- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
kızlar ya niye kimse girmiyo çok az kişi giriyo herkez ismini yazdırdı kaçtı gitti nerdesiniz kızlar haber verin durumunuzdan......
ben bugün kan tahlili yaptırdım eşimde spermiyogram yaptırdı çok şükür temiz çıktı tahliller klomen verdi doktorum cuma günü başlıyorum alahım inşallah bu ay tutar artık beklemek istemiyorum tahliller temiz çıkınca rahatladı içimiz....
tubayok cnm üzülme bende hüsrana uğradım bu ay ama napalım dediğin gibi inşallah 2009'a hamile olarak gireriz cnm.....
aysbar mrb canım.ya senin gebelik belirtilerin ne olmuştu?yani sanki adet olacakmışsın gibi belirtiler var mıydı?yani karın ağrısı ,lekelenme falan?bugün troid kontrolüne gittim.doktor sadece ilaç dozonu arttırdı şimdilik.iki hafta sonradda kadın doğuma gidicem.
betty cim sağol ya yarın sabah test yapacağım zaten aldım bugün testi.ama karnım ağrıyor gebelik ihtimalim %1 gibi görüyorum o ihtimalle avunuyorum şu an .yani aslında haftaya falan olurum diye düşünüyodum böyle erken olması falan umut veriyor biraz da.nebileyim ya mücadele gücüm kalmadı artıközçeliksena cnm valla adet belirtileri ve hamilelik belirtileri çok benziyo birbirine inşallah hamilesindir ama istersen test yap ......
aysbar cnm keseyi gördünüzmü anlatmadın hiç ultrasonda gözüktümü minişin??.....
ceylan83 tatlım saol inşallah sende hamiş kalırsın biz yeteriz birbirimize demi ama?.......
bugün troid kontrolüne gittim.doktor sadece ilaç dozonu arttırdı şimdilik.iki hafta sonradda kadın doğuma gidicem.
bugün troid kontrolüne gittim.doktor sadece ilaç dozonu arttırdı şimdilik.iki hafta sonradda kadın doğuma gidicem.
sıla sende demi tiroid sorunu var
burcusal bende ne sorun yokki benim bir tane oğlum var 10 yaşında [allah daha uzun ömür versin] 7 tanede düşüğüm var çok zor hamile kaldığım gibi bide düşük yapıyorum bunun yanı sıra evet troidde var bak bir dokundun bin ah işittin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?