- 19 Ocak 2021
- 242
- 81
- 34
-
- Konu Sahibi MuaLLime Rana
Çakşır yazacaktımÇakrık ne yahu
Canım bende testere dişli aslan pençesine başladım gebe kalmak içinMerhaba hanımlar; biz 7-8 aydır nasipse bebiş istiyoruz. Fakat bu soğan kürlerinin faydasını gören oldu mu? Yani mide sorunu yaşayanlar da soğan kürünü uygulayabilir mi? Bir de çakşır kökü suyunu veya Hayıt otunu gebe kalmak için uygulayıp olumlu/olumsuz etkilenen var mı? Çakşır kökü suyunun karaciğere olumsuz etkileri olabiliyormuş. Ovulasyon testlerinden hangi markayı kullanmalıyız?
Şuan yaptım içiyorumCanım bende testere dişli aslan pençesine başladım gebe kalmak için
Mideye veya başka organlara herhangi bir yan etkisi olur mu acaba ? Siz ne zamandır kullanıyorsunuz?Şuan yaptım içiyorum
Bir zararı olur mu acaba ? İbrahim saraçoğlunun tavsiyesine göre uygulasam mı diyorum ?Soğan kürü herkese iyi gelmiyomuş canım. Doktorlar çok kızıyor böyle şeylere. Tabi vesile olur orasını mevla bilir
Valla hiç bilmiyorum. Bi ara baktım herkese iyi gelmiyormuş. Doktorlar sitesinde de sormuşlar hatta bilimsel bi kanıtı olmadığı için doktorlar midenizle sizin aranızda demişti. Siz iyice bi araştırın derim..Bir zararı olur mu acaba ? İbrahim saraçoğlunun tavsiyesine göre uygulasam mı diyorum ?
Mide rahatsızlığınız varsa soğan suyunu önermem benim olduğu halde kullanmıştım zar zor 10 gün kadar ama mide ağrısından mahfolmuştum bıraktım sonra mideye çok zarar veriyor rahatsızlığınız varsa kesinlikle önermiyorum.Merhaba hanımlar; biz 7-8 aydır nasipse bebiş istiyoruz. Fakat bu soğan kürlerinin faydasını gören oldu mu? Yani mide sorunu yaşayanlar da soğan kürünü uygulayabilir mi? Bir de çakşır kökü suyunu veya Hayıt otunu gebe kalmak için uygulayıp olumlu/olumsuz etkilenen var mı? Çakşır kökü suyunun karaciğere olumsuz etkileri olabiliyormuş. Ovulasyon testlerinden hangi markayı kullanmalıyız?
Herhangi bir zararı olmaz değil mi sağlık açısından ?Canım bende testere dişli aslan pençesine başladım gebe kalmak için
Doktora bir defa gitmiştik. Onda da ağrılarım olduğundan ultrason çekilmişti sadece. Doktor hiçbir sorun yok demişti, 1 yıl bekleyin dedi folidays önerdi. Onu kullanıyorumValla hiç bilmiyorum. Bi ara baktım herkese iyi gelmiyormuş. Doktorlar sitesinde de sormuşlar hatta bilimsel bi kanıtı olmadığı için doktorlar midenizle sizin aranızda demişti. Siz iyice bi araştırın derim..
Doktora gittiz mi bu arada
Çok teşekkür ediyorum, başka alternatifler deneyeceğiz o zaman. Çakşır kökü suyu da karaciğere zarar verebiliyormuş. Alternatif olarak ne kullansak faydası olur ki? Sadece ovulasyon testlerini mi takip etmeliyiz ?Mide rahatsızlığınız varsa soğan suyunu önermem benim olduğu halde kullanmıştım zar zor 10 gün kadar ama mide ağrısından mahfolmuştum bıraktım sonra mideye çok zarar veriyor rahatsızlığınız varsa kesinlikle önermiyorum.
Canım daha erken stres yapma ovülasyon testi öneririmDoktora bir defa gitmiştik. Onda da ağrılarım olduğundan ultrason çekilmişti sadece. Doktor hiçbir sorun yok demişti, 1 yıl bekleyin dedi folidays önerdi. Onu kullanıyorum
Sanırım stres çok etkiliyor. Evleneli 3 buçuk yıl oldu. Ama biz son 1 yıldır eşimle birbirimize alıştığımızdan son 1 yıla yakın bir süredir istiyoruz inşaAllah hayırlısıylaCanım daha erken stres yapma ovülasyon testi öneririm
Ovulasyon testi hangi marka tavsiye edersiniz? Laboquick kullandım bir defa. SURELAB nasıldır acaba ?Sanırım stres çok etkiliyor. Evleneli 3 buçuk yıl oldu. Ama biz son 1 yıldır eşimle birbirimize alıştığımızdan son 1 yıla yakın bir süredir istiyoruz inşaAllah hayırlısıyla
İnşallah tez vakitte nasip olur. Bemde laboquick i kullandım güzeldi bence 1 ay düzenli kullandım o ayda da yumurtlama gününü değerlendiremedim iş yüzünden. Bu ayda covid oldum aklımda çocuk yoktu testide adetime yakın yapıyım dedim bakalım ne çıkacak kopkoyu çıkınca gebelik testi yaptım hamileymişim meğerOvulasyon testi hangi marka tavsiye edersiniz? Laboquick kullandım bir defa. SURELAB nasıldır acaba ?
Canım çoğu şeyler aslında bi yeri yaparken bi yeri bozuyor malesef, ben geçen ay clife macun kullandım yumurtlamam iyi olsun diye içerisinde hayıt, civan perçemi, aslan pençesi falan var ama tiroitimi bozdu malesef tiroitte prolaktini yükseltti prolaktini yükseltende hayıtmış o yüzden bu ay kullanmıyorum sadece destekleyici olarak bu ay bal polen arı sütü karışımı kullanıyorum artık korkar oldum değerlerim bozulucak yine diye o yüzden fazla bişey denemekte iyi olmuyor malesef ama ovulasyon testi kullanabilirsin en azından yumurtlama gününü yakalayıp değerlendirmen gebelik şansını yükseltir başka hormon sıkıntın vs. yoksaÇok teşekkür ediyorum, başka alternatifler deneyeceğiz o zaman. Çakşır kökü suyu da karaciğere zarar verebiliyormuş. Alternatif olarak ne kullansak faydası olur ki? Sadece ovulasyon testlerini mi takip etmeliyiz ?
Laboquıck kullanıyorum bende en iyisi o bence.Canım çoğu şeyler aslında bi yeri yaparken bi yeri bozuyor malesef, ben geçen ay clife macun kullandım yumurtlamam iyi olsun diye içerisinde hayıt, civan perçemi, aslan pençesi falan var ama tiroitimi bozdu malesef tiroitte prolaktini yükseltti prolaktini yükseltende hayıtmış o yüzden bu ay kullanmıyorum sadece destekleyici olarak bu ay bal polen arı sütü karışımı kullanıyorum artık korkar oldum değerlerim bozulucak yine diye o yüzden fazla bişey denemekte iyi olmuyor malesef ama ovulasyon testi kullanabilirsin en azından yumurtlama gününü yakalayıp değerlendirmen gebelik şansını yükseltir başka hormon sıkıntın vs. yoksa
İnşallah tez vakitte nasip olur. Bemde laboquick i kullandım güzeldi bence 1 ay düzenli kullandım o ayda da yumurtlama gününü değerlendiremedim iş yüzünden. Bu ayda covid oldum aklımda çocuk yoktu testide adetime yakın yapıyım dedim bakalım ne çıkacak kopkoyu çıkınca gebelik testi yaptım hamileymişim meğer.