• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak isteyenler bu başlık altında toplanalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Konuyu takipteyim. İnşallah Rabbim hepimize anne olmayı nasip eder ben de o kadar çok istiyorum ki. Adet olmayı bekliyorum. Adet olunca klomene başlayacağım. 🤲 İnşallah olur.
Insallah canimmmm insan istiyorr da iste her seyin bi zamani nasibi var

Biraktım canım zaten iki ay sabah 2 aksam 2 ve baska ilaclarda vermişti klomen zaten kist yapıyomus heralde

Biraktım canım zaten iki ay sabah 2 aksam 2 ve baska ilaclarda vermişti klomen zaten kist yapıyomus heralde
Gunde 4 tane cok icmissn canm yaa banada vermisti sabah aksam bi tane ama yanetki yapti goz agrisi bulanikligi falan biraktim

İlk gittim doktor vermişti canım bana öle bide yanına fitıl ve gunde 6 daha bi ilac daha vermişti catlatma ignesinden sonrada enox die bi igne vermistı göbekten yapıyordum kan sulandırıcı ama sonrakı doktor bukadar cok fazl hic gerek yoktu yanlıs tedavi izlenmiş dedi🥺 iki ay cöp oldu

İlk gittim doktor vermişti canım bana öle bide yanına fitıl ve gunde 6 daha bi ilac daha vermişti catlatma ignesinden sonrada enox die bi igne vermistı göbekten yapıyordum kan sulandırıcı ama sonrakı doktor bukadar cok fazl hic gerek yoktu yanlıs tedavi izlenmiş dedi🥺 iki ay cöp oldu
Aynen doktor cok onemli iyi arastir cnm hangi sehirdesn

Merhaba. Bende bebek istiyorum 1 senedir. Pkos hastasıyım. İlaç tedavisine başlıycam. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin 🤲🙏
Ben de pcosum 😔doktora gittim geçen gün doğal yollarla olmaz dedi. İlaca başlayacağım. Siz ne zaman başlayacaksınız.

Insallah canimmmm insan istiyorr da iste her seyin bi zamani nasibi var
Evet o kadar çok istiyorum ki galiba bu da bir imtihan ama insan üzülüyor işte. Benden sonra evlenenlerin oldu sürekli soruyorlar ne zaman çocuk diye. Bu daha fazla üzüyor. Rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün kardeşim. Herkes için dua ediyorum. İnşallah bizim de sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun🌺🤲

Aminn inş cümlemizin canım ama benım bu ayda olmadı heralde az önce lekelenmem oldu adet oldum heralde daha 1 hafta vardı😕

Back
X