Ben de 3 ünde yaptım hafif silik görünüyordu bugün yaptığımda biraz daha koyu görünüyordu ama hala c kadar koyu değil reglimde 38 günü baz alırsak daha 28 Mart'ta ama heralde erken olcam bu ayCanım ben bu ay basladim yapmaya ilk üç testte koyulaşma yoktu hiç bugunkunde biraz koyuluk var bakalım yapmaya devam edicem
canım o zaman yakındır. 2 güne pik durumuna gelir kuvvetli muhtemel. Pik olunca 7 gün boyunca avokadoCanım ben bu ay basladim yapmaya ilk üç testte koyulaşma yoktu hiç bugunkunde biraz koyuluk var bakalım yapmaya devam edicem
Avanoda ne icindi canımcanım o zaman yakındır. 2 güne pik durumuna gelir kuvvetli muhtemel. Pik olunca 7 gün boyunca avokadoyemenin faydalı olduğunu duydum.
Bebek oluşursa tutunsun diye. Resim bana ait değildir bu aradaAvanoda ne icindi canım
bugün ve sonra ki 2 gün canım daha doğrusu çağlayana kadar. Baktın çatlamıyor koyuluk aynen devam ediyorsa 3 tane havuç yiyorsun değerlendirmeye devam et kuzu hayrlı haberlerini de veririsin inşallah bu arada avakoda da ye günde 1 tane 7 gün boyunca 1 tane yiyemezsen yarım ye nasıl yendiği önemli değilmiş çok araştırdım istediğin gibi tükete biliyormuşsun
Canm yukarıda attığım ovü testini öğlen yaptım hemen ardından 2 havuç yedim akşam 17.30 gibi yaptım t c ye göre biraz daha açıktı acaba çatlamış olabilir mibugün ve sonra ki 2 gün canım daha doğrusu çağlayana kadar. Baktın çatlamıyor koyuluk aynen devam ediyorsa 3 tane havuç yiyorsun değerlendirmeye devam et kuzu hayrlı haberlerini de veririsin inşallah bu arada avakoda da ye günde 1 tane 7 gün boyunca 1 tane yiyemezsen yarım ye nasıl yendiği önemli değilmiş çok araştırdım istediğin gibi tükete biliyormuşsun
Bu arada avokado da her gün yemeye çalışıyorum bugün yarım yedimbugün ve sonra ki 2 gün canım daha doğrusu çağlayana kadar. Baktın çatlamıyor koyuluk aynen devam ediyorsa 3 tane havuç yiyorsun değerlendirmeye devam et kuzu hayrlı haberlerini de veririsin inşallah bu arada avakoda da ye günde 1 tane 7 gün boyunca 1 tane yiyemezsen yarım ye nasıl yendiği önemli değilmiş çok araştırdım istediğin gibi tükete biliyormuşsun
İlk hamişimiz sen olBu arada avokado da her gün yemeye çalışıyorum bugün yarım yedim
Olabilir havuç çok etkiliyor ancak çatlayan yumurta rahimde bir kaç gün serseri mayın gibi gezermiş bi video izlemiştim ordan biliyorum. O yüzden zaten değerlendirmeye devam edin diyorlarCanm yukarıda attığım ovü testini öğlen yaptım hemen ardından 2 havuç yedim akşam 17.30 gibi yaptım t c ye göre biraz daha açıktı acaba çatlamış olabilir mi
İnşallah büyümüştür canım bemde gittim de 6 ay içinde gebelik oluşmazsa gidicem şu an denemelerdeyim bakalım nasipBenim cumartesi kontrolüm var heyecanliyim bakalm yumurtam buyumus mu
Bnm 3 aydir olmuyor ama doktorum planli gebelik istiyosan balsayalim dedi cunku kontrolde yumurtam kucuktu. Bakalim bu ay cok umutluyumİnşallah büyümüştür canım bemde gittim de 6 ay içinde gebelik oluşmazsa gidicem şu an denemelerdeyim bakalım nasip
İlk hamişimiz sen olAslında bugün ben kendim de farklılıklar sezindim Dur bakayım ne olacak hamile olmayı çok istiyorum ama testi felan düzgün yapamadım o yüzden biraz karmaşığım
İlk hamiş sen olabilir misin acaba hadi inşallah hep birlikte hayırlı haberleri en kısa zamanda alırızİlk hamişimiz sen olAslında bugün ben kendim de farklılıklar sezindim Dur bakayım ne olacak hamile olmayı çok istiyorum ama testi felan düzgün yapamadım o yüzden biraz karmaşığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?