- 2 Haziran 2015
- 299
- 172
- 33
- 34
- Konu Sahibi loveandhope
cok saol canim :)Gecmis olsun canim cok sevindim ii olmaniza bebisinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok saol canim :)Gecmis olsun canim cok sevindim ii olmaniza bebisinle
Ayy ne guzelll yaa... Bnde sabahı bekliyorum test için ama karnm sancılanmaya başladı. İnş bnde hanileyimdir yaaa. Neler oldu belirti olarak canm... Bide allahm sağlıkla kucagına almayı nasip etsinCanim cok tesekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.
Benim bat 18 Hazirandi. Ben 25 günde bir regli oluyorum. Testi 19 Haziran sabahi ilk idrarla dijital bir hamilelik testiyle yaptim.
Allah yardmcınız olsn...bugun Sabahın köründe kalkıp test yapıp ve negatif sonuç bi insan olarak soyluyorum kesinlikle kıymetini bilin lutfen... Tabiki zordur ama bi gün hamile kalırsam her dakikayı çok iyi değerlendiricem mide bulntılarını bile takmıcam inşallah... Allah sabır versin tez zamanda geçirdi bulantılarınızı... Sizler gibi olmak isteyen çok kişi var Allah hepimizede nasip etsin sizlerinde bebeğini sağlıkla almayı nasip etsn inşBugun mide bulantısı ve kusmayla basladim güne halen cok kotuyum
amin canım allah sana da nasip etsin. reglin yeni gectyse bi hfta snra yine test yap bnde öyle olmustu. önce negatifti sonraki hafta pozitif oldu cok sükür.a
Allah yardmcınız olsn...bugun Sabahın köründe kalkıp test yapıp ve negatif sonuç bi insan olarak soyluyorum kesinlikle kıymetini bilin lutfen... Tabiki zordur ama bi gün hamile kalırsam her dakikayı çok iyi değerlendiricem mide bulntılarını bile takmıcam inşallah... Allah sabır versin tez zamanda geçirdi bulantılarınızı... Sizler gibi olmak isteyen çok kişi var Allah hepimizede nasip etsin sizlerinde bebeğini sağlıkla almayı nasip etsn inş
belli olmaz canım sen uzan dinlen hiçbi iş yapmaİnanılmaz bi şekilde belirtilerin hepsinin beynmn bana oyunu olduğunu hissediyorum ama bi ihtimal diyorum. Son paramı teste vercek kadar umutlanıyorum... İnş hasta olmam ama karn ağrım fazlalaştı malesef adet gorucem yine heralde
inşallah canım içini ferah tut dayanmıyosan saglık ocagnda ücretsz kan testi yaptrSaol canm benim desteğin için... İnş allahm ya nolurrrr bu kez olsn...
Bende de oyle oluyor dr bisey olmaz bogazin tahris oluyo demisti gecermis hemenHanımlar birşey sorucam ben kusarken artık genzime kaçıyor burnumdan da akıyordu biraz yansa da geçiyordu ama bugün ki kusmalarımdan sonra biraz kanamalar gelmeye başladı tahriş mi dersiniz yoksa başka sorun mu vardır
Ozamn onu bi sor canim dr aBoğazım değil canım burnum için boğazımdan önceden oluyordu artık olmuyor
ben yaşıyodum 8-9. haftalarda sonra kendiliğinden geçti çok fazlaysa doktruna danışarak ilaç kullan ama benim doktrum tavsiye etmemişti ilacıarkadaşlar merhaba aranızda kabızlık sorunu yaşayan var mı ne yaptınız karnım çok şişti bu aralar kasık ağrılarım da azaldı 8. hafadayım sizler neler yaşıyorsunuz
canım idare ediyorum da karnım çok şişti Rabbim bebeklerimizi inşallah sağlıkla doğmasını nasip etsin 3 ayı geçirseydim biraz rahatlayacaktım doktor 1 ay daha dikkat et kendine dedi hayırlısı bakalım kasık ağrıların ne zaman azalmaya başladı canım her şeyden endişeleniyorum kafama takılıyor ya elimde değilben yaşıyodum 8-9. haftalarda sonra kendiliğinden geçti çok fazlaysa doktruna danışarak ilaç kullan ama benim doktrum tavsiye etmemişti ilacı
geçen haftaya kadar kasık agrılarım vardı bu hafta 11. haftadayım canm benim de şimdi mide de yanma ve gaz problemi başladı inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırızcanım idare ediyorum da karnım çok şişti Rabbim bebeklerimizi inşallah sağlıkla doğmasını nasip etsin 3 ayı geçirseydim biraz rahatlayacaktım doktor 1 ay daha dikkat et kendine dedi hayırlısı bakalım kasık ağrıların ne zaman azalmaya başladı canım her şeyden endişeleniyorum kafama takılıyor ya elimde değil
canım mide yanması ben de şuan da da oluyor kasıkların ara ara mı ağrıyordu benim de ara ara oluyordu bugün hiç yokgeçen haftaya kadar kasık agrılarım vardı bu hafta 11. haftadayım canm benim de şimdi mide de yanma ve gaz problemi başladı inşallah bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız