- 10 Ağustos 2016
- 1.072
- 374
- 123
Ya ben bunu her ay yaşıyorum aslındaO şekilde değil o cidden cok ayırıcı uzuyor ama kopmuyor. Genelde idrarını yaptıktan sonra geliyor buna kasık hareketliliği gibi batma yada agrı ve karında gaz da eşlik ediyo. Her ay olmazsada bazı aylar oluyo karnında gaz birikiyor ve kasıklarım da batma gibi acı hissediyorsun
Femara ne kuzumMerhaba kizlar bn de anestezi teknikeriyim 27 yasindayim 1.5 yillik evliyim 3 aydir korunmuyoruz. Bugun doktorumun onerisi ile femaraya basladim Allahinda izni ile bence bu ay bende çift cizgiyi gorecegim
Canim ben kontrole gittigimde yumurtam 11mm di kucuk dedi doktor bu ilac sayesinde buyuyup döllenmeye hazir olacak.Femara ne kuzum
Hoş geldinMerhaba kizlar bn de anestezi teknikeriyim 27 yasindayim 1.5 yillik evliyim 3 aydir korunmuyoruz. Bugun doktorumun onerisi ile femaraya basladim Allahinda izni ile bence bu ay bende çift cizgiyi gorecegim
Canım yumurta takibi yapmış miydin peki kendin mi farkettinCanim ben kontrole gittigimde yumurtam 11mm di kucuk dedi doktor bu ilac sayesinde buyuyup döllenmeye hazir olacak.
Adetinden kaç gün sonra gittinCanim ben kontrole gittigimde yumurtam 11mm di kucuk dedi doktor bu ilac sayesinde buyuyup döllenmeye hazir olacak.
Bende adetim düğünüme denk geliyor diye primolut içtim o günden beridir düzensiz adetim normalde düzene girmişti 31-32 günde bir mutlaka oluyordum şimdi 35-37 günde oluyorumBen dogum kontrol ilaci kullanıyordum agustosta biraktim o ay adet olmadim. Ilac la adet oldum. Sonra adet döngülerim 35 gune cikmaya basladi duzensizlik olustu doktorum,adetimin 14. Gunu gittim yumurtam kucuktu sonra adetimin 5. Gunu gittim hoca ilac verdi kullaniyorum bakalim haftaya cumartesi yumurta kontrolum var
Genelde 35 gunun ustune olunca kontrol etmek gerekiyorBende adetim düğünüme denk geliyor diye primolut içtim o günden beridir düzensiz adetim normalde düzene girmişti 31-32 günde bir mutlaka oluyordum şimdi 35-37 günde oluyorum
Geçen adetimin 4. Günü hormon testlerini yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı canım. USG de küçük kistler var sadece o da önemli değil dedi bu ay bakalım ne zaman olcamGenelde 35 gunun ustune olunca kontrol etmek gerekiyor
Benimde hormonlarim temiz kistte yok sukur bakalim yumurtalarımda istemilen boyuta ulasirsa guzeol olcakGeçen adetimin 4. Günü hormon testlerini yaptırdım çok şükür bişey çıkmadı canım. USG de küçük kistler var sadece o da önemli değil dedi bu ay bakalım ne zaman olcam
Tamam işteYa ben bunu her ay yaşıyorum aslında
İnşallah gelir inşallahhhhBenimde hormonlarim temiz kistte yok sukur bakalim yumurtalarımda istemilen boyuta ulasirsa guzeol olcak
Bn artik hep pozitif dusunuyorum canimmm olacakkkİnşallah gelir inşallahhhhbenimde şu sıralar düşündüğüm tek şey bu inşallah iyi gelişir
Burda okuyup gördüğüm kadar biliyorum. Sen yine de paylaş konu üstte kalır belki anlayanlar gelip yorum yaparlarOvülasyon testinden anlayan var mı acaba?
Resim paylaşamıyorum dosya ekle kısmına tıklıyorum olmuyorBurda okuyup gördüğüm kadar biliyorum. Sen yine de paylaş konu üstte kalır belki anlayanlar gelip yorum yaparlar
Resim büyük mü geliyor aceba bilemedim bi de fotonun ekran resmini alarak paylaşmaya çalışır mısın belki yükler. Yani yükleme sorunu mu onu da bilmiyorum amaResim paylaşamıyorum dosya ekle kısmına tıklıyorum olmuyor
Canım ben bu ay basladim yapmaya ilk üç testte koyulaşma yoktu hiç bugunkunde biraz koyuluk var bakalım yapmaya devam edicemOvülasyon testinden anlayan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?