Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlanırkennn🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya ben bunu her ay yaşıyorum aslında

Merhaba kizlar bn de anestezi teknikeriyim 27 yasindayim 1.5 yillik evliyim 3 aydir korunmuyoruz. Bugun doktorumun onerisi ile femaraya basladim Allahinda izni ile bence bu ay bende çift cizgiyi gorecegim
Hoş geldin detaylı anlatır mısın femara nedir

Ben dogum kontrol ilaci kullanıyordum agustosta biraktim o ay adet olmadim. Ilac la adet oldum. Sonra adet döngülerim 35 gune cikmaya basladi duzensizlik olustu doktorum,adetimin 14. Gunu gittim yumurtam kucuktu sonra adetimin 5. Gunu gittim hoca ilac verdi kullaniyorum bakalim haftaya cumartesi yumurta kontrolum var

Bende adetim düğünüme denk geliyor diye primolut içtim o günden beridir düzensiz adetim normalde düzene girmişti 31-32 günde bir mutlaka oluyordum şimdi 35-37 günde oluyorum

Bende adetim düğünüme denk geliyor diye primolut içtim o günden beridir düzensiz adetim normalde düzene girmişti 31-32 günde bir mutlaka oluyordum şimdi 35-37 günde oluyorum
Genelde 35 gunun ustune olunca kontrol etmek gerekiyor

Genelde 35 gunun ustune olunca kontrol etmek gerekiyor
Geçen adetimin 4. Günü hormon testlerini yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı canım. USG de küçük kistler var sadece o da önemli değil dedi bu ay bakalım ne zaman olcam

Geçen adetimin 4. Günü hormon testlerini yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı canım. USG de küçük kistler var sadece o da önemli değil dedi bu ay bakalım ne zaman olcam
Benimde hormonlarim temiz kistte yok sukur bakalim yumurtalarımda istemilen boyuta ulasirsa guzeol olcak

Burda okuyup gördüğüm kadar biliyorum. Sen yine de paylaş konu üstte kalır belki anlayanlar gelip yorum yaparlar
Resim paylaşamıyorum dosya ekle kısmına tıklıyorum olmuyor

Resim paylaşamıyorum dosya ekle kısmına tıklıyorum olmuyor
Resim büyük mü geliyor aceba bilemedim bi de fotonun ekran resmini alarak paylaşmaya çalışır mısın belki yükler. Yani yükleme sorunu mu onu da bilmiyorum ama

Benim de bugün yeni sipariş verdiğim testler geldi. Hemen kullanmaya başlasam mı ona da karar veremedim. Reglim de 17 martaa normal de yani. Geçen hafta ilk kez test yapmıştım pik durumda çıktı sonra ki gün 3 gün silikti 3 gündür de yapmıyorum kafam iyice karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…