• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebeliğe hazırlanırkennn🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben ovü testi bugün yaptım t cden koyu çıktı benim yumurtlama bugün oldu galiba ve ben nöbetteyim değerlendiremeyeceğim😥😥
Ahh bu çalışmaya hayatı 🤦🏻‍♀️ Kuzum üzülme bugünü ve yarını güzel değerlendirmeye çalış.

Bnm 3 aydir olmuyor ama doktorum planli gebelik istiyosan balsayalim dedi cunku kontrolde yumurtam kucuktu. Bakalim bu ay cok umutluyum
Hadi inşallah hayrlı güzel haberler al 🤲🏻 Bende rüyam da kendi yumurtalığımı gördüm milyon tane yumurtam vardı 😂 artık nasıl düşünüyorsam

Ahh bu çalışmaya hayatı 🤦🏻‍♀️ Kuzum üzülme bugünü ve yarını güzel değerlendirmeye çalış.
Ya az önce testi tekrarladım t çok silik çıktı çatlamış galiba😥 bundan sonra değerlendirmenin anlamı var mı acaba?

Ya az önce testi tekrarladım t çok silik çıktı çatlamış galiba😥 bundan sonra değerlendirmenin anlamı var mı acaba?
buranda bi dinle istersen. Tüm soruları cevaplıyor. Yani şunu söylüyor. Pik i gördüğün gün ve sonra ki 2 günü değerlendirin diyor

Merhaba arkadaşlar benimde 3 yasinda oglum var ona 6.denemede hamile kalmıştım kafama takmıyordum kendimde belirti aramiyordum bile olursa olur diyordum simdi 2.deneme başladım kasımdan beri bugun yine hasta oldum ama olana kadar kasik batması yok göğüs şişmesi bel ağrısı ne varsa yaşadımanladimki beklentiye girmemek gerekiyormuş ben normalde adet sancısı bile cok yaşamam artik akışına bırakıcam :)Rabbim her isteyene nasip etsin

Merhaba arkadaşlar benimde 3 yasinda oglum var ona 6.denemede hamile kalmıştım kafama takmıyordum kendimde belirti aramiyordum bile olursa olur diyordum simdi 2.deneme başladım kasımdan beri bugun yine hasta oldum ama olana kadar kasik batması yok göğüs şişmesi bel ağrısı ne varsa yaşadımanladimki beklentiye girmemek gerekiyormuş ben normalde adet sancısı bile cok yaşamam artik akışına bırakıcam :)Rabbim her isteyene nasip etsin
İlk bebeğiniz doğal yollarla mı olmuştu. Ona hamile kaldığınızı nasıl anladınız yani herhangi bir belirti vermiş miydi

Evet dogal olmuştu folbiol folik asite baslamistim kutu bitmeden gebe kaldim aslinda pek belirti vermedi adetim geçti oyle basladi belirti sık sık 15 dk bi tuvalete gidiyordum birde hep uyku hali durgunluk vardi adet gectikten sonra 6.gun test yapmıştım belki hasta olurum diye inatla bekledim şükürler olsun oldu ikinciye binbir belirti arar oldum

Kizlar yumurtlama üzerinden 8 gün geçti bata 5 gün var ve bugün ki testimde kocaman bir negatif gördüm 😔

Canım günaydın bence batı bekle. Burda okuduğum kadarıyla bazen çıkmaya biliyormuş. Benim bat geldi ama bende sat ı bekliyorum 😂🤲🏻
O kadar üzgünüm ki ovulasyon testi ile yumurtlamayi catlamayi gördüm rahmimde kist felan da yok baya üzüldüm olsaydi çıkardı canım ya çoktan dollenme yerleşme olması gerekiyordu

O kadar üzgünüm ki ovulasyon testi ile yumurtlamayi catlamayi gördüm rahmimde kist felan da yok baya üzüldüm olsaydi çıkardı canım ya çoktan dollenme yerleşme olması gerekiyordu
Herkeste kanama olmuyo ki. Benim reglim 2 gündür geçti bende de kanama olmadı. Kaldı ki 8 gün çok uzun bir süre değil. Benim de yumurtlamamın üzerinden 18 gün geçti. Belki bende hamile değilim bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ ama umutsuzluğa da kapılmadım.Erken test yapanların kimyasal gebeliği olanda çok oluyor. En güzeli regli geçtikten sonra kan testi benim anladığım bu.

