iyi geceler kızlar gebelik bölümünden uzak kalmak istedim biraz ama uzak kalsamda kalmasamda olmuyo olmuyo olmuyo agustostan beri ugraşıyoruz daha yolun başandayız ama herkez beni görünce bebek bebek demesinden sıkıldıııım.sinir oluyorum.insanlara söyledigime bin pişman oldum inanın.dün adet oldum 28 agustosta yine yıkıldıııım.hanımlar listenize benide eklermisiniz.sizlerle derdimi paylaşmak çok iyimiş.hepinizi çok seviyorum.
gunaydin kizlar; regle olamaiyorum; gevikmezdi hic boole, kist olmasindan korkmaya basladim; uc test yaptim negatif, reglenden uc gun once; iki gun once ve regle gunu((((((olsa cikardi!!!
regle agrim var onceki zamanlar oldugu gb ama bu sefer agri fasli uzun surdu, tam olmam gereken gun persembe basladi agrilar. kist ile ilgili boyle tecrubesi olan var mi? cunku cok duzenlidir benim normalde. saat gbdir hatta saatini sasmaz.bir de yumurtlama bitti iki uc gun sonra sag yumurtaligim sanci yapmisti bir gun sonra gecmisti ama ayni anda belimde cok agrimisti hatta bel agrisi dort gun kadar surmustu, arada gidiyor geceleri geri gelior belim cok agriordu. uzattim ama saskinim, sinirlerim bozuk ayrica.
betty haklisin en guzeli kan testi ama en yakin 30 km yakin bana( yoksa galiba her ay bes gun oncesinden gider yaptirirdim, her ay bu stresi cekmektense!!zaten idrar testlerine verdigim paralar kan testinden cok daha fazla tutuyor. sali carsambaya kadar bekleyecegim. elimde son bir test var yarin sabaha kadar gelmezse once onu denerim. aslinda regle agrim olmasaydi kesin hamileyimdir diye dusunur o testi bu sabah yapardim da, kendime kizdim bu sabah yeter ama sakin yapma bekle reglen gelicek artik die!! neyse kizlar sizler guzel haber verin Insallah, betty sen asilama mi yaptirdin bu ay? oole hatirliyorum?? Insallah canim mujdeyi verirsin:))
betty; bu ay doktorumdan bir seyler istemeyi dusunuyorum, asilama obur ay olabilir benim icin. klomen ve catlama ignesini aciklanamayan infertilete de kullanilir mi?? yoksa yumurtlama problemi olunca mi deneniyor? bilgilerini paylasir misin tatlim? Insallah mujdeyi alirsin bu ay:)))
betty seninlle durumlarımız aynı 17 aydır bekliyorum ne benim nede eşimin tahlillerinde hiç bi sorun yok hersey normal diyor doktor klomen kullandım iğne vurulacağım aynıyız canım peki senin ilk iğnenmiydi önceden vuruldunmu
cnm ben bir kere ağustos ayında kullanmıştım klomen iğnede olmuştum şehir değiştirdiğim için devam edemedim tedaviye burada tekrar başladım önceki kullandığımda 1 tane yumurtam olmuştu şimdi 2 tane var senin yumoşların ne durumda çarşamba günü değilmi iğnen??
beni de ekle 21 kasımArkadaşlar 9 aydan beri deniyoruz .bu drumda olanlar bir liste yapalim.
Betty arkadaşim hadiiiiiii.adet tarihini yaz.
Aysbar.......................14 kasim
betty ve sevilim ben de aynen sizin durumdayim.gecen sene eylulden beri deniyoruz, aciklanmayan infertelite(( bana henuz bir tedavi uygulanmadi, galiba asilamayi konusacak doktorum bu ay. bende once sizin gb klomen ve catlama ignesini onermeyi dusunuyorum bu ay. ama eger cok kez doktora gitmem gerekmeyecekse. cunku doktorum baska bir sehirde ve biz bir ay sonra oraya tasinacagiz. simdi 180 km yok gitmemiz gerekiyor. kizlar bana kolmen ve catlama ignesi icin kac gun ve kacinci gunler gittiginizi yazar misiniz? cunku doktoru yarin arayip bunu yapmak istedigimi soracagim, reglem geldi gelicek bu gece baslayacak gb de. zahmet olcak ama biriniz yzarsaniz cok sevinirim. sabirli olun kizlar gercekten sira bize de geliyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?