betty sen ne kadar süredir bekliyorsun benim daha 4 ay oldu doktora gitmedim olmuyor diye hiç ne kdar süre beklemeliyim bilemedim
yaaaaaa yine kimse yokkkkkkk
işte belki okumuşşundur yanlış doktor seçimi yapmışım klomen kullandım fakat iğne yapıldığını kist oluştuğunu doktorumdan deilde sizlerden öğrendim doktorumu deiştirdim çok umutlu konuştu bu ay için canım çarsamba iğne olacak işte dualarınızı bekliyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün
entelliya canım,ben aranıza yeni katıldım ve çok mutluyum,ilk önce ardanın hamile olduğunu duydum,şimdi de senin ve inan çok sevindim,allah bebişini sağlıklı,analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah,çok çok tebrik ediyorum,ve isteyen her kese bol şanslar diliyorum.
entelliye çok sevindim canım hamileliğine.İnşallah sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur.Adet gecikmesinden önceki belirtilerini paylaşır mısın tatlım.
kizlarr listeye beni de yazin. 2,5 yillik evliyim. korunmayi birakali 2 ay bitti.dun adet oldumaralik adet tarihine 28 aralik yazin. bu arada bir sorum olacak. onceden heray bir onceki aya gore ya ayni gun ya da 2 gun once olurdum. korunmayi biraktigimizdan beri sapitti. 1 hafta once olmaya basladim. nedir bunun nedeni bilen var mi kafamçokkarıştı
iyi geceler kızlar gebelik bölümünden uzak kalmak istedim biraz ama uzak kalsamda kalmasamda olmuyo olmuyo olmuyo agustostan beri ugraşıyoruz daha yolun başandayız ama herkez beni görünce bebek bebek demesinden sıkıldıııım.sinir oluyorum.insanlara söyledigime bin pişman oldum inanın.dün adet oldum 28 agustosta yine yıkıldıııım.hanımlar listenize benide eklermisiniz.sizlerle derdimi paylaşmak çok iyimiş.hepinizi çok seviyorum.
canım çevrendekilere sölemekle çok yanlış yapmışsın bende senin gibi ağustostan beri uğraşıyorum ve daha burdakilerden başka kimse bilmiyo iyi niyetli bile olsa sormaları yeter senin üüzlmen için ama yinede onların sorularını kulak arkası yap boşver.birde ateş ölçme yöntemini dene ben bu ay ilk ısı takibim inş işe yarar nedendir bilmiyorum ama daha bilinçli ve umutluyum inş Rabbim herkesin gönlüne göre verir hayaline hayırlısıyla kavuşturur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?