Herkeste kanama olmuyo ki. Benim reglim 2 gündür geçti bende de kanama olmadı. Kaldı ki 8 gün çok uzun bir süre değil. Benim de yumurtlamamın üzerinden 18 gün geçti. Belki bende hamile değilim bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ ama umutsuzluğa da kapılmadım.Erken test yapanların kimyasal gebeliği olanda çok oluyor. En güzeli regli geçtikten sonra kan testi benim anladığım bu.
Hayırlısı olsun canım sen test yapmayı dusunmuyor musun

Hayırlısı olsun canım sen test yapmayı dusunmuyor musun
Düşünüyorum ama son adet tarihimi bekliyorum. 3 daha olmazsam 4. Gün yapacağım. Süreçten etkilenmiş olabilirim diye bekliyorum. Düşündüm de. Ben birazda garanticiyim 😂 o yüzden bekliyorum. Varsa zaten bunu belli olacak. Yoksa da hayatıma devam edeceğim. Aslında bekleme beni de yoruyor. Bi sürü de belirtim var. Bel ağrısı kasık batması gibi göğüs hassasiyetim çöm fazlaydı bugün çok fazla hissetmiyorum alıştım belki de bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ benim de kafam çok karışık. Bazen diyorum zorla belirti mi arayacaksın boşver diyorum ama bi anda belime vuran ağrıyla irkiliyorum. Evet şu an mesaj yazarken bile sol kasığım pıt pıt atıyor 😂 belki de yazılanlardan etkileniyorum bilmiyorum. Önceden regli sendromum olmazdı biraz gergin olurdum ve lekeyi görürdüm. Şimdi sırt ağrım var 1 haftadı yataktadır dedim 😂 ben biraz daha beklicem kararlıyım bakalım 🤔 bedenimin en güzel şekilde cevap vermesini bekliyorum 🥰 inşallah bebek bekleyenlere hayrlı cevaplar almak nasip olsun 🤲🏻✨💜

Düşünüyorum ama son adet tarihimi bekliyorum. 3 daha olmazsam 4. Gün yapacağım. Süreçten etkilenmiş olabilirim diye bekliyorum. Düşündüm de. Ben birazda garanticiyim 😂 o yüzden bekliyorum. Varsa zaten bunu belli olacak. Yoksa da hayatıma devam edeceğim. Aslında bekleme beni de yoruyor. Bi sürü de belirtim var. Bel ağrısı kasık batması gibi göğüs hassasiyetim çöm fazlaydı bugün çok fazla hissetmiyorum alıştım belki de bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ benim de kafam çok karışık. Bazen diyorum zorla belirti mi arayacaksın boşver diyorum ama bi anda belime vuran ağrıyla irkiliyorum. Evet şu an mesaj yazarken bile sol kasığım pıt pıt atıyor 😂 belki de yazılanlardan etkileniyorum bilmiyorum. Önceden regli sendromum olmazdı biraz gergin olurdum ve lekeyi görürdüm. Şimdi sırt ağrım var 1 haftadı yataktadır dedim 😂 ben biraz daha beklicem kararlıyım bakalım 🤔 bedenimin en güzel şekilde cevap vermesini bekliyorum 🥰 inşallah bebek bekleyenlere hayrlı cevaplar almak nasip olsun 🤲🏻✨💜
İnşallah canım iyi sabrediyorsun rabbim nasip etsin inşallah canım 🤲

Kızçlerrrr gebelik kaset test yaptım regli olsaydım 5. Gün olacaktı. Henüz kan vermedim pazartesi ya da salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum. Henüz eşime de söylemedim herşeyin yolunda olup olmadığını öğrendikten sonra söylemeyi düşünüyorum. Sizden de güzel haberler bekliyorum. Sabah çizgiyi görünce çok korktum neden bilmiyorum bi ağlama geldi hemen konu açtım yazdım sonra annemi aradım korkma bu çok güzel bi haber dedi evet çok güzel ve mucizevi bişey 😇 sizler nasılsınız belirtileriniz var mı

