kzlar bende idrar testi yaptım ama çıkmadıannem daha belli olmaz diyo pzt ye kadar bekle diyo ama bilmiyorum
gün geçti günümden
:teytey:arkadaşlar ben hamileyiiimmmm.:sm_cool:
haydi kılar hamişlerimiz artıyo sıra bizede gelirmi dersiniz????
canım benim 23 kasımdı,adetim oldu zaten,beni de ekle,iyi ki varsınız,mesajlarınızı,bir-birinize destek olduğunuzu görünce çok sevindim,çok mutluyum sizleri tanıdığıma,öpüyorum hepinizi,hepimize bol şanslar:ecrin_bebek:
Test yaptım az önce : ( Negatif çıktı..
5.Günümdü bugün hala hastada olmadım,ama kasık ağrım var biraz.Bende korkuyodum hep ama yaptım dayanamayıp senağlama
kizlar ben ocak ayinda asilama yaptirmaya karar verdim cunku onumuzdeki ay artik 15 ay olucak sanirim. saymaya bile yoruldum!!!; bizimkisi aciklanamayan infertelite, sizlere bir sey danismak istiyorum. asilamanin nasil yapildigini biliyorum ama asilama icin kullanilan hormon ilaclarinin bebege ilerde bir zarari var mi? lutfen benimle bildiklerinizi paylasin. bana zarari olcaksa olsun ama ilerde bebege yan etkileri olur diye cok korkuyorum(((
tatlım ne yazayım yeni adet tarihine 23 aralık mı???
canım beni 20aralık diye kaydet,benim 2-3gün önce olur hep,çok teşekkür ederim,öptüm:asigim:iyi ki,varsınız,inşallah siz bana,ben de size uğurlu gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?