Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

8.haftayi bitiriyoruz iki gun sonra bizde...ucuncu aya kadar disimizi biraz skicaz kizlar, bulantilar, keyifsizlikler son bulucak insallah...

3 3535nededinsen nerelerdesn canım merak ettim var mı bi gelişme
Bu bi gelişmemidir bilmiyorum ama... Hala adet olmadım... Dun gecede dayanamayıp atak geçirdim ağlama kriziyle birlikte... Karın ağrımda kalmadı adetm 1 gün gecikti =) şimdi huzurluyum diğer günlere göre artk allahım hamile değilsem adetim olsn rahatlıyayım die dua ediyorum=) bakalım kısmet dunku atak rahatlattı baya beni eşimi korkutsada

arkadaşlar merhaba aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı ne yaptınız karnım çok şişti bu aralar kasık ağrılarım da azaldı 8. hafadayım sizler neler yaşıyorsunuz
Kuru kayisi veya taze kayisi, yaninada ceviz ye.. umarim rahatlatir, her yedigimde ise yaramistir.

Hayirlisi olsun canim test falan yaparsan haberdar et bizi

kızlar hamileliği öğrenmeden önce yani erkn gebelikte çok mide yanması belirtisi olan oldumu?

Kızlar hamis anneler gebeliginizn ilk zamanlarinda mesane ağrısı oldumu

ben de hamile olmadan önce sürekli forumu takip ettim.her farklı birşey de acaba hamile miyim dedim.dün bebeğimin kesesini gördük. ben de bel ağrısından hariç belirti olmadı şimdi ise hafif göğüs ağrım var .adet gecikmesi hiç yaşamazdım 3 gün gecikince kan testi yaptırdım beta değeri 175 çıktı. allaha şükür ki 4 haftalık hamileymişim

kızlar sizce hamilemiyim aşırı bel ve kasık ağrım var normalmi

Eklentiler

• 10400047_1644310279145536_1659564530541138843_n.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 90
Tebrik ederim canım bende doktordan yeni geldim bende hamismisim. doktor keseyi görmeden çok sewinmeyin dedi ama değerim güzelmiş çok şükür. Tek sıkıntı mesane deki ağrı şimdi. Bol bol yatak istirahati werdi salı ya kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…