Çalışmaya niyetin yokmuş ki ne burukluğu? Daha iş hayatına bile girmeden hamile kalarak nasıl bir kariyer planlıyordunuz ki ? Yukarıdaki arkadaşın yorumuna katılıyorum.kendinize dürüst olun.sanki taş devrindeyiz de hamile olduğumu öğrendim diyorsunuz.eee yapmasaydın, burada duygu sömürüsü yapıyorsun yalandan.iş bulamadım da umutsuzluktan desen tamam.eee iş de bulmuşsun.madem alınacaktın planlı yaşasaydın.kimseye haksız olduğu konuda teselli veremem valla.okudukça bahane üstüne bahane çıkartıyorsunuz.çalışmaya niyetin yoksa pişkinleş biraz.bu kadar basit.hem gururlu hem tembel.elin kadınına gururlanacağına, kocana gururlansaydın.bile isteye ev hanımı olmuşsunuz işte.30,35 yaşına gelmiş hâlâ şu işi yapacağım, bu işi yapacağım diye etrafındakileri keklemeye çalışan işsiz güçsüz adamlar gibisiniz.çocuk doğurunca farklı oluyor sanıyorsunuz.Öyle cevaplar veriyorum okudum pişman değilim bı sürü kitap okudum kendimi geliştirdim çalışmak için her zaman şansım var mesleğim var diyorum. Ama istediğim yerde olamadigim için ister istemez içimde burukluk var onlar öyle yaptıkça açığa çıkıyor bu duygum bide öfkeleniyorum
Son düzenleme: