• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Ben de 5 haftalik hamileyim. Cok sukur Rabbime. Kasiklarda batma ve agri, bel agrisi, karin sancisi oluyo arada bir.bebek tutunmaya calisirken sanci oluyormus, bu biraz da iyi bisey. Surekli tuvalete gidiyorum, hep uyumak istiyorum ve basim.agriyo hep. Basta lekelerim vardi. Dr. Progestan diye bi ilac verdi. Lekelenme gider dedi, bide folic Trio iciyorum. Kesem gorundu Ilk ultrasonda. Bu da benim hikayem :)
ya saçma gelebilir ama bilmedğim için soruyorum keseyi hangi ultrasonla bakıyolar karından mı vajinalmı korkum warda wajinal muayenede umarm gorursn canm.. Bu arada Allah herkesinkini kucagına almayı nasip etsin... Bizede hamile kalmayı inşallah

ya saçma gelebilir ama bilmedğim için soruyorum keseyi hangi ultrasonla bakıyolar karından mı vajinalmı korkum warda wajinal muayenede umarm gorursn canm.. Bu arada Allah herkesinkini kucagına almayı nasip etsin... Bizede hamile kalmayı inşallah
insallah canim. vajinadan muayene oldum ben

3 kere ultrasona girdim hamileligimden beri hep karindan bakildi

Amin inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. benimkine karından bakmıştı. çünkü ben daha önceleri kontrol amaçlı vajinadan aynı doktora baktırdığım için bi sorun var mı yok mu önceden görmüştü. eğer hamile kalırsan duyar duymaz gitme, mesela 7. haftada gidersen kese daha kesin görünür karından. alttan bakmaya gerek kalmaz. bol su içip gidiyorsun zaten.

ArkDaslar merhaba bugun cnm cok sıkıldı 2 li tarama icin hastaneye giftim bugun bebegimin ense kalinligi oluldu ve 2li tarama icin kan verdim bebegimin ense kalinligi 9 mm cikti her iki sonucta 10 gun sonra cikicak dra sordum bi sorun varmi die yok dedi ama internetten arastirdim biraz 3 mm uzeri anomalili bebek riskinin yuksek oldugu anlamina gelirmis sabahtan beri agliyorum arkafaslar bole durum yasan varsa nolur bana yardimci olsun cokk uzgunum :(

Valla ilk hamileligimden o kadar farkli ki, test yapmamis olsam reglim gecikmemis olsa asla ve asla hamile oldugumu anlamazdim.

Valla ilk hamileligimden o kadar farkli ki, test yapmamis olsam reglim gecikmemis olsa asla ve asla hamile oldugumu anlamazdim.
Merhaba canım hayırlı olsun Allah sana bagislasin bebisini. Senin bat ne zamandı ne zaman test yaptın

Merhaba canım hayırlı olsun Allah sana bagislasin bebisini. Senin bat ne zamandı ne zaman test yaptın
Canim cok tesekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.

Benim bat 18 Hazirandi. Ben 25 günde bir regli oluyorum. Testi 19 Haziran sabahi ilk idrarla dijital bir hamilelik testiyle yaptim.

Canim cok tesekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.

Benim bat 18 Hazirandi. Ben 25 günde bir regli oluyorum. Testi 19 Haziran sabahi ilk idrarla dijital bir hamilelik testiyle yaptim.

Çok tebrik ediyorum çok sewindim beni de 24 te burdaki hamilelik takvimine bakınca eğer hamileysem benim de 28 Şubat çıkarıyor o yüzden sordum. Ama ben hep 30 31 gün arayla regl olurum

Back