Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak için ÇAKRIK KÖKÜ SUYU

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hanımlar; biz 7-8 aydır nasipse bebiş istiyoruz. Fakat bu soğan kürlerinin faydasını gören oldu mu? Yani mide sorunu yaşayanlar da soğan kürünü uygulayabilir mi? Bir de çakşır kökü suyunu veya Hayıt otunu gebe kalmak için uygulayıp olumlu/olumsuz etkilenen var mı? Çakşır kökü suyunun karaciğere olumsuz etkileri olabiliyormuş. Ovulasyon testlerinden hangi markayı kullanmalıyız?
Ayrıca vitamin değerleride çok önemli bu süreçte D vitamini falanda gebeliğe çok etkili düşük olması iyi değil yani onlarada bi baktırmanızı öneririm. Çünkü çoğu yumurtlamayı kaliteleştirmek için önemli olan vitaminler omega 3 te ben bu ay onuda kullanıyorum bende ayrıca pco olduğu için zor yumurtluyorum çünkü fazla streste yapmamaya çalışın herşey etkili oluyor😒

İnşallah tez vakitte nasip olur. Bemde laboquick i kullandım güzeldi bence 1 ay düzenli kullandım o ayda da yumurtlama gününü değerlendiremedim iş yüzünden. Bu ayda covid oldum aklımda çocuk yoktu testide adetime yakın yapıyım dedim bakalım ne çıkacak kopkoyu çıkınca gebelik testi yaptım hamileymişim meğer
Sizin adınıza çok sevindim ☺️ Lütfen bize de dua edin. Hayırlı afiyetli kolay sıhhatli bir şekilde olsun ve dünyaya o şekilde gelmesi nasip olsun

Ayrıca vitamin değerleride çok önemli bu süreçte D vitamini falanda gebeliğe çok etkili düşük olması iyi değil yani onlarada bi baktırmanızı öneririm. Çünkü çoğu yumurtlamayı kaliteleştirmek için önemli olan vitaminler omega 3 te ben bu ay onuda kullanıyorum bende ayrıca pco olduğu için zor yumurtluyorum çünkü fazla streste yapmamaya çalışın herşey etkili oluyor😒
Vitamin değerlerimi ölçtürmedim. Hastaneye hayız halinin 3. Günü mü gitmek gerekiyor? Başka herhangi günde de gidebilir miyim ?

Bende 3 aydr folikasitte kullanıyorum bu kürede başladım inşallah gebe kalırım bu ay Anne oluruz kızlar bizlerde

Folidays kullanıyorum ama düzenli kullanamıyorum 🤦🏻‍♀️ Düzenli kullanmak gerekir değil mi etkisini görebilmek için
Gebelik isteyenler 3 ay öncesinde başlasınlae diyo bide folik asit vucutta depolanmadığı için günlük kullanılması gerekiyormuş gebelik planlayanlarda ben 3 aydır kullanıyorum günlük Diofol kullandığım folikasit

X