Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak için ÇAKRIK KÖKÜ SUYU

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıca vitamin değerleride çok önemli bu süreçte D vitamini falanda gebeliğe çok etkili düşük olması iyi değil yani onlarada bi baktırmanızı öneririm. Çünkü çoğu yumurtlamayı kaliteleştirmek için önemli olan vitaminler omega 3 te ben bu ay onuda kullanıyorum bende ayrıca pco olduğu için zor yumurtluyorum çünkü fazla streste yapmamaya çalışın herşey etkili oluyor

Sizin adınıza çok sevindim Lütfen bize de dua edin. Hayırlı afiyetli kolay sıhhatli bir şekilde olsun ve dünyaya o şekilde gelmesi nasip olsun

Vitamin değerlerimi ölçtürmedim. Hastaneye hayız halinin 3. Günü mü gitmek gerekiyor? Başka herhangi günde de gidebilir miyim ?

Bende 3 aydr folikasitte kullanıyorum bu kürede başladım inşallah gebe kalırım bu ay Anne oluruz kızlar bizlerde

Folidays kullanıyorum ama düzenli kullanamıyorum Düzenli kullanmak gerekir değil mi etkisini görebilmek için
Gebelik isteyenler 3 ay öncesinde başlasınlae diyo bide folik asit vucutta depolanmadığı için günlük kullanılması gerekiyormuş gebelik planlayanlarda ben 3 aydır kullanıyorum günlük Diofol kullandığım folikasit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…