kızlar biraz önce test yaptım ikinci çizgi vardı ama çok silikti yani ben şimdi hamilemiyim inanamıyorum ya birazdan kan testi yaptırmaya gidecem umarım doğrudur sonuç inşallah dua edin sonucu bildiririm
arkadaslar ben önceden de dedigim gibi 17 aydır bekliyorum bu zaman içinde bir çok kez doktora gittim hep olumlu konuştu bir yıl olunca klomene basladık fakat sizin gibi doktor bana gel iğne yapalım yada kontole gel filan demedi bana biraz saçma geldi sonra sizlerden öğrendim ki klomen kist oluşturuyormuş ve duruma göre iğne yapılıyormuş bende doktorumu değiştirdim ve dün gittim çok olumlu konuştu allaha şükür kist filan olmamış çarsamba günü çatlatma iğnesi yapacak bu ay sağlayacağız büyük bi ihtimal gebeliği dedi cok mutlu oldum dua edin canlarım bu ay size mutlu haberi vereyimkaydirigubbakcemile2
kızlar biraz önce test yaptım ikinci çizgi vardı ama çok silikti yani ben şimdi hamilemiyim inanamıyorum ya birazdan kan testi yaptırmaya gidecem umarım doğrudur sonuç inşallah dua edin sonucu bildiririm
kızlar ben hamileyim ama eski günlerimi unutmadım bende cok bekledim hamilelik için insallah rabbim bu güzel mucizeyi hepinize nasip eder benim bide tavsiyem olucak size ben cok erken yumurtluyormusum o yuzden hamile kalamıyomuşum adetimin son günü ve bunun sonrasındaki bir kaç gun yumurtlama günümmüş belki bazılarınızdada bu sorun olabilir o yuzden adetinizin son gunu ve sonrasındaki bir kaç gün deneyin derim
Neden kimse beni cevaplamıyor.yanlışhihoyyyt yerlere mi yazıyorum.ben geçen yıl düşük yaptım hala 11 aydır bebek yok..çok mutsuzum çookkkk..
buraya da kimsecikler uğramıyo bi toplanıp kaynaşamadık kızlarrrr
arkadaslar ben önceden de dedigim gibi 17 aydır bekliyorum bu zaman içinde bir çok kez doktora gittim hep olumlu konuştu bir yıl olunca klomene basladık fakat sizin gibi doktor bana gel iğne yapalım yada kontole gel filan demedi bana biraz saçma geldi sonra sizlerden öğrendim ki klomen kist oluşturuyormuş ve duruma göre iğne yapılıyormuş bende doktorumu değiştirdim ve dün gittim çok olumlu konuştu allaha şükür kist filan olmamış çarsamba günü çatlatma iğnesi yapacak bu ay sağlayacağız büyük bi ihtimal gebeliği dedi cok mutlu oldum dua edin canlarım bu ay size mutlu haberi vereyimkaydirigubbakcemile2
arkadaslar kimse yokmu ya herkez uyuyormu daha yerimseniben ya birsey soracağım çatlatma iğnesini yapmak için doktor ayrı bir ücret alıyormu yoksa normal muayene ücretimi alıyo cvp verin ne olur kendimi ona göre ayarlayayım
buraya da kimsecikler uğramıyo bi toplanıp kaynaşamadık kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?