Gebeliğe Hazırlık Gebe kalmak için ÇAKRIK KÖKÜ SUYU

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen hormonlarına baktır sonrada rahim tüp filmi çektir bence
Benim arkadaşımda üç ay önce çekildi tüplerinde tıkanıklık varmış açılmış
İnşallah tez zamanda hamile kalırız

Aaa birkaç gün önce öğrendim o sayfayı. Ben de sipariş vermeyi düşündüm. Sarı papatya mı sipariş vereceksiniz kit olanından? Yoksa surelab şeklinde kaset şeklinde olanını mı? Ben surelab düşünüyorum. Ama emin olamadım
Dedim 5 yıldır olmuyor bebeğim adetlerimde düzensizdir benim bazen 34 bazen 36 güne bi oluyo felan en iyisi hangisiyse o olsun dedim
40 lı varmış onu önerdiler 105 lira onu yollucaklae kaset değildi sanırım

Dedim 5 yıldır olmuyor bebeğim adetlerimde düzensizdir benim bazen 34 bazen 36 güne bi oluyo felan en iyisi hangisiyse o olsun dedim
Bu hafta gelir inşallah fotosunu atarım gelince adet biter bitmez kullanmaya başla dedi zaten şuan adetliyim

Sen hormonlarına baktır sonrada rahim tüp filmi çektir bence
Benim arkadaşımda üç ay önce çekildi tüplerinde tıkanıklık varmış açılmış
İnşallah tez zamanda hamile kalırız
Gerçekten çok sağ olun. Ben sadece hormon testi ve kan testi vermeyi düşünüyordum. İnşaAllah bir sorun yoktur. Stres de etkiliyor olabilir ama inşaAllah hayırlı sıhhatli şekilde bebişlerimize kavuşuruz 🤲🏻🌸

Hangi marka acaba ? Sarı papatya mı? 🌼 inşaAllah bebişlerimize hayırlı, sıhhatli ve afiyetli şekilde kavuşuruz. Dua edelim birbirimize daha makbul olur birbirimize ettiğimiz dualar inşaAllah 💫

Gerçekten çok sağ olun. Ben sadece hormon testi ve kan testi vermeyi düşünüyordum. İnşaAllah bir sorun yoktur. Stres de etkiliyor olabilir ama inşaAllah hayırlı sıhhatli şekilde bebişlerimize kavuşuruz 🤲🏻🌸
İnşallah canım inşallah bizde Anne olmayı nasip eder Rabbim inşallah bi sıkıntı yoktur stres yapmamaya çalış elinden geldiğince Zor kendimden biliyorum ama yinede kafana takmamaya çalış ha bide keçiboynuzu özü pekmezi de kullan ben valla onuda kullanıyorum sabahları bi tatlı kaşıgı ve akşam yatarken bi tatlı kaşıgı bi zararı olmaz merak etme

Hangi marka acaba ? Sarı papatya mı? 🌼 inşaAllah bebişlerimize hayırlı, sıhhatli ve afiyetli şekilde kavuşuruz. Dua edelim birbirimize daha makbul olur birbirimize ettiğimiz dualar inşaAllah 💫
İnşallah canım duam seninle inşallah bebişlerimiz olur burdan güzel haberlerimizide veririz hep hayal ediyırum gebe oldugumu öğrenince burda yazı paylaşcam felan

İnşallah canım inşallah bizde Anne olmayı nasip eder Rabbim inşallah bi sıkıntı yoktur stres yapmamaya çalış elinden geldiğince Zor kendimden biliyorum ama yinede kafana takmamaya çalış ha bide keçiboynuzu özü pekmezi de kullan ben valla onuda kullanıyorum sabahları bi tatlı kaşıgı ve akşam yatarken bi tatlı kaşıgı bi zararı olmaz merak etme
İnşaAllah. Dua edelim birbirimize. Kavuşacağız inşaAllah hayırlı kolay sıhhatli şekilde. Keçiboynuzu tozunu suya katıp içiyorum esasen antibiyotik etkisi verdiği için içiyorum ama o niyetle öğrendiğim de iyi oldu ⭐

