2 aydır yumurta uyarıcı iğne oluyorum ilk ay büyümedi bu ay ilacım bitti ama büyüdü neyseki doktor çatlatma iğnesini vur dedi.işte 12 gün oldu vuralı ve gün aşırı ilişki.8-10 gündür göğüslerim felaket acıyordu ama bugün çok azaldı ben de heveslenmiştim oysa.bu ay tutturamazsak bir daha iğne der herhalde çok da pahalı meretler.
adetin 2. günü başladığım iğne gonal f bu yumurta sayısını arttırıp yumurtaları geliştiriyor yeterli olgunluğa gelince yani 18mm falan olunca ovitrelle yani olgunlaşan yumurtayı çatlatan iğneyi oluyosun.bende yumurtalık tembelliği var.desdteğin için sağol canım allah tez zamanda sana da bir evlat nasip etsin
evet ama eskiden tamamını karşılıyormuş şimdi ise bir kısmını 530 lira ödedik biz
betty cim sen pcoslumuydun ne kadardır korunmasız bebeginiz olmuyor?
cnm yaaa....bence yap tahlilini biliyorum negatifi görmek zor ama napalım ben de yaptım tek çizgi çıktı bende bıktım tek çizgiyi görmekten ama biz varız burada birbirimize yardımcı olup atlatıcaz ve buradan hamile habrlerimizi vericez inanıyorum ben buna......betty benim göğsümdeki ağrı azaldı bugün ya............8 günden sonra ne demek şimdi bu yaaaaaaaa.test yapmamak için kendimi zor tutuyorum.negatif görmeye cesaretim yok ovitrelleyi vuralı 12 gün oldu bugün
ben sana göre yeni sayılırım canım 4. ayımda hüsranla sonuçlandı adetlerimde düzensizlikler başladı hormonlarıma bakıldı lh biraz yüksek çıkmış 21. günümde prog. testi yapılacak bakalım o zaman ne diyecek doktor
bugün moralim epey bozuk ayrıca benim kızkardeşimle konuşurken bebiş sordu bi sevinçle yok dedim yok demek o kadar kötü ki artık bende var demek istiyorum canım o yüzden çok sıkkın bugün umarım böyle gitmez ağlamak geliyo içimden ama isyankar gibi hissedip kendimi ağlayamıyorum da çok kötüyüm bugün allahım duy sesimizi
kızlar şimdi test yaptım.çift çizgi çıktı hamileyimmmmmmmmm hamile çok mutluyum.darısı tüm isteyenlerin başına
canım çok sevindim allah analı babalı büyütsün kolay bi hamilelik geçirirsin inş bebeğinide sağlıkla kucağına alırsın darısı başımıza:Saruboceq: bu ay farklı bişi yaptınmı
kızlar şimdi test yaptım.çift çizgi çıktı hamileyimmmmmmmmm hamile çok mutluyum.darısı tüm isteyenlerin başına
kızlar bakın size ne diyeceğim ben 3 aydır tedavi oluyorum bu ayki doktor kontrolümde ilaçlarımı kullandıktan sonraki kontrolümde doktora gittim doktor evde bir problemmi var dedi bende hayır dedim bana ya sende problem var dedi yada bu tedavi olayını kafana çok takıyosun dedi evet tedavi olayını kafama çok takıyorum dedim ve bana söylediği ilaç kullandığım halde sol yumurtalığın hiç olgunlaşmamış bi dahaki gelişine beynini boşaltda gel dedi yani size şunu söylemek istiyorum bence relax olmamızda çok fayda var birbirimizin sorunlarını dinleyelim ama bence çokta kafamıza takmayalım
kızlar ya ben hala adet olamadım 15 inde olmam lazımdı dün gece çok az bi leke gibi geldi adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor anlamadım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?