• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğin ilk haftalarında neler yaşıyoruz?

Çok tebrik ediyorum çok sewindim beni de 24 te burdaki hamilelik takvimine bakınca eğer hamileysem benim de 28 Şubat çıkarıyor o yüzden sordum. Ama ben hep 30 31 gün arayla regl olurum
E bugün 31. günün o zaman, yarin sabah ilk idrarinla test yaparsan cikma ihtimali cok yüksek.
Insallah hamilesindir canim. Dogum tarihleride birlikte olur beraber takip ederiz insallah :)

E bugün 31. günün o zaman, yarin sabah ilk idrarinla test yaparsan cikma ihtimali cok yüksek.
Insallah hamilesindir canim. Dogum tarihleride birlikte olur beraber takip ederiz insallah :)

Tatlım bugün yaptım testi ama çıkmadı maalesef yarın da adet olurum diye düşünüyorum

Iyi gecelerr kizlarr 6+1 haftaligiz bugun kalp atislarini gorduk cok guzel bi duygu allahim herkeze bu guzel duygulari yasatsin insallahh hala hic bir belirtim yok migde bulantisi hic yok kimisi simdi baslamadiysa hic baslamaz diolar acaba dogrumu merak ettim siz ne dusunuyorsunuz ?

Iyi gecelerr kizlarr 6+1 haftaligiz bugun kalp atislarini gorduk cok guzel bi duygu allahim herkeze bu guzel duygulari yasatsin insallahh hala hic bir belirtim yok migde bulantisi hic yok kimisi simdi baslamadiysa hic baslamaz diolar acaba dogrumu merak ettim siz ne dusunuyorsunuz ?
bende de bi belirti yok..3. 4 gundur kahverengi akintim var bugun biraz azalti.
pztesi gidicem kalp atisina cok korkuyorum. insallah benimledir melekim insallah

bende de bi belirti yok..3. 4 gundur kahverengi akintim var bugun biraz azalti.
pztesi gidicem kalp atisina cok korkuyorum. insallah benimledir melekim insallah
Duydunmu kalp atislarini ? Benimde vardi 4.haftada kahverengi lekenlemem progestan verdi vaginal yoldan aliyorum cok sukur bidaha hic birsey olmadi..

Duydunmu kalp atislarini ? Benimde vardi 4.haftada kahverengi lekenlemem progestan verdi vaginal yoldan aliyorum cok sukur bidaha hic birsey olmadi..
kalp atisi icin pztesi gidicektim .kalp atisi icin erken dedi. kesenin icinde bisey var kese gormeye geldigimde o yoktu simdi gordum

kahve rengi benimde o olur demisti kana donusurse ara dedi aradim hemen muayene cagirdi sorun yok cok sukur

Merhabalar.Bende suan hamile yim 5 haftalik gozukuyor.kan testinde beta hcg 3593.60 poz yazıyo ama hala inanamıyorum bu aralık hamilelik olduğunu gösteriyor dimi arkadaşlar

Back