- 18 Ağustos 2013
- 564
- 618
- 303
- Konu Sahibi loveandhope
8.haftayi bitiriyoruz iki gun sonra bizde...ucuncu aya kadar disimizi biraz skicaz kizlar, bulantilar, keyifsizlikler son bulucak insallah...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inbşallah gecicek son bir buçuk haftam var bitsin artık bu 3 ay8.haftayi bitiriyoruz iki gun sonra bizde...ucuncu aya kadar disimizi biraz skicaz kizlar, bulantilar, keyifsizlikler son bulucak insallah...
inşallah hepten geçer bitercanım mide yanması ben de şuan da da oluyor kasıkların ara ara mı ağrıyordu benim de ara ara oluyordu bugün hiç yok
canım inşallah şu 3 ayı atlatsaydık bir hayırlısıyla Rabbim hepimizin bebeklerini korusuninşallah hepten geçer biter
Bisey kalmamis cnm seninkine...azalma oldumu bulantilarinda falan peki simdideninbşallah gecicek son bir buçuk haftam var bitsin artık bu 3 ay
aminn inşallahhcanım inşallah şu 3 ayı atlatsaydık bir hayırlısıyla Rabbim hepimizin bebeklerini korusun
yok canım midem bulanıo başım dönüyo başımda ağrı var sürekli uykum gelioBisey kalmamis cnm seninkine...azalma oldumu bulantilarinda falan peki simdiden
Bu bi gelişmemidir bilmiyorum ama... Hala adet olmadım... Dun gecede dayanamayıp atak geçirdim ağlama kriziyle birlikte... Karın ağrımda kalmadı adetm 1 gün gecikti =) şimdi huzurluyum diğer günlere göre artk allahım hamile değilsem adetim olsn rahatlıyayım die dua ediyorum=) bakalım kısmet dunku atak rahatlattı baya beni eşimi korkutsada3 3535nededinsen nerelerdesn canım merak ettim var mı bi gelişme
Kuru kayisi veya taze kayisi, yaninada ceviz ye.. umarim rahatlatir, her yedigimde ise yaramistir.arkadaşlar merhaba aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı ne yaptınız karnım çok şişti bu aralar kasık ağrılarım da azaldı 8. hafadayım sizler neler yaşıyorsunuz
İnşallahhhh canm benm saol... Yemeden içmeden yazarm buraya bi olsam =) Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahinş hamilesindir canım haberlerını beklıyruz.
Hayirlisi olsun canim test falan yaparsan haberdar et biziBu bi gelişmemidir bilmiyorum ama... Hala adet olmadım... Dun gecede dayanamayıp atak geçirdim ağlama kriziyle birlikte... Karın ağrımda kalmadı adetm 1 gün gecikti =) şimdi huzurluyum diğer günlere göre artk allahım hamile değilsem adetim olsn rahatlıyayım die dua ediyorum=) bakalım kısmet dunku atak rahatlattı baya beni eşimi korkutsada
Dun,ki negatiften sonra pazartesiyi beklerm,diye dusunuyorum,canm bnm... Bakalm ARA ARA agrilarm,baslasi bebek yada adet olucak Ama =)Hayirlisi olsun canim test falan yaparsan haberdar et bizi
Hayirlisi olsun canim benimDun,ki negatiften sonra pazartesiyi beklerm,diye dusunuyorum,canm bnm... Bakalm ARA ARA agrilarm,baslasi bebek yada adet olucak Ama =)
Tebrik ederim canım bende doktordan yeni geldim bende hamismisim. doktor keseyi görmeden çok sewinmeyin dedi ama değerim güzelmiş çok şükür. Tek sıkıntı mesane deki ağrı şimdi. Bol bol yatak istirahati werdi salı ya kadarben de hamile olmadan önce sürekli forumu takip ettim.her farklı birşey de acaba hamile miyim dedim.dün bebeğimin kesesini gördük. ben de bel ağrısından hariç belirti olmadı şimdi ise hafif göğüs ağrım var .adet gecikmesi hiç yaşamazdım 3 gün gecikince kan testi yaptırdım beta değeri 175 çıktı. allaha şükür ki 4 haftalık hamileymişim