- 27 Aralık 2011
- 63.350
- 61.081
- 898
- Konu Sahibi loveandhope
-
E bugün 31. günün o zaman, yarin sabah ilk idrarinla test yaparsan cikma ihtimali cok yüksek.Çok tebrik ediyorum çok sewindim beni de 24 te burdaki hamilelik takvimine bakınca eğer hamileysem benim de 28 Şubat çıkarıyor o yüzden sordum. Ama ben hep 30 31 gün arayla regl olurum
E bugün 31. günün o zaman, yarin sabah ilk idrarinla test yaparsan cikma ihtimali cok yüksek.
Insallah hamilesindir canim. Dogum tarihleride birlikte olur beraber takip ederiz insallah :)
bende de bi belirti yok..3. 4 gundur kahverengi akintim var bugun biraz azalti.Iyi gecelerr kizlarr 6+1 haftaligiz bugun kalp atislarini gorduk cok guzel bi duygu allahim herkeze bu guzel duygulari yasatsin insallahh hala hic bir belirtim yok migde bulantisi hic yok kimisi simdi baslamadiysa hic baslamaz diolar acaba dogrumu merak ettim siz ne dusunuyorsunuz ?
Git ihmalnetme bence canimbende de bi belirti yok..3. 4 gundur kahverengi akintim var bugun biraz azalti.
pztesi gidicem kalp atisina cok korkuyorum. insallah benimledir melekim insallah
sabah peceteye kanli geldi ya Allahim sen yardim et. sence nolmustur ya ;(Git ihmalnetme bence canim
bişi olmamıştr canım sen doktruna hemen git ama ihmal etme hemen koşsabah peceteye kanli geldi ya Allahim sen yardim et. sence nolmustur ya ;(
insallah canim insallah arim doktoru bibişi olmamıştr canım sen doktruna hemen git ama ihmal etme hemen koş
bence hemen gitinsallah canim insallah arim doktoru bi
aradim hemen gel dedi. dua edin bana ;( Allahim sen melekimi korubence hemen git
allah yardımcn olsun cnm gelnce hemen yaz merakta bırakma beniaradim hemen gel dedi. dua edin bana ;( Allahim sen melekimi koru
tmm canim yazarim saolallah yardımcn olsun cnm gelnce hemen yaz merakta bırakma beni
canim bi sorun yok cok sukur igne verdi kese doluyo dedi.. Allahim sukur olsun melekim benimle..allah yardımcn olsun cnm gelnce hemen yaz merakta bırakma beni
Duydunmu kalp atislarini ? Benimde vardi 4.haftada kahverengi lekenlemem progestan verdi vaginal yoldan aliyorum cok sukur bidaha hic birsey olmadi..bende de bi belirti yok..3. 4 gundur kahverengi akintim var bugun biraz azalti.
pztesi gidicem kalp atisina cok korkuyorum. insallah benimledir melekim insallah
kalp atisi icin pztesi gidicektim .kalp atisi icin erken dedi. kesenin icinde bisey var kese gormeye geldigimde o yoktu simdi gordumDuydunmu kalp atislarini ? Benimde vardi 4.haftada kahverengi lekenlemem progestan verdi vaginal yoldan aliyorum cok sukur bidaha hic birsey olmadi..
kahve rengi benimde o olur demisti kana donusurse ara dedi aradim hemen muayene cagirdi sorun yok cok sukurDuydunmu kalp atislarini ? Benimde vardi 4.haftada kahverengi lekenlemem progestan verdi vaginal yoldan aliyorum cok sukur bidaha hic birsey olmadi..
Gecmis olsun canim cok sevindim ii olmaniza bebisinlecanim bi sorun yok cok sukur igne verdi kese doluyo dedi.. Allahim sukur olsun melekim benimle..
Evet aynen oyle hayirli olsun gebeliginMerhabalar.Bende suan hamile yim 5 haftalik gozukuyor.kan testinde beta hcg 3593.60 poz yazıyo ama hala inanamıyorum bu aralık hamilelik olduğunu gösteriyor dimi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?