Sarı papatya İnstagramda gördüm ama sanki sönük gibi geldi sonuçları. Kendim henüz almadım ama surelab daha kaliteli gibi geldi sanki. İkimiz de hangisi iyiyse onu burdan belirtebiliriz. 👍🏻

Sarı papatya İnstagramda gördüm ama sanki sönük gibi geldi sonuçları. Kendim henüz almadım ama surelab daha kaliteli gibi geldi sanki. İkimiz de hangisi iyiyse onu burdan belirtebiliriz. 👍🏻
Aynen canım bakalım artık hayırlı bi şekilde tez zamanda hayırlı haberlerimiz olur inşallah. Her ay olduğu gibi bu ayda umutluydum biliyo musun adetim 17 ocaktı 16 sında adet oldum umutla beklerken nasıl üzüldüm anlatamam
inşallah bu son adetlerimizdir bebişlerimiz olur artık

Merhaba hanımlar; biz 7-8 aydır nasipse bebiş istiyoruz. Fakat bu soğan kürlerinin faydasını gören oldu mu? Yani mide sorunu yaşayanlar da soğan kürünü uygulayabilir mi? Bir de çakşır kökü suyunu veya Hayıt otunu gebe kalmak için uygulayıp olumlu/olumsuz etkilenen var mı? Çakşır kökü suyunun karaciğere olumsuz etkileri olabiliyormuş. Ovulasyon testlerinden hangi markayı kullanmalıyız?
Soğan kürünü doktor tavsiyesi ile yaptım kist vardı eridi çok şükür. Ama bi sorun yoksa gerek yok yapmaya. Çakşır kökü suyu ise benim için mucize içtiğimiz ay hamile kalıyorum hep onda. Hayıt otuna gelince de çayını vs içmedim ama hapı var eczanede onu içmiştim 3 ay adetlerimi çok güzel düzene sokmuştu ama hemen hamilelik olmamıştı

Henüz rahim filmi için erken sizin zaten 1 sene öncesinden olmayınca hele ki bi sıkıntınızda yoksa pek bakmıyor bile doktorlar rahim filmi o yüzden çektirmezler hemen daha 7 8 ay olmuş sizin yeni çünkü hormon testi vermeniz yeterli olur şu süreçte, ilerleyen zamanlarda olmazsa rahim filmi isterler zaten canım. Biz 1 seneyi geçti bebek istiyoruz bende bile daha rahim filmi istemediler onu sorun etme şimdiden hormon testi ver ama

Henüz rahim filmi için erken sizin zaten 1 sene öncesinden olmayınca hele ki bi sıkıntınızda yoksa pek bakmıyor bile doktorlar rahim filmi o yüzden çektirmezler hemen daha 7 8 ay olmuş sizin yeni çünkü hormon testi vermeniz yeterli olur şu süreçte, ilerleyen zamanlarda olmazsa rahim filmi isterler zaten canım. Biz 1 seneyi geçti bebek istiyoruz bende bile daha rahim filmi istemediler onu sorun etme şimdiden hormon testi ver ama
Tamamdır, çok teşekkür ediyorum önemli yorumlarınız için. Gerçekten burda herkes birbirine yardımcı oluyor bu çok güzel bi durum👍🏻 İnşaAllah hepimiz de bebişlerimize hayırlı sağlıklı afiyetli kolay bir şekilde kavuşuruz 🌸🌸🌸

Soğan kürünü doktor tavsiyesi ile yaptım kist vardı eridi çok şükür. Ama bi sorun yoksa gerek yok yapmaya. Çakşır kökü suyu ise benim için mucize içtiğimiz ay hamile kalıyorum hep onda. Hayıt otuna gelince de çayını vs içmedim ama hapı var eczanede onu içmiştim 3 ay adetlerimi çok güzel düzene sokmuştu ama hemen hamilelik olmamıştı
Bir sorun yoksa içmemeli o zaman soğan kürünü. Kaç tane evladınız var ? Hani çakşır kökü suyundan dolayı dediniz ya ona binaen sordum

X