• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlanırkennn🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende koşturuyorum banyoya doktor dediğinden beri dikkat ediyorum. Ben eşimle bile konuşmuyorum😅 iyi ki kadınlar kulübü var. Eşimde bebek istiyor ama olmazsa da problem yapma diyor küçükte olsa olumsuzluk içerdiği için onunla da konuşmuyorum. O şey diyor doğal yollarla olacaksa olsun olmayacaksa kendimizi yıpratmayalım 🤷🏻‍♀️ Bende kendimi yıpratmak istemem tabi o yüzden hep olumlu düşünüyorum. Küçük olumsuzluk cümlesine tahammülüm yok. Rabbim affetsin bana ve sizlere hayrlı evlatlar versin 🤲🏻
Erkekler genelde daha az takabiliyor ya da düşünmemeyi beceriyor gercekten ben de gecen ay baya umutlanıp hayal kirikligina ugradigi için daha ona bir sey soylemiyorum kesin emin olmadan soylemem sanırım genelde kadin kadının halinden anlıyor internette bir cok sey yazıyor ama burada hep yasanmis tecrübeler konusuluyor o yuzden bana da cok iyi geliyor gercekten

Hoşgeldiinnn kaç yaşındasın. Bana bat nasıl hesaplanır öğrete bilir misin bi de ne işe yarıyor
Canım ben 24 yaşındayım bat bir sonraki beklenen adet günü demek 28gunde bir olduğum için ben kendime göre hesapladim

Hoşgeldiinnn kaç yaşındasın. Bana bat nasıl hesaplanır öğrete bilir misin bi de ne işe yarıyor
Telefonuna uygulama indirebilirsin canım bu şekilde son adet tarihini birdahaki adet tarihini ve yumurtlama gününü öğrenebilirsin 😊

Herkese iyi akşamlar. Birkaç gündür buradaki topikleri takip ediyorum. Gün içerisinde bulduğum her boşlukta kendimi burada buluyorum. İçimde tarifsiz bir heyecan ve bir yandan da umutsuzluk var sanki hiç olmayacakmış gibi sebepsiz. Tabi daha önce bu duyguyu yaşamamış olmanın etkisi büyük ben genelde ilk defa yaşayacağım şeylerde umutsuzluğa kapılırım. Konuya geleyim. Kızlar zaman bir türlü geçmiyor oku oku bir yere kadar bir de etrafa anlatıp çok dillendirip insanları bunaltmak istemiyorum. Burada aynı şeyi isteyen insanlarız biraz sohbet edelim istedim kim kaç yaşında kaç yıllık evli ne işle meşgul? Ben 26 yaşında hemşireyim. 5 aylık evliyim . Bir an önce bebeğim olsun istiyorum. Bu yüzden de burada yazılan her şeyi kaçırmadan okumaya çalışıyorum🌼💕
Merhaba ben 28 yasındayım 6 yıllık evliyim. Bende saglıkcıyım. Suan çalısmıyorum. Arada iş basvurusu yapıyorum ama covid serviste çalıştırmak istedikleri için. genelde oraya almak istiyorlar diye oturup acil serviste bir işin karsıma cıkmasını bekliyorum😊. Evliyken okudum kücük evlendim o yüzden sadece gecen sene bebek düşündük 8. Ayda hamile kaldım onları kaybettim karnımda kalpleri durdu ikizlerimin. Geçen ay yine cocuk düşünmeye basladık. İş yokken bebek yok diyordum maddi sebeplerden ama herseyin hayırlısı simdi bebekle birlikte tüm hayırlı kapıların acılacagına inanıyorum. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum Dua ederken ayrıntı verin sadece evlat değil saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar isteyin. Cünkü hamile kalmaktan ziyade bu sürecin saglıklı ilerlemesi cok önemli. Birde stres yapmayın diyenlere inanın 8 ay çok Sey yaptım her belirtiyi gördüm tam hayatımda tatsız birsey yasadım kafam tamamen oraya odaklandıgı ay hamile kaldım hatta o ay olmasın diye hiç birseye dikkat etmedim yumurtlama vs. Geçen ay yine bebek düşününce vucudum yine oyun oynadı bana bildiğin hamile gibi oldum ama değilmişim. Bu ay tamamen uzaklastım kendimi hiç yoklamıyorum. Anca yumurtlama ma dikkat eder degerlendirmeye calısırım o kadar. Birde kızlar yumurtlama akıntısı varya tüm olay orda seffaf uzayan akıntı gördün mü emin olun o dönem degerlendirince oluyorsa oluyor o akıntı gelmeye devam ettiği sürece ve sonraki 2 gün cok önemli.

Merhaba ben 28 yasındayım 6 yıllık evliyim. Bende saglıkcıyım. Suan çalısmıyorum. Arada iş basvurusu yapıyorum ama covid serviste çalıştırmak istedikleri için. genelde oraya almak istiyorlar diye oturup acil serviste bir işin karsıma cıkmasını bekliyorum😊. Evliyken okudum kücük evlendim o yüzden sadece gecen sene bebek düşündük 8. Ayda hamile kaldım onları kaybettim karnımda kalpleri durdu ikizlerimin. Geçen ay yine cocuk düşünmeye basladık. İş yokken bebek yok diyordum maddi sebeplerden ama herseyin hayırlısı simdi bebekle birlikte tüm hayırlı kapıların acılacagına inanıyorum. Tecrübelerime dayanarak söylüyorum Dua ederken ayrıntı verin sadece evlat değil saglıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar isteyin. Cünkü hamile kalmaktan ziyade bu sürecin saglıklı ilerlemesi cok önemli. Birde stres yapmayın diyenlere inanın 8 ay çok Sey yaptım her belirtiyi gördüm tam hayatımda tatsız birsey yasadım kafam tamamen oraya odaklandıgı ay hamile kaldım hatta o ay olmasın diye hiç birseye dikkat etmedim yumurtlama vs. Geçen ay yine bebek düşününce vucudum yine oyun oynadı bana bildiğin hamile gibi oldum ama değilmişim. Bu ay tamamen uzaklastım kendimi hiç yoklamıyorum. Anca yumurtlama ma dikkat eder degerlendirmeye calısırım o kadar. Birde kızlar yumurtlama akıntısı varya tüm olay orda seffaf uzayan akıntı gördün mü emin olun o dönem degerlendirince oluyorsa oluyor o akıntı gelmeye devam ettiği sürece ve sonraki 2 gün cok önemli.
Ben çok kafaya takıyorum hatta o kadar takıyorum ki eşimle aram bozuldu sigara kullanıyor arada içki alıyor sürekli onu darlıyorum ama dediğiniz gibi hayırlı zamanda Allah nasip edecek zorlamanın anlamı yok. Ben çok takıntılıyım yatıyorum kalkıyorum bunu düşünüyorum ilk defa bu ay ovü testi kullanmaya başladım artık hayırlısı bakalım

Hoşgeldin başın sağolsun öncelikle 💐 rabbim hayrlı evlatlar nasip etsin hepimize. Sana ve iş arayan ve bunun için dua eden kardeşlerime hayrlı rızık kapıları sonuna kadar açılsın 🤲🏻Bende bu sabah okudum yumurtlama öncesi ve sırasında gelen akıntılardan bahsediyordu. Regli uygulaması var bende bugün yumurtlama günün güya ama ben ovülasyon testi yaptığımda 4 gün önceyi gösteriyordu ve sizin de dediğiniz gibi akıntı takibi yapmak en güzeli ve en basiti sanırım. Ben renkli çamaşır giyemiyorum 🤷🏻‍♀️ Ama gidip siyah çamaşır alacağım kendime renk takibini yapmak benim için daha kolay olacak😆 nöbet tutarak çalışıyorum o yüzden tuvalete sürekli çıkamıyorum çoğu zaman kendimi tutmam gerekiyor ☹️

Ben çok kafaya takıyorum hatta o kadar takıyorum ki eşimle aram bozuldu sigara kullanıyor arada içki alıyor sürekli onu darlıyorum ama dediğiniz gibi hayırlı zamanda Allah nasip edecek zorlamanın anlamı yok. Ben çok takıntılıyım yatıyorum kalkıyorum bunu düşünüyorum ilk defa bu ay ovü testi kullanmaya başladım artık hayırlısı bakalım
Benim eşim de sigara yok ama alkol çok seviyor. Bırak demedim henüz desem mi onu da 🤷🏻‍♀️

Canım uzayan akıntı dediğin şey ilişki sonrasında da oluyor bunu nasıl ayırt edeceğiz

Hoşgeldin başın sağolsun öncelikle 💐 rabbim hayrlı evlatlar nasip etsin hepimize. Sana ve iş arayan ve bunun için dua eden kardeşlerime hayrlı rızık kapıları sonuna kadar açılsın 🤲🏻Bende bu sabah okudum yumurtlama öncesi ve sırasında gelen akıntılardan bahsediyordu. Regli uygulaması var bende bugün yumurtlama günün güya ama ben ovülasyon testi yaptığımda 4 gün önceyi gösteriyordu ve sizin de dediğiniz gibi akıntı takibi yapmak en güzeli ve en basiti sanırım. Ben renkli çamaşır giyemiyorum 🤷🏻‍♀️ Ama gidip siyah çamaşır alacağım kendime renk takibini yapmak benim için daha kolay olacak😆 nöbet tutarak çalışıyorum o yüzden tuvalete sürekli çıkamıyorum çoğu zaman kendimi tutmam gerekiyor ☹️
Ya benim de iki gündür süt gibi beyaz akıntım oluyor ama çok değil acaba yumurtlama belirtisi mi🤔

Bende çok takıntılıyım ama bunun önüne geçmek gerekiyor Baska seylerle mesgul olmaya calısmalısın

Tahmin ediyorum. Zor bir meslek saglıkcı olmak. Duaların içinde Allah razı olsun. O teldeki uygulamadaki yumurtlama günü genelde uyuşmuyor bendede var geçen ay ilk defa uydu. Şöyle ki her ay günü gününe olunca tutuyor heralde o. Ovülasyon testi işine de hiç girmedim hem beceremem hemde stres yaparım diye

Canım uzayan akıntı dediğin şey ilişki sonrasında da oluyor bunu nasıl ayırt edeceğiz
O şekilde değil o cidden cok ayırıcı uzuyor ama kopmuyor. Genelde idrarını yaptıktan sonra geliyor buna kasık hareketliliği gibi batma yada agrı ve karında gaz da eşlik ediyo. Her ay olmazsada bazı aylar oluyo karnında gaz birikiyor ve kasıklarım da batma gibi acı hissediyorsun

Tahmin ediyorum. Zor bir meslek saglıkcı olmak. Duaların içinde Allah razı olsun. O teldeki uygulamadaki yumurtlama günü genelde uyuşmuyor bendede var geçen ay ilk defa uydu. Şöyle ki her ay günü gününe olunca tutuyor heralde o. Ovülasyon testi işine de hiç girmedim hem beceremem hemde stres yaparım diye
Aceba diyorum bu eski kadınlar napardı onlarda böyle testir uygulama felan da yok. Böyle bizim gibi hemen her şeye de bakamıyorlar doktor da yok maşallah pıtır pıtır doğurmuşlar. Bazen de diyorum bizim kadar araştırmadıkları için mi bilmemek bazen daha mı iyi diyorum

Aceba diyorum bu eski kadınlar napardı onlarda böyle testir uygulama felan da yok. Böyle bizim gibi hemen her şeye de bakamıyorlar doktor da yok maşallah pıtır pıtır doğurmuşlar. Bazen de diyorum bizim kadar araştırmadıkları için mi bilmemek bazen daha mı iyi diyorum
Aynen bilmemek daha iyi onlar calısmak tan artık adetleri uzun süre gecikince fark ediyorlardı durumu sonra bşr ebe bulup kontrol ettiriyorlardı bence.

Merhaba kizlar bn de anestezi teknikeriyim 27 yasindayim 1.5 yillik evliyim 3 aydir korunmuyoruz. Bugun doktorumun onerisi ile femaraya basladim Allahinda izni ile bence bu ay bende çift cizgiyi gorecegim 🥰😇

Ben tamamen yediklerimize ictiklerimize bağlıyorum genetigi degistirilmis o kdr cok sey tumetiyoruz ki.. ayrica sigara ve alkol de o zamanlarda bu kdr yaygin degildi

İnşallah o dur 🤲🏻 Test yapmaya başladın mı
Ya dün ovü yaptım silik çıktı bugün adetimin 14. Günü ama ben 35 günde bir olduğum için yumurtlama haftaya görünüyor akıntıyı anlayamadım 🤔

Back