- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senacım nasıl gidiyor canım burda karşılaşmak zor oluyo herkez başka zamanlarda geliyo galiba herkes ismini yazdırmış yazdırmış gitmiş uğrayan yok sadece 5 6 kişi yazıyor gördüğüm kadarıyla bu başlık neden açılddı o zaman anlayamıyorum gerçekten
sen hangi iğneyi vurdun bettycim canım gonal-f mi? bir de kontrole gittin mi büyümüş mü yumurtaların?
senacım nasıl gidiyor canım burda karşılaşmak zor oluyo herkez başka zamanlarda geliyo galiba herkes ismini yazdırmış yazdırmış gitmiş uğrayan yok sadece 5 6 kişi yazıyor gördüğüm kadarıyla bu başlık neden açılddı o zaman anlayamıyorum gerçekten
selamlar arkadaşlar, entelliye canım umarım hamilesindir gündogmadan canım umarım senden de güzel haberler alırız ben de yeni bir dra başlamayı düşünüyorum hafta içi gidicem inşallah her zaman gittiğim dr biraz umursamaz gibiydi şimdi başka bir dra gidicem umarım hepimiz için hayırlısı olur hepinizi çook öpüyorum
sivaslıcım adet tarihlerimiz aynıymış hadi hayırlısı