Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlanırkennn🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deryaa22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
80
20
18
Herkese iyi akşamlar. Birkaç gündür buradaki topikleri takip ediyorum. Gün içerisinde bulduğum her boşlukta kendimi burada buluyorum. İçimde tarifsiz bir heyecan ve bir yandan da umutsuzluk var sanki hiç olmayacakmış gibi sebepsiz. Tabi daha önce bu duyguyu yaşamamış olmanın etkisi büyük ben genelde ilk defa yaşayacağım şeylerde umutsuzluğa kapılırım. Konuya geleyim. Kızlar zaman bir türlü geçmiyor oku oku bir yere kadar bir de etrafa anlatıp çok dillendirip insanları bunaltmak istemiyorum. Burada aynı şeyi isteyen insanlarız biraz sohbet edelim istedim kim kaç yaşında kaç yıllık evli ne işle meşgul? Ben 26 yaşında hemşireyim. 5 aylık evliyim . Bir an önce bebeğim olsun istiyorum. Bu yüzden de burada yazılan her şeyi kaçırmadan okumaya çalışıyorum

Bazı konularda aşırı benziyor oluşumuz. Ben 33 yaşındayım 6 aylık evliyim polisim Bebek istiyoruz. Umutsuzluğa kapılmıyorum. Bende şöyle bişey var istemiyorum dediğim an olmuyor O yüzden istiyorum. Bugün ovülasyon testine başladım. Havuç ve avakado yedim. Sürekli daha ne yapabilirim diye araştırıyorum okuyorum soruyorum felan felan

Evrene negatif enerji veriyoruz ondan bence. Ben aslında en başından istiyordum ama etrafa çok istekli gibi görünmemek ve sürekli sorulara maruz kalmamak için istemiyorum diyordum ve olmadı ama bundan sonra hayırlısı diyip geçiyorum. Bu ay bende avokado ve havuç yiyorum mümkün olduğunca ve ovulasyon testi sipariş verdim kargoda ama birkaç gün boş kalmamak adına yarın eczaneden birkaç tane alcam kaçırmak istemiyorum. Nöbet usulü çalıştığım için daha zor gibi geliyor bana

Ovulasyon testini ilk defa mı kullanacaksınız?

Rabbim nasip etsin inşallah

İnsanların boş lafları. Bana da soruyorlar bende dığursam bakacak mısın diyorum evet olumlu mesajlar önemli bizi de anneliğe seçecek güzel bebişler vardır doktorum bana folikasit önerdi bebek düşünen anne adayları kullanmalı dedi. Yeni başladım

Folbiol mü kullanıyorsun bana dahiliye Dr u folbiol önerdi ama bir çok yerde iyi olmadığı yazıyordu yarın eczanede bakcam yenisine

Laboquick benim ki trendyoldan sipariş verdim senin ki hangi marka
Evet folbiol kullanıyorum doktorum yaşlı benim. Gelinimize önermiştim ben de Onun doktoru şöyle söylemiş eski ve çok güzel bi ilaç kullanmaya devam et. Kim önerdiyse ya da nerden duyduysan iyi olmuş demiş (Gelin hamile )

Yalnız ben kaset test ve strip test arasındaki farkı bilmiyorum

Bende aynı henüz 3 aydir deniyorum gecen ay cift cizgi gördüm ama regl oldum ondan beridir de umutsuzluğum arttı ama denemeyi de bırakmadım ve vakit hicc gecmiyor gercekten sag ve sol overde minik de olsa kistlerim var onlar mı neden oluyor kokusu da cabası

Umutsuzluk yok bu birinci şart hep olumlu ama hep olumlu düşüneceğiz bu da ikici şart. Adet görüyoruz ve anne olmayı seçiyoruz en önemlisi istiyoruz. Olmaması için hiç bir neden yok.bedenimiz ruhumuz hazır olduğunda doğru zamanda hayrlı sağlıklı evlatlarımız olacaktık. İstemeye ve denemeye devam. Bebek olsun diye odaklamıyorum kendimi ve bedenimi serbest bıraktım. Doğa kanunları gereği elbette olacaktır. Sende stres yapma kendine motive et. Eşinle anın tadını çıkar. Düşünsene evde sana anne diye arkandan emekleyen bir minnoş olacak heyecanlanıyorum ve hayal ediyorum o yüzden umutsuzluk yok. Kendini oyalayacak bişeyler bulmaya çalış. Ne bilin örgü olur boyama olur felan yani

Bu arada aklıma şimdi geldi kist için videolar var izle istersen faydasının olacağını düşünüyorum. Masaj ve egzersiz hareketlerle dökülüyorlar. Bi de yıl 12 ay diye 12 sefer yumurtlamıyormuşuz. Ya da bazen bir ay da 2 sefer yumurtlaya biliyormuşuz yani bu değişebilir o yüzden testlere ve denemeye devam umarım 2022 hamişleri biz oluruz

24 yaşındayım bende öğretmenim 6 aylık evliyim çocuk düşünüyoruz 2 ay önce dölleme gerçekleşti ama o da kimyasal gebelikle sonuçlandı kısmet artık bu aya

Aynenn umudu kaybetmemek gerekiyor gerçekten bir de kafaya takmanın çok etkilediğini duydum evet ozellikle burda konulara hep yaziyorlardı ne zaman takmadım rahat bıraktım kendimi o ay oldu diye. Doktor kistlerin sıkıntı olmayacağını söylemişti ilac falan vermedi ama yinede kontrolu tekrarlamayi düşünüyorum tabi bir de benim babam rahatsız ona cok üzülüp takıyorum belki streste etkiliyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…