Eklentiler

• 4F0EAE7B-930A-45F4-BD95-D094AE3AC94C.jpeg
    4F0EAE7B-930A-45F4-BD95-D094AE3AC94C.jpeg
    60,8 KB · Görüntüleme: 32
Kızçlerrrr gebelik kaset test yaptım regli olsaydım 5. Gün olacaktı. Henüz kan vermedim pazartesi ya da salı günü doktora gitmeyi düşünüyorum. Henüz eşime de söylemedim herşeyin yolunda olup olmadığını öğrendikten sonra söylemeyi düşünüyorum. Sizden de güzel haberler bekliyorum. Sabah çizgiyi görünce çok korktum neden bilmiyorum bi ağlama geldi hemen konu açtım yazdım sonra annemi aradım korkma bu çok güzel bi haber dedi evet çok güzel ve mucizevi bişey 😇 sizler nasılsınız belirtileriniz var mı
Ayy kuzum hayırlı uğurlu olsun canım benim iyi sabrettin maşallah canım sabrinin karşılığını aldın 😊 darısı başımıza kuzum belirtilerinden bahsedebilir misin biraz akıntı göğüs ağrı ayırıcı bir belirtin var miydi kuzum çok sevindim senin adına adet günü gelmeden önce test yapmis mıydın sen canım

Ayy kuzum hayırlı uğurlu olsun canım benim iyi sabrettin maşallah canım sabrinin karşılığını aldın 😊 darısı başımıza kuzum belirtilerinden bahsedebilir misin biraz akıntı göğüs ağrı ayırıcı bir belirtin var miydi kuzum çok sevindim senin adına adet günü gelmeden önce test yapmis mıydın sen canım
Şöyle yumurtlamamı felan aşırı düzgün takip edemedim ilk yumurta testim pik durumdaydı ve sonra ki gün silindi. Ama değerlendirmeye devam ettik. Bu süreçten 10 gün sonra kasıklarım da batma gibi pıt pıt atma gibi değişik bi his vardı göğüs hassasiyetim olmaya başladı ben afet sendromu olarak düşündüm. Sonra çok saçma midem bulandı bi kaç kere burnum çok koku almaz koku almaya başladım😂 sonra bi bel ve sırt ağrısı çıktı ortaya onu da yataktadır dedim. Beklediğim adet tarihim 13-14-15-16-17 Mart yani genelde öne gelir benim adetim geri gitmezdi hatırlamıyorum yani yine de bekleyin dedim ve çok şükür. Bi de dün bi titreme oldu bende böyle yok gibi aşırı hafif ama titriyordum öyle oldu hafif baş ağrılarım oldu bi çok tuhaf benim kasıklarımın üst tarafında bi ağrı var kaburgamın altı kasığımın üstü böbreğimin ön tarafında. Aşırı tuvalete çıkma isteğim vardı 15-20 dakika bir çıkma isteği geliyordu son 5 gündür sabah ilk tuvalatim turuncu renk geldi çok koyu şekilde. Belirtilerim bunlardı

Şöyle yumurtlamamı felan aşırı düzgün takip edemedim ilk yumurta testim pik durumdaydı ve sonra ki gün silindi. Ama değerlendirmeye devam ettik. Bu süreçten 10 gün sonra kasıklarım da batma gibi pıt pıt atma gibi değişik bi his vardı göğüs hassasiyetim olmaya başladı ben afet sendromu olarak düşündüm. Sonra çok saçma midem bulandı bi kaç kere burnum çok koku almaz koku almaya başladım😂 sonra bi bel ve sırt ağrısı çıktı ortaya onu da yataktadır dedim. Beklediğim adet tarihim 13-14-15-16-17 Mart yani genelde öne gelir benim adetim geri gitmezdi hatırlamıyorum yani yine de bekleyin dedim ve çoşükür. Bi de dün bi titreme oldu bende böyle yok gibi aşırı hafif ama titriyordum öyle oldu hafif baş ağrılarım oldu bi çok tuhaf benim kasıklarımın üst tarafında bi ağrı var kaburgamın altı kasığımın üstü böbreğimin ön tarafında. Aşırı tuvalete çıkma isteğim vardı 15-20 dakika bir çıkma isteği geliyordu son 5 gündür sabah ilk tuvalatim turuncu renk geldi çok koyu şekilde. Belirtilerim bunlardı
Ay hadi gözünüz aydın canım 😊😊

Back