Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla iyi tatlım senin nasıl herkez tatile çıktı ama kimsecikler yok ben dün iğne vuruldum bu gün önemli bi gün fakat eşimin işleri yoğun moralim bozuk yani canım bu ayda olmayacak galibasevilim ben burdayim; nasilsin nasil keyifler?
canım ben çatlatma iğnesi vuruldum gebe kalabilmek için bunun için ilişki şart bir kaç gün fakat eşimin bayram dolayısıyla işleri çok yoğun yani anlayacağın pek vakit ayıramıyoruz birbirimize yani tahminen bu ayda zor gibi görünüyor gebelikne iğnesi vuruldun ?neden morali bozuk?olmayacak demenin belli bir sebebi vr mı canım ?üzme kendini noluuur yaa kaydirigubbakcemile5
insallah canım benimsevilimmmm yok oole morel bozmak tam en onemli gunler de stressklava: kiskisss, umut rahatlik gel bakalim sengözlerimebaksanab:dance:
simdi cok iliski degil vaktinde bir iliski bile yeter belki de daha iyi hatta:CüvCüv:
sakin uzme kendini bugunler hele, walla neler konusur olduk:asigim: ama oole guzelim
benim de bu hafta muhim ozellikle hafta sonuna dogru, Allah sesimizi duysun guzelim, Insallah beraber haykirirz burda kaydirigubbakcemile5
slm kızlar 3 gündür giremedim benim ayın 4 de adet olucaktım olmadım hamilelik testini ayın 4 ünde yapmıştım hamile değilim ama hala adet olmadım neden acaba 2 gün daha beklicem olmazsa tekrar test yapıcam inş.hamileyimdir dua edin kızlarrrrrr