- 20 Aralık 2022
- 4.222
- 1.684
- Konu Sahibi Aysegul6712
Ben iki gebelik geçirdim öğlen yapmıştım pozitif çıkmıştıBir de idrar testi illa sabah uyanınca mi yapılmalı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben iki gebelik geçirdim öğlen yapmıştım pozitif çıkmıştıBir de idrar testi illa sabah uyanınca mi yapılmalı.
İnşallahCanm bende inanılmaz hasta oldum her yerim ağrıyor grip vücut ağrısı kulak ağrısı. Bat tarihimiz aynı sanırım. 30 u kan tahlili 31 i regli günü... Zaman geçmiyor yüreğim ağzımda beklemek çok zor. Otrivallenin etkisine bakmak için test yaptım geçen. Negatif gördüm yüreğim kaldiramiyor resmen umarım pozitifdir ...
Ayy aynı. Şuan ateşim de varCanm bende inanılmaz hasta oldum her yerim ağrıyor grip vücut ağrısı kulak ağrısı. Bat tarihimiz aynı sanırım. 30 u kan tahlili 31 i regli günü... Zaman geçmiyor yüreğim ağzımda beklemek çok zor. Otrivallenin etkisine bakmak için test yaptım geçen. Negatif gördüm yüreğim kaldiramiyor resmen umarım pozitifdir ...
Geçmiş olsunAyy aynı. Şuan ateşim de var
Zaman zaman ateşim çıktı zaman zaman yerleşim üşüdüm su 4 gündür çok degisigim. Uyumak istiyorum sürekli. Belim ağrıyor. Ay bir cocugum var bunları yaşamamıştım hiç ikincinin ettiklerine bakAyy aynı. Şuan ateşim de var
Ilk defa mi deniyordunuz olabilir benim 4 ay oldu halen ne olduğu belli degil uzulmeyinnnBugün yumurtlamadan sonraki 10.gunum adetime son 4 gün. Az önce idrar testi yaptım dayanamadım, yine negatif. Olmadı bu ay bence ay sinir oldum bak.
Evet ilk kez denedik bu ayIlk defa mi deniyordunuz olabilir benim 4 ay oldu halen ne olduğu belli degil uzulmeyinnn
Canını sıkma canım bu ay olmasa başka ay olur nasibi ne zamansa o zam. Gelir zaten sabırlı olalımBugün yumurtlamadan sonraki 10.gunum adetime son 4 gün. Az önce idrar testi yaptım dayanamadım, yine negatif. Olmadı bu ay bence ay sinir oldum bak.
Yani olsa illa ki silik falan çıkardı diye düşünüyorum.. olmadı. Kesin adet olurum, ümidim kalmadı bu ay için :) hayırlısıCanını sıkma canım bu ay olmasa başka ay olur nasibi ne zamansa o zam. Gelir zaten sabırlı olalım
Evet çok hafif silik çizgi varKızlar sabahta boyleydi şimdi kuruyunca netleşti sizce varmıdır
Adetine ne kadar kaldıKızlar sabahta boyleydi şimdi kuruyunca netleşti sizce varmıdır
Evet çok hafif silik çizgi var
6 gun kaldiAdetine ne kadar kaldı
Hayırlısı inşallah Allah'tan ümit kesilmez bir dahaki ay benimde ilk ay deneme benim pek umudum yok ama bakalım işteYani olsa illa ki silik falan çıkardı diye düşünüyorum.. olmadı. Kesin adet olurum, ümidim kalmadı bu ay için :) hayırlısı
Testi. Silik bi iki güne tekrar yap normalde beş on dk çıkan test doğru değilmiKızlar sabahta boyleydi şimdi kuruyunca netleşti sizce varmıdır
Ben sabah ilk idrarla yaptım artımedi diğerini öğlen yaptım. Ama normal kaset test. Erken olanıda vardı ben onu almadım.Bir de idrar testi illa sabah uyanınca mi yapılmalı.
Evet ama benim ilk 5 te ciktiTesti. Silik bi iki güne tekrar yap normalde beş on dk çıkan test doğru değilmi
Canım testin hafif silik altı günün kalmis bekle iki üç gün daha inşallah hayırlısı olurEvet ama benim ilk 5 te cikti