubun sonunda sarılmasını sole sana kulağına fısılda =) ben olsam ole yapardm=)

Hayirlisi olsun canim test falan yaparsan haberdar et bizi
Hamile değilim kanamam başladı malesef bu ay da olmadı... Hafta içi kesin doktora gidicez yani korkumu nasıl yenerde vajinal muayene olurum bilmiyorum ama... Yapıcak bişi yok... hamile değilim işte... Yine gobeğimi gorup aa yoksa dediklernde ewet hamileyim diyemicem.

Canım bu folik asit mide bulantısı yada gaz yaptimi sana

Folbiol kullanıyordum bende folik asit için ve gerçekten bulantılarım kusmalarım çok fazlaydı iki gündür kullanmıyorum biraz daha azaldı en azından sabah kusmam iki kere oldu bu bile yeterli

Hamile değilim kanamam başladı malesef bu ay da olmadı... Hafta içi kesin doktora gidicez yani korkumu nasıl yenerde vajinal muayene olurum bilmiyorum ama... Yapıcak bişi yok... hamile değilim işte... Yine gobeğimi gorup aa yoksa dediklernde ewet hamileyim diyemicem.
Hayirlisi olsun hic uzulme elbet olacaktir ama doktora gıt hic cekinmeden ve cekinecekte bisey yok nolcakki hepimiz ayni seyleri yasadik hic gakma kafana

hamile arkadaşlar bi sorum olacak.2 yıldır bebek için tedavi göruyom ancak olmuyo.bu gögüs şişkinliği adet dönemındekı gıbımı oluyo acı falan oluyomu yıne ve kahvengı kısmını belirginleşmesi nezaman oluyo.bilgi verirseniz sevınırım

Back