- 19 Ocak 2021
- 242
- 81
- 34
-
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
Bana da folidays önerdi.Aynen düzenli kullanıcan. Bana z fol verdi doktor içinde başka vitaminler de varmış. Beslenmene de dikkat et. Adet düzenin nasıl
3 aydır kullanıyorumdur ama düzensiz kullanıyorum. Folidays kullanıyorumGebelik isteyenler 3 ay öncesinde başlasınlae diyo bide folik asit vucutta depolanmadığı için günlük kullanılması gerekiyormuş gebelik planlayanlarda ben 3 aydır kullanıyorum günlük Diofol kullandığım folikasit
Evet sağlık ocağı doktoru folidays yazmıştı bana onu tercih etmedim. Yok canım düzenli adetinBana da folidays önerdi.Hayız hali de 25-26-27-28 güne bir şeklinde oluyor. Düzensiz olmuyor değil mi bu durumda ?
İnşallah canım rabbim tez ve en hayırlı zamanda nasip eder isteyen herkese bizlerede inşallahBende 3 aydr folikasitte kullanıyorum bu kürede başladım inşallah gebe kalırım bu ay Anne oluruz kızlar bizlerde
Bundan yaklaşık 4-5 ay önce sol tarafımda ağrım çok olunca doktora gittik. Sadece ultrason çekti. Bir sorun görünmüyor, muhtemelen yumurtlama dönemin olduğundan ağrın olmuştur demişti ama ilk defa öyle şiddetli bir ağrı yaşadım. Doktora yakın zamanda tekrar gitmeyi düşünüyoruz eşimle . Çok sağ olunSende bütün değerlerine baktır eşinde bakılsın. İnşallah sorun çıkmaz. Bi sorun olmadığını duymak sizi rahatlatır
Folidays iyi değil mi ?Evet sağlık ocağı doktoru folidays yazmıştı bana onu tercih etmedim. Yok canım düzenli adetin
Düzenli kullanmaya çalış canım elinden geldiğince bide kızların dediği gibi hormonlara baktır. Rahim filmi felan çekildin mi hiç doktor önerdi mi3 aydır kullanıyorumdur ama düzensiz kullanıyorum. Folidays kullanıyorum
Amin, çok sağ olun. İnşaAllah hepimize en yakın en hayırlı güzel bir zamandaİnşallah canım rabbim tez ve en hayırlı zamanda nasip eder isteyen herkese bizlerede inşallah
Yok canım iyidir elbet niye kötü olsunFolidays iyi değil mi ?Ben onu kullanıyorum ama markayı değiştirmeli miyim ?
Ultrason çekti doktor karın kısmıma yakın yerden. Ve temiz görünüyor dediDüzenli kullanmaya çalış canım elinden geldiğince bide kızların dediği gibi hormonlara baktır. Rahim filmi felan çekildin mi hiç doktor önerdi mi
Daha detaylı bakıl. Gebelik düşündüğünü söyleBundan yaklaşık 4-5 ay önce sol tarafımda ağrım çok olunca doktora gittik. Sadece ultrason çekti. Bir sorun görünmüyor, muhtemelen yumurtlama dönemin olduğundan ağrın olmuştur demişti ama ilk defa öyle şiddetli bir ağrı yaşadım. Doktora yakın zamanda tekrar gitmeyi düşünüyoruz eşimle . Çok sağ olun
Çok sağ olunYok canım iyidir elbet niye kötü olsun
Yok canım iyidir elbet niye kötü olsun
Evet gebelik düşündüğümüzü de söylemiştik. Ultrason temiz dedi. Folidays kullanın. 1 yıl geçince tekrar gelin eğer olmaz ise dediDaha detaylı bakıl. Gebelik düşündüğünü söyle
Rahim filmi öyle değil canım ultrason gibi değil. Tüplerine bakılıyor açık mı kapalı mı diye eğer yapışıklık varsa o filmde açılıyor anestezi altında oluyor zaten adetin 8. Günü çekiliyor geneldeUltrason çekti doktor karın kısmıma yakın yerden. Ve temiz görünüyor dedi
Anestezi mi ?Rahim filmi öyle değil canım ultrason gibi değil. Tüplerine bakılıyor açık mı kapalı mı diye eğer yapışıklık varsa o filmde açılıyor anestezi altında oluyor zaten adetin 8. Günü çekiliyor genelde
Bide canım instagram sayfası var birgebeningünlüğü die oraya da bi bak istersen ben yumurtlama testide spariş verdim bu hafta inşallaj işe yararRahim filmi öyle değil canım ultrason gibi değil. Tüplerine bakılıyor açık mı kapalı mı diye eğer yapışıklık varsa o filmde açılıyor anestezi altında oluyor zaten adetin 8. Günü çekiliyor genelde
Hayır canım ameliyat değil tüplerine bakılıyor açıkmı kapalı mı diye kötü bişey değil. Daha iyi yani sorun ne öğreniliyor.Anestezi mi ?Bir çeşit ameliyat mı yapılıyor ?
Sadece bir kez özel bir doktora gittim. Kendi muayenehanesi var ve çok iyi bir doktor olduğu yorumlarla tescilli bir doktor. Ultrason sonrası 1 yıl tamamlanınca gelin bir sorun yok dediHayır canım ameliyat değil tüplerine bakılıyor açıkmı kapalı mı diye kötü bişey değil. Daha iyi yani sorun ne öğreniliyor.
özel hastaneye mi gidiyosun devlete mi
Özele görün bide doktorunu iyi araştır bazı doktorlar baştan atmaya çalısıyorlar
Aaa birkaç gün önce öğrendim o sayfayı. Ben de sipariş vermeyi düşündüm. Sarı papatya mı sipariş vereceksiniz kit olanından? Yoksa surelab şeklinde kaset şeklinde olanını mı? Ben surelab düşünüyorum. Ama emin olamadımBide canım instagram sayfası var birgebeningünlüğü die oraya da bi bak istersen ben yumurtlama testide spariş verdim bu hafta inşallaj işe yarar