• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlanırkennn🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben bu ay basladim yapmaya ilk üç testte koyulaşma yoktu hiç bugunkunde biraz koyuluk var bakalım yapmaya devam edicem
Ben de 3 ünde yaptım hafif silik görünüyordu bugün yaptığımda biraz daha koyu görünüyordu ama hala c kadar koyu değil reglimde 38 günü baz alırsak daha 28 Mart'ta ama heralde erken olcam bu ay

Eklentiler

• EEEA75A8-6112-440D-B8A6-1720BC20FECF.jpeg
    EEEA75A8-6112-440D-B8A6-1720BC20FECF.jpeg
    123 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar foto atamıyorum ama bugün ovülasyon yaptım ve c ile t aynı koyulukta sanırım yumurtlama günüm bugün ne zamanı değerlendirmeliyim? Önemli olan pik yaptığı gün mü çatladığı gün mü?

Sonunda eklemeyi başardım kızlar😄 bugün yaptığım ovü testi bu
Eki Görüntüle 3019752
bugün ve sonra ki 2 gün canım daha doğrusu çağlayana kadar. Baktın çatlamıyor koyuluk aynen devam ediyorsa 3 tane havuç yiyorsun değerlendirmeye devam et kuzu hayrlı haberlerini de veririsin inşallah bu arada avakoda da ye günde 1 tane 7 gün boyunca 1 tane yiyemezsen yarım ye nasıl yendiği önemli değilmiş çok araştırdım istediğin gibi tükete biliyormuşsun

bugün ve sonra ki 2 gün canım daha doğrusu çağlayana kadar. Baktın çatlamıyor koyuluk aynen devam ediyorsa 3 tane havuç yiyorsun değerlendirmeye devam et kuzu hayrlı haberlerini de veririsin inşallah bu arada avakoda da ye günde 1 tane 7 gün boyunca 1 tane yiyemezsen yarım ye nasıl yendiği önemli değilmiş çok araştırdım istediğin gibi tükete biliyormuşsun
Canm yukarıda attığım ovü testini öğlen yaptım hemen ardından 2 havuç yedim akşam 17.30 gibi yaptım t c ye göre biraz daha açıktı acaba çatlamış olabilir mi

Bu arada avokado da her gün yemeye çalışıyorum bugün yarım yedim😊🥰

Canm yukarıda attığım ovü testini öğlen yaptım hemen ardından 2 havuç yedim akşam 17.30 gibi yaptım t c ye göre biraz daha açıktı acaba çatlamış olabilir mi
Olabilir havuç çok etkiliyor ancak çatlayan yumurta rahimde bir kaç gün serseri mayın gibi gezermiş bi video izlemiştim ordan biliyorum. O yüzden zaten değerlendirmeye devam edin diyorlar

Hamile kalırsam kullanıcı adımı değiştireceğim #bebeksev yeni adım olacak 🤣

İnşallah büyümüştür canım bemde gittim de 6 ay içinde gebelik oluşmazsa gidicem şu an denemelerdeyim bakalım nasip
Bnm 3 aydir olmuyor ama doktorum planli gebelik istiyosan balsayalim dedi cunku kontrolde yumurtam kucuktu. Bakalim bu ay cok umutluyum

İlk hamişimiz sen ol 🤲🏻 Aslında bugün ben kendim de farklılıklar sezindim 🤷🏻‍♀️ Dur bakayım ne olacak hamile olmayı çok istiyorum ama testi felan düzgün yapamadım😏 o yüzden biraz karmaşığım
İlk hamişimiz sen ol 🤲🏻 Aslında bugün ben kendim de farklılıklar sezindim 🤷🏻‍♀️ Dur bakayım ne olacak hamile olmayı çok istiyorum ama testi felan düzgün yapamadım😏 o yüzden biraz karmaşığım
İlk hamiş sen olabilir misin acaba hadi inşallah hep birlikte hayırlı haberleri en kısa zamanda alırız🥰🥰

Kızlar ben ovü testi bugün yaptım t cden koyu çıktı benim yumurtlama bugün oldu galiba ve ben nöbetteyim değerlendiremeyeceğim😥😥

Back