evet bettycim aciklanamayan infertilite, bazen bir derdim olsaydi da tedavi olup hamile kalabilseydim diye bile dusunuyorum( o yuzden diger arkadaslara diyorum derdim var diye uzulmeyin yeterki dermansiz olmasin inanin her sey cok normal dediklerinde belki de umudunuz daha az oluyor (
iyi akşamlar kızlar ben yarın doktora gidiyorum progesterona bakılacak şu doktor işi acayip stres yapıyo bende sanırım bana da bu ay klomen verecek ben öyle düşünüyorum bakalım yarınki sonucum ne çıkacak
bu gün bi umutsuzluk var içimde nedense zaman zaman yoklayan bi umutsuzluk ve can sıkıntısı kızlar dua edelim birbirimize insan tek başına kaldıramıyo bu yükü
bettycim inan bazen öyle umut dolu oluyorum bazen de bi karamsarlığa düşüyorum
bide ben annem dahil hiç kimseye söylemedim bebek düşündüğümüzü çünkü benden çok pinpiriklenir ve beni strese sokar ne biliyim kız kardeşime söylesem oda ikide bir soracak varmı diye insan derdini paylaşmak istiyo ama sizler hariç hiçkimsenin anlayabileceğini de düşünmüyorum ki of off
aynen aslında doktora gittiğimde çok rahatlıyorum ama işi gücü bırakıp doktora gitmek de angarya gibi geliyo tüm günü gidiyo insanın bebişlerimiz uğruna katlanıyoruz napalım
evet bettycim aciklanamayan infertilite, bazen bir derdim olsaydi da tedavi olup hamile kalabilseydim diye bile dusunuyorum( o yuzden diger arkadaslara diyorum derdim var diye uzulmeyin yeterki dermansiz olmasin inanin her sey cok normal dediklerinde belki de umudunuz daha az oluyor (
bitanem takma kafaya çok düşünme gebe kalamamakta psikoloji çok büyük rol oynuyor doktorun iyiyse ona güven ve oluruna bırak ben inanıyorum hepimiz alacağız kucağımıza meleklerimizi rahat ol tamammı insanın elinde olmuyo şimdi nasıl düşünmüyeyim diyeceksin bende öledim ama doktorum beyninden sil düşünme dedi sende düşünme